Ya normal zamanlarda umursamadigim dusunmedigim sorunlarim, kitabi elime alinca hepsi geliyor bir bir hatrima. Tipki namaz kilarken olur olmadik seyler dusunmek gibi. Ne yemek yapsam diye de dusundugum oluyor, ne bilim otu moku herseyi dusunuyorum iste.Evde iş vs çok mu yapıyorsunuz
Aksine cok fazla bos vaktim var. Ama zamanin cogunu internette geciriyorum
Ben bazen 300 sayfalık kitabı bitiririm günde bazen de takılırım aylarca bir şey okumam
Internet de zaman yiyor
Ama siz başka şey düşünüyorum diyorsunuz o sıkıntıları çözün ya da biraz örnek verin ne düşünüyorsunuz
Kv ye giderken ne giyeyim işe giderken şunu mu götüreyim sabaha kahvaltılık ne yapayım hafta sonu gezmeye nereye gidelim vs vs
Malesef bende de var bu durum.Eskiden kız uyuyunca kitap okurdum, şimdi kadınlar kulübü okuyorum
Cocuk yok. Bos vaktim de cok. Bariz bir internet bagimliligim var, kk da bunlarin arasinda. Kitap okuma aliskanligimi, internete takilmakla degistirdim sanirimÇocuk var mı? Ben de okuyamiyorum. Hiç zaman olmuyor. Aof kitaplarıyla idare ediyorum. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim akıllı telefonlar okuma şevkimizi kırıyor çünkü akşama kadar çok fazla elimize almasak bile sayfalarca şey okumuş oluyoruz.
O da bisey mi, ben kk da takilirken bi bakiyorum saatler gecmis.Ben telefonların bilgisayarların aklımızı çeldiğini düşünüyorum. 1 saat kk okusam sıkılmıyorum ama elimdeki romanı okurken bölüm sonu gelse de kapatsam diyorum şu ara... Biraz sosyal medya detoksu yapmalıyım galiba
Ne bilim durmadan avatar degistirmek gibi bi aliskanlik edindimkahveyide severim ama gözümüz gönlümüz şenleniyordu resim niye değişti ki :))
bazen benimde öyle dönemlerim oluyor ama elime aldığımda illaki bitiyor ..
5 ayda bitmeyen kitap sarmamıştır sizi belki..
böyle zamanlarda basit kitaplar iyi gider..
Gecen gun fuarda ucuza kitap satiliyordu. Aldim iki tane. Ama hala elime bile almadim. Oylece basucumda duruyorlar. Gorende der ki bukiz ne kadar entellektuel, her yer kitapEski formuna geri dönmen adına daha sürükleyici kitap tercih etsen olur mu ki?
Ne bilim durmadan avatar degistirmek gibi bi aliskanlik edindim
Kitabin sarmadigi dogru. Hatta hic sarmadi. Ama bu kitap da klasiklerden. Yarim birakmak istemiyorum o yuzden. Bir de kitabi yarim birakip baska kitaba gecersem vicdan azabi duyuyorum cidden.Ferrarisini satan bilgeyi yarim birakmistim. Best seller olan bir kitap benisikintidan catlatmisti daha ilk sayfalarda. Hala onun vicdan azabini duyuyorum ya. Hatta bende bi eksiklik mi var, herkesin bayildigi kitabi ben niye sevemedim ki diyorum
Bende bende. Hala aklimda bir kac kitap var, alamadigim icin uzuluyorum. Sanki alsam okuyacam.Bende aylardır öyleyim ve sinir oluyorum kendimegeçenlerde 5 gün kadar tv bozuktu 3 kitap bitirdim.. Aslında normalde tv de izlemem ama nasıl oldu bilmem.. Tekrar devam etmek istiyorum. okumadigim gibi kitap almaya da devam ediyorum :))
Ay cok guzelmis ya. Imrendim vallahi. Keske benimki de beni boyle tesvik etse.Kitap okumak için boş vakti beklemeyin, ayrı zamanı olsun.
Eşimle kitap okuma zamanlarımız var bizim. O kitabını alır, ben alırım, öncesinde kahvemizi yapmış oluruz. Sonrasında da bitirmesek bile kitaplar hakkında konuşuruz.
Evet ya. Editorlerden cok ben kk dayim vallahi. Okumasam bile bi sekmede hep kk aciktir mutlaka.KK'ya daha az girmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?