- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
-
Ne yaşadın önemli olan buBen geçmişimde kötü bir şey yaşadım onu bugün konuştuğum çocuğa anlattım bana dedi ki bu acını anlıyorum manevi olarak seni üzmek istemem daha çok dikkat ederim dedi çok iyi yaklaştı sizce beni sevdiği için mi böyle dedi
Çok üzüldü o korkuları aklına getirmek istemezdim dediSizi kirmaktan çekindigi ve ilgi duyduğu kesin diyelim...
Ne yaşadın önemli olan bu
Bilmiyorum ki başka birileri hep kestirip atardıSeni üzmeknistmemiştir muhtemelen ya da kötü bir durum yaşadığın birşeyi bana anlatsan bende aynı şeyi söylerdim
Ne yaşadığını mı bilmiyorsun?Bilmiyorum ki başka birileri hep kestirip atardı
InşallahAnlayışlı olgun bir insan demek ki şanslısın umarım hep öyle gider
Yok gerçektenSiz sanırım trollsunuz çünkü bu kullanıcı adına cok benzer bir kullanıcı adı vardı,evliydi cocugu vardı.İnanmayın yani
hem seviyor hem ilgili hem de seni incitmek istemiyor ...inşaAllah sözünün eridir de söylediklerini uygular. Kime yaramızı açtıysak zamanla elinde tuzla geldi de umarım sizin için öyle olmazBen geçmişimde kötü bir şey yaşadım onu bugün konuştuğum çocuğa anlattım bana dedi ki bu acını anlıyorum manevi olarak seni üzmek istemem daha çok dikkat ederim dedi çok iyi yaklaştı sizce beni sevdiği için mi böyle dedi
Allahım umarım dualarımızı kabul ederhem seviyor hem ilgili hem de seni incitmek istemiyor ...inşaAllah sözünün eridir de söylediklerini uygular. Kime yaramızı açtıysak zamanla elinde tuzla geldi de umarım sizin için öyle olmaz
Inşallah öyledir zaten çok iyi tanıdığım biriYine de dikkat edin, bazı tatlı su kurnazları da karşılarındaki insanın tam kırıldığı yerden faydalanmak için çok anlayışlı pozları atabilirler. Hemen beni seviyo galiba diye düşünüp teslim olmak yerine davranışlarına göre karar vermek daha iyi olur sizin için. Bunu da tabiki bizim burdan anlamamız mümkün değil zaman gösterecek size. Umarım gerçekten iyi biridir.
seni sevip sevmediğini biz asla bilemeyiz. Kaldı ki sen bile emin değilsin. Ama cok güzel yaklaşmış. Herkes onun kadar yakın davranmaz. Sadece dürüst davranmaya devam et. belki bu ilişkinize sağlamlık katacaktır. Ayrıca geçmişte yaşadığın her neyse tamamen senin suçun veya cezan olduğunu düşünmüyorum Sen de oyle dusunme lutfen. Cok detaylara takılma. Inan ki yıllar geçince ne çok yormusum kendimi dersin. Çok mutlu olmanı dilerim. :)Ben geçmişimde kötü bir şey yaşadım onu bugün konuştuğum çocuğa anlattım bana dedi ki bu acını anlıyorum manevi olarak seni üzmek istemem daha çok dikkat ederim dedi çok iyi yaklaştı sizce beni sevdiği için mi böyle dedi
Çok teşekkür ederim böyle yaklaştığınız içinseni sevip sevmediğini biz asla bilemeyiz. Kaldı ki sen bile emin değilsin. Ama cok güzel yaklaşmış. Herkes onun kadar yakın davranmaz. Sadece dürüst davranmaya devam et. belki bu ilişkinize sağlamlık katacaktır. Ayrıca geçmişte yaşadığın her neyse tamamen senin suçun veya cezan olduğunu düşünmüyorum Sen de oyle dusunme lutfen. Cok detaylara takılma. Inan ki yıllar geçince ne çok yormusum kendimi dersin. Çok mutlu olmanı dilerim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?