Okuyamıyorum :(

Bu topiklere çok istedim katılmayı ama valla çekindim hep. Sizin düzeninize yetişemem diye. Bir bakacağım şimdi topiğinize. Teşekkür ederim.

Yalniz benimki buzun bir ara oldu. 4 yildir kitap okumuyorum. Saafa gidersem, hepsinde aklim kalir ki, hepsini almak isterim, ama okumam

4 yil cok haklisin.

Ne tur kitap seviyorsun?

Ben Ayse Kulin in Gizli anlarin yolcusu, Bora nin kitabi, donus uclemesini oku derim. Dizimsi bir edayla guzel akici gelir. Verdigim siralamayla oku ama :)

Hande Altayli nin Kahperengi, Aska seytan karisir hizli okunur cinsten.

Aclik oyunları serisi, erebos fantastik seversen :)

Bir yerden baslamak lazim durma bence :)

hem iş, hem ev, hem eş zamanınız kalmıyordur ki. anlıyorum sizi, belki yatmadan önce bir yarım saat kadar kendinizi zorlayabilirsiniz, kitap okumak için.

Aynen bi yerden başlamak lazım. Öncelikle elimdeki kitabı bitireyim. Sonra burdan tavsiye edilenleri temin edip okumaya çalışacagım İnşallah.

hem iş, hem ev, hem eş zamanınız kalmıyordur ki. anlıyorum sizi, belki yatmadan önce bir yarım saat kadar kendinizi zorlayabilirsiniz, kitap okumak için.
Yok ya öyle yogun biri de değilim. Esnafız biz, eşimle birlikte işlettiğimiz bir dükkan var. Her gün sabahları 1 saat kadar dükkanı terleyip topluyorum. Ondan sonra boşum akşama kadar. Vuruyorum internetin gözüne tam da şu anda oldugu gibi

Aynen bi yerden başlamak lazım. Öncelikle elimdeki kitabı bitireyim. Sonra burdan tavsiye edilenleri temin edip okumaya çalışacagım İnşallah.

Elindeki kitap icin israrci olma. Yeni basla bence

Internet kopmustu gelince ayni mesaj tekrar olmus :)

Nasıl mutlu oldum bu yoruma, umarım en kısa zamanda ben de kitaplarıma geri dönerim

O sonuçları buldunuz mu bilmiyorum ama başka bir doktor bulun ve geciktirmeden gidin derim.
Tahlil sonuçlarının çıktısı neden verilmemiş anlamadım. Verilmese bile isteyin.
Üzerine düşün lütfen. B12 önemlidir ihmale gelmez.

Şayet B12 değeri 300'ün altındaysa acil önlem almak gerekiyor. 500 ve üstü normal kabul edilir. 750 - 1000 arası tutmak en iyisidir.

Hazir konu guncellenmisken bende yazayim.
Kitap okumaya basladim sonunda. Bir kitap topigine kaltildim. Henuz istedigim verimde okuyamasam da, bir sure sonra cok daha iyi olacagimi dusunuyorum. Kitap okumak gercekten cok iyi geldi. Ne zamandir elimde çürüttüğüm o kitabi bile bitirdim. Uzerimden buyuk bir yuk kalkti

Ben hep çok okurdum, evlendikten sonra daha çok almaya ve okumaya başladım :) Eşim bilgisayar ile uğraşmayı seviyor, bende o bilgisayarın başındayken kitap okuyorum. :)

Oturduğum yerdeki halk kütüphanesinden tek seferde üç kitap alıyorum iki hafta da teslim sürem var..Böyle olunca biraz mecbur hissediyorum bitirmeye..Bitmezse arayıp süreyi uzatıyorum..Keyfe bırakınca ben de okumam gibi geliyor ..Bu arada telefondan ben de çok şikayetçiyim çok büyük nefis mücadelesi veriyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…