Okurken Evlenen Var mı?

Hakkiniz da hayirlisi olsun. Benim arkadasim da 2. Sinifta evlendi ve ben ders calisirken onun baska seyler yapmasi cok kotu derdi hep. Ama bitirdi mi evet. Bence cok cok zorlancaginizi dusunmuyorum. Benim erkek arkadasim da bitmeden evlenmek istemio kafan rahat olsun dio bencede ole olmali. Herkesin kendi fikri sonucta :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim..

belli olmaması farklı bişidir risk farklı ... umarım iyi sonuçla karşılaşırsınız...

su okul bitmeden evlenilmez kuralina sinir oluyorum niye okumayi ve evliligi bu kadar zorlastrdklarni anlamiyorum, bu yuzden genclik zinanin kucagndan kalkamiyor, ne guzel hem evlen hem oku birlikte buyu, hayati paylas,

Konu hortlamis :KK45:
Ama yine de yazmak istiyorum çünkü bende son sinifa gecerken evlendim.
Zor bir bolumdu ama uzamadan basariyla bitti.suan issizim ama bunun evliligimle alakasi yok.
Soruya gelirsek.bu tamamen kisilere göre degisen bir durum.sinif arkadasim da benimle ayni sira evlendi ama o uzatti ve zorlandi esinden dolayi.
Cok fazla baglayiciligi var bu durumun.
Es esin ailesi vs..
Ben sansliydim ki ders calisayim diye yemegimi temizligimi yapan bir kv dem,derslerime benimle giren bir esim vardı.
Mutaassıp bir ailede yetismis biri olarak evlenince ozgurlestim,gelistim,esimle hayati sil bastan ogrendim.
Ama bu okurken evlenmeyi muhtesem gostermesin zira dedigim gibi tamamen sans isi.bende deli cesareti vardi sanirim,Allah yuzume baktı .
Yine de okurken evlenmeyi dusunen varsa riske atmasin derim : )

Açıkçası gittiğiniz bölüme, iş bulma potansiyelinize ve mesleginizi ne kadar yapmak istediğinize bağlı bi durum. Kpss varsa işin ucunda son sene bütün bu işlerin üstüne sınava çalışmak eklenecek ve büyük ihtimalle sınava çalışmak geri plana atılacak sonrasında da bu hikaye koca parası yemeye gider meslek sahibi olmayı kenara atarsınız :işsiz:

Evlilik=ütü, yemek, temizlik diye düşünüyorsanız ne okurken ne de çalışırken evlilikte rahat edemezsiniz. Kişiliğinizi bilmem ama ben zaten birinin eline bakarak mutlu ve rahat olamam.

Ben hem çalışıyorum hem okuyorum hem de evliyim. Bebeğim de var. Ama ütü yapmıyorum. Evlendiğimden beri hiç yapmadım. Günlük aşırı bir dağınıklık vs. Olursa toparlar temizlerim. Bunun dışında temizlikçi hanım geliyor haftada 1. Sanmayın ki çok bol param var da temizlikçi geliyor... ama çalıştığım icin buna butce ayirabiliyorum. yemek yapıyorum, eşim de yapıyor. Kim erken gelmişse...

Bu ne hız ya işini gücünü otuttur öyle olsun koca bulunur zaten ne sorumluluk istiyorsun bu kdr yaşın genç

Ben uni 3 deyim 1.5 yildir evliyim hic bir sorun yasamiyorum esimde bana cok yardimci oluyor sagolsun okulumda ev islerimde esimde gayet iyi kendine guvenmiyorsan kaldıramam diyorsan acele etme ama

Ben uni 3 deyim 1.5 yildir evliyim hic bir sorun yasamiyorum esimde bana cok yardimci oluyor sagolsun okulumda ev islerimde esimde gayet iyi kendine guvenmiyorsan kaldıramam diyorsan acele etme ama
Bu şans işi rus ruleti gibi bir iş herkes şanslı degil iş hayatı çok zor..

Ben evliyken eğitim hayatımı başlattım düşüncem vardı söylemiştim eşimde destek oldu sağolsun, hatta bebeğim var 4-5 aylıktı ilk ders başlarında şimdi 2 yaşında, ilk başlarda çalışmıyordum şimdi iş, ikinci öğretim okul ,ev ,Bebek vs devam ediyorum alıştım bu tempoya

henuz 18 yasindaydim lisedeki eski sevgili bana baski yapardi, okulu birakacaksin, bizde evlencez derdi.. ki beni evlilik urkutuyordu o donemler sogudum yahu ondan.. ve terkettim kendisini bir bahane uydurup.. bana oyle bir beddua etmiski, aradan uc dort yil gecti baska biriyle tanisip evlendim ve noldu bosandim, ahi tutmus demekki.. ama butun bu zorluklara ragmen okudum ve mezun oldum.. iyikide okumusum.. iyikide okulumu yarida birakip evlenmemisim.. simdi hayatima yepyeni bir sayfa actim, ve iyikide bosanmisim, iyikide 18 yasindayken okulumu birakmamisim..

Back
X