- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi cherrylady26
-
uzun yıllarımı almadı ama çok canımı yakmıştı. yaklaşık 6 ay boyunca ruh gibi gezdim,şuanki sevgilimi istemedim ama o bir şekilde unutturdu hayatıma girdi. şimdi hiç olmadığım kadar mutluyum onunla.
yani karşınıza doğru insan çıkınca ağzınızdan girip burnunuzdan çıkıyor bir şekilde hayatınıza dahil oluyor ve çok mutlu ediyor. :)
arkadaşlar merhaba,
sizlere sormak istediğim gerçekten değer verdiğim ve uzun yıllarımı alan bir erkek çok canımı yaktı.
şuan başkasıyla birlikte
başınıza böyle bir olay geldimi, unutmanız ya da başka biriyle olmanız ne kadar sürdü ?
verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir ?
şimdiden vakit ayıran herkese çok teşekkür ediyorum
Erkekler genelde bole daha cabuk beyinlerinle soz geciriyolar.. gececek elbet sabur gerekbenim beraberken geçmişte yapmış oldugum hataları bahane edip durdu. o insan hayatındayken de yazıp çiziyordu. ben başka biriyle olamıyorum olayın üzerinden çok geçmediğinden sanırım. bu adam benim uzun senelerime mal oldu . onları takip etmekten kendimi alamıyorum
Ah yerde kalmaz emin ol. Boşuna dememişler can yakan yanacağı günü beklesin diye. Sen hiçbir şey yapma. Boş zamanlarında uğraş edin çok düşünmemeye çalış zor biliyorum ama uapabilirsin. Ve zamanla unutulup gidecek bu acın.arkadaşlar merhaba,
sizlere sormak istediğim gerçekten değer verdiğim ve uzun yıllarımı alan bir erkek çok canımı yaktı.
şuan başkasıyla birlikte
başınıza böyle bir olay geldimi, unutmanız ya da başka biriyle olmanız ne kadar sürdü ?
arkadaşlar merhaba,
şuan başkasıyla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?