Ben mezun olalı 5 yıl oldu, Söylediklerimin hepsini aynı anda yapmadım tabii ki.. Bi hafta boş günümde, tübitak anaokulunda yılbaşı eğlencesinde karınca ya da tabiat ana kostümü giyip, ordan çıkıp bir sünnet düğününde palyaço olup, hafta sonları paintball hakemliği, ama hiçbiri her hafta değil. İş ne zaman çıkarsa, yani hafta 100-200 fln kalırdı.. O da yol yemek- kitap fln karşılıyodu. Felsefe okuduğum için kitaba dünyanın parasını yatırdım. Gerçekten çok zordu.
Bir dönem bir kahvaltıcıda garson olarak çalıştım. Sabahın 5 inde başlıyodu işim. O yüzden derslerimle çakışmıyordu. Bir kaç ay sonra çalışırken düşüp bayılınca bırakıp başka işler yapmaya başladım.
Sürekli İstanbulun bir ucundan diğerine koşma hali.. Keşke başka arkadaşlarım gibi, part time veri girişi elemanlığı işi bulabilseydim ama olmadı. Ama azar azar idare ettim kendimi. Tabi okul bittikten bi süre sonra bel fıtığım patladı
acil ameliyat fln.. insan eğer isterse onurlu bi şekilde her türlü hayatını kazanabilir diye düşünüyorum. Hiç iş bulamasaydım, haftasonları evlere temizliğe bile giderdim, kesinlikle küçümsemiyorum hiçbir işi.
Biz kadınlar hayatımızı kendi başımıza kazanmayı ve kimseye avuç açmamayı öğrenmek zorundayız.