- 29 Nisan 2010
- 62
- 0
- 36
- Konu Sahibi lay_lay_lom
Dertmidir degilmidir bilmiorum.. Icimi dokmeye ihtiyacim var galiba..
Okadar yoruldumki artik herseyden, okdr yanliz, caresiz, ve gucsuzumki...
Hayatimdan bahsedeyim size biraz.. Beni anlamaya calisin...
19 yasinda genc bi kizim... ikiz kiz kardeslerim var 16 yasinda.. 12 sene once annemizi kaybettik
Hep bi basimizaydik , babam kardeslerim ve ben.. Kimse hicbi gun arayip nasilsiniz, bi derdiniz varmi diye sormadi.. Buyudukk, babam hem annelik hem babalik yapti bize. Simdi ise ben okula gidiorum krdeslerimde.. Ama yetisemiorum artik, Bi yandan ev isleri bi yandan okul.. Ama bende gencim bende gezmek istiorumm, kendime bakmak istiorum, bunlari yapiorum yapmasina ama olmuo iste gucum kalmadi.. Kardeslerimede kiyamiorum onlara iyi bi abla olmak icin cabaliorum, babama iyi evlat olmak icin cabaliorum.. Ama hep bi hircinlik var uzerimde, hep kiziorum hep bagiriorum hep aglayasim var.. Pisman oluorum sonra, bu ben deilim aslinda diorum.. icimde masum sucuz gunahsiz kucuk bi kiz tasiorum.. Daha cok sey var ama simdilik boyle iste.. Mutsuzum, gucsuzum, yanlizim.. Bugun yemek yapmasam bys olmaz, arkami yaslayabilecegim annem var diyemiorumm.. Ben yasayamadigim cocuklugumu istiorum !
Okadar yoruldumki artik herseyden, okdr yanliz, caresiz, ve gucsuzumki...
Hayatimdan bahsedeyim size biraz.. Beni anlamaya calisin...
19 yasinda genc bi kizim... ikiz kiz kardeslerim var 16 yasinda.. 12 sene once annemizi kaybettik