Okunur mu bu bölüm?

ceyyceyy_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
410
99
18
21
Herkese iyi geceler,ilk kez erkek konusu açmadım ahshahs neyse konumuza gelirsek ben açıktan bir tane bölüm okumak istiyorum aklımda iki bölüm var size de sormak istedim ablalarım.İlki 2 yıllık bankacılık diğeri de engelli bakımı,aynı zamanda örgünden öğretmenlik okuyorum,sizce hangisinden kolay atanırım bankacılık bana çok okey geldi ama size de sormak istedim teşekkür ederim.

Vip üyeyim diyormusum ahahajs
Neyse soruna cevap vereyim. Atamasından ziyade hangi işi yaparken mutlu olacaksın ona odaklı olmalısın. İnsan sevdiği işi yaparsa kendını çalışmıyor sayar mutlu tamamlar günü ama sevmediği işi yaparsa zulüm gibi gelir çalıştığın günler zehir olur sana
Yok hayatım, söz konusu kurallarsa zalimliğim tescilli 😂 kategori dışı konu cezasında ilk uyarı bansız, 2. si mapuslu:)))
🤣🤣 dur işte seni zalim tanıtmak istemedim nie rengini belli eden de 🤣🤣

Dert değil ki görünsün diye buraya yazdım çünkü seçip parayı yatırmam lazım.
Bu arada bdvye açılmaması gereken ama görülmesini yorum almasını istediğiniz konuları uygun bölüme açın ve linkini duvarınıza yapıştırın.
Profil mesajlarını akışta takip edenler linke tıklar.

Herkese iyi geceler,ilk kez erkek konusu açmadım ahshahs neyse konumuza gelirsek ben açıktan bir tane bölüm okumak istiyorum aklımda iki bölüm var size de sormak istedim ablalarım.İlki 2 yıllık bankacılık diğeri de engelli bakımı,aynı zamanda örgünden öğretmenlik okuyorum,sizce hangisinden kolay atanırım bankacılık bana çok okey geldi ama size de sormak istedim teşekkür ederim.
Bankacılık

Back
X