Bu topiklere çok istedim katılmayı ama valla çekindim hep. Sizin düzeninize yetişemem diye. Bir bakacağım şimdi topiğinize. Teşekkür ederim.COLIN http://www.kadinlarkulubu.com/forum...niz-kafe-kitap.582657/page-4644#post-47941997
Kitap Kafemize bekleriz
Hem iki günde bir bildirim yapma zorunluluğumuz var, aynı sayfada olduğunu söylemekten çekinip yavaş yavaş da olsa okursun hem okunan farklı kitaplar hevesini arttırır
Evli, çocuklu, gebe, kpss hazırlanan ama okumaktan vazgeçmeyen bi kitapkurtçuğu olarak, Naçizane tavsiyemdir
Yalniz benimki buzun bir ara oldu. 4 yildir kitap okumuyorum.Saafa gidersem, hepsinde aklim kalir ki, hepsini almak isterim, ama okumam
Aynen bi yerden başlamak lazım. Öncelikle elimdeki kitabı bitireyim. Sonra burdan tavsiye edilenleri temin edip okumaya çalışacagım İnşallah.4 yil cok haklisin.
Ne tur kitap seviyorsun?
Ben Ayse Kulin in Gizli anlarin yolcusu, Bora nin kitabi, donus uclemesini oku derim. Dizimsi bir edayla guzel akici gelir. Verdigim siralamayla oku ama :)
Hande Altayli nin Kahperengi, Aska seytan karisir hizli okunur cinsten.
Aclik oyunları serisi, erebos fantastik seversen :)
Bir yerden baslamak lazim durma bence :)
Yok ya öyle yogun biri de değilim. Esnafız biz, eşimle birlikte işlettiğimiz bir dükkan var. Her gün sabahları 1 saat kadar dükkanı terleyip topluyorum. Ondan sonra boşum akşama kadar. Vuruyorum internetin gözünehem iş, hem ev, hem eş zamanınız kalmıyordur ki. anlıyorum sizi, belki yatmadan önce bir yarım saat kadar kendinizi zorlayabilirsiniz, kitap okumak için.
Aynen bi yerden başlamak lazım. Öncelikle elimdeki kitabı bitireyim. Sonra burdan tavsiye edilenleri temin edip okumaya çalışacagım İnşallah.
Aynen bi yerden başlamak lazım. Öncelikle elimdeki kitabı bitireyim. Sonra burdan tavsiye edilenleri temin edip okumaya çalışacagım İnşallah.
Eskiden kız uyuyunca kitap okurdum, şimdi kadınlar kulübü okuyorum
Nasıl mutlu oldum bu yoruma, umarım en kısa zamanda ben de kitaplarıma geri dönerimYüksek Lisans tezimi bitirdikten sonra tam 1.5 sene kitap okuyamadım inanın midem bulaniyordu kitap gördükçe. Şimdi eski halime geri döndüm. Oldukça yoğun olmama rağmen gayet vakit ayırıyorum. Zamanla sizin de geçecektir. Evlendikten sonra kendime zaman ayırdığım tek şey olduğu için oldukça keyif alıyorum :)
Bir kere unutkanlık ve halsizlik şikayetiiyle gittim doktora. tahlil yapıldı. Ama sonuçları ben görmedim. Doktor normal herşey dedi. Kalsiyum yazmasını istedim, adam beni azarladı. Şöyle zararlı böyle zararlı biliyon mu diye. Dur bi bakayım e nabızdan tahlilleri bulabilecek miyim acaba?
Şayet B12 değeri 300'ün altındaysa acil önlem almak gerekiyor. 500 ve üstü normal kabul edilir. 750 - 1000 arası tutmak en iyisidir.
Selam kizlar,
Aldatilma konularinin bu kadar yogun oldugu bir sirada, boyle bir konu actigim icin aslinda ne gerek vardi ki diyorum ama, dusundum de, kk kadinlari olarak bu aldatilma konularindan psikolojimiz cok etkilendi. (En azindan ben cok etkilendim) Bu konu biraz da kafa dagitma konusu gibi birsey olur belki bizim icin. Neyse, yine cok konustum.
Derdim şu ki, ben kitap okuyamiyorum uzun zamandir. Tam olarak evlendigimden beri. Eskiden kitapsiz duramayan ben, sabah basladigim kitabi, erktesi sabaha kadar araliksiz okuyan ben, simdi elime kitap alamiyorum.
Neden boyle oldum hic anlamiyorum. Eskiden sorunlarimi kitap okurken tamamen unuturdum. Simdi kitabi elime aliyorum, daha ilk sayfanin yarisinda bir bakiyorum ki, ooo kafam nerelere gitmis. Kitap elimde oylece duruyor. Bi turlu kendimi kitaba veremiyorum.
Inanir misiniz 5 ay once bi kitaba basladim, daha 100. sayfadayimKitap kurtlari bana kizacak ama, durum bu vallahi.
Bir kitap konusu bile bu kadar uzattigim icin, bravo bana deyip, benim gibi olup da sonradan duzelen biri var mi diyerek sonlandiriyorum konumu. (Oh şükür)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?