• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okuyabilirmisiniz ?

cherrylady26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
598
935
33
arkadaşlar merhaba,
sizlere sormak istediğim gerçekten değer verdiğim ve uzun yıllarımı alan bir erkek çok canımı yaktı.
şuan başkasıyla birlikte
başınıza böyle bir olay geldimi, unutmanız ya da başka biriyle olmanız ne kadar sürdü ?
verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir ?

şimdiden vakit ayıran herkese çok teşekkür ediyorum

Aynı olayı yaşamış olsam arkama bile bakmam cnm gidenin aklı sende olsaydı gitmezdi değil mi?

valla ben 1,5 sene sonra evlendiğini yeni öğrendim. bende yeni yeni biriyle konuşmaya başlamıştım. şimdi 2 senedir fln evli galiba. bende yalnız. valla bazıları böyle. kişiden kişiye değişiyo

uzun yıllarımı almadı ama çok canımı yakmıştı. yaklaşık 6 ay boyunca ruh gibi gezdim,şuanki sevgilimi istemedim ama o bir şekilde unutturdu hayatıma girdi. şimdi hiç olmadığım kadar mutluyum onunla.

yani karşınıza doğru insan çıkınca ağzınızdan girip burnunuzdan çıkıyor bir şekilde hayatınıza dahil oluyor ve çok mutlu ediyor. :)

Kişiye göre değişir. Hiç fazla aklına getirme. Başka biriyleymiş hemen unutmaya çalış.

benim beraberken geçmişte yapmış oldugum hataları bahane edip durdu. o insan hayatındayken de yazıp çiziyordu. ben başka biriyle olamıyorum olayın üzerinden çok geçmediğinden sanırım. bu adam benim uzun senelerime mal oldu . onları takip etmekten kendimi alamıyorum

uzun yıllarımı almadı ama çok canımı yakmıştı. yaklaşık 6 ay boyunca ruh gibi gezdim,şuanki sevgilimi istemedim ama o bir şekilde unutturdu hayatıma girdi. şimdi hiç olmadığım kadar mutluyum onunla.

yani karşınıza doğru insan çıkınca ağzınızdan girip burnunuzdan çıkıyor bir şekilde hayatınıza dahil oluyor ve çok mutlu ediyor. :)

inşallah bende aynısını yaşarım teşekkür ederim biraz rahatlıyorum böyle örnekleri okuyunca

3 senelik iliskim 4 ay once bitti yeni kendime geldim. Zamanla olacak zor ama insan alisiyor

arkadaşlar merhaba,
sizlere sormak istediğim gerçekten değer verdiğim ve uzun yıllarımı alan bir erkek çok canımı yaktı.
şuan başkasıyla birlikte
başınıza böyle bir olay geldimi, unutmanız ya da başka biriyle olmanız ne kadar sürdü ?

valla ben toplamda 10 yılımı verdiğim adam beni aldattı aldattıgını öğrdiğim saniyede sildim hatta o kızla evlendi .zaten seni sevse inan üzmezdi hayatında başka birileri oldumu bilmiyorum ama benim ondan önce olmamıştı şuan 2.sevgilim(artık nişanlım) olan adamı tanıyınca sevmek nasıl oluyormus onu öğrendim ve seni sevseydi zaten üzmezdi bence unutmak için bu yeterli bile

benim beraberken geçmişte yapmış oldugum hataları bahane edip durdu. o insan hayatındayken de yazıp çiziyordu. ben başka biriyle olamıyorum olayın üzerinden çok geçmediğinden sanırım. bu adam benim uzun senelerime mal oldu . onları takip etmekten kendimi alamıyorum
Erkekler genelde bole daha cabuk beyinlerinle soz geciriyolar.. gececek elbet sabur gerek

arkadaşlar merhaba,
şuan başkasıyla birlikte

Ah yerde kalmaz emin ol. Boşuna dememişler can yakan yanacağı günü beklesin diye. Sen hiçbir şey yapma. Boş zamanlarında uğraş edin çok düşünmemeye çalış zor biliyorum ama uapabilirsin. Ve zamanla unutulup gidecek bu acın.

arkadaşlar merhaba,
şuan başkasıyla birlikte

10 yılımı aldı, annem can çekişirken ben hastanelerde perişanken aldattı, tek kalemde sildim, gözüm hiç bir şeyi görmedi. Öfkem çok acı çekmeme izin vermedi, 4 yıl sonra evlendim, iyi ki defolup gitmiş hayatımdan şerefsiz

Back
X