Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
online forum takip kısmında konular akarken gözüm ilişti konuna ve "öküz doğum yaptı" olarak okudum ilk ve gülümsemeye başladım öküz ne alaka yaw diyee :))
bugün doğum günüm. dün gece 12den sonra oturdum telefonun başına kim bilir ne kadar romantik bi konuşma beni bekliyo diye heycanlandım durdum kendi kendime ha aradı ha arıycak.. aramadı bugün sabahtan beri bekliyorum 2 defa konuştuk ikisinde de hatırlamadı. numara falan yapmıyo eminim unuttu. nasıl olur ya 2 buçuk yıl olcak nerdeyse birlikteyiz onun 2 kere doğum günü oldu yaptığım organizasyonları rüyasında bile göremezdi ben olmasam. o kadar kızgınımki öküze. acaba arayıp kızıp duygu sömürüsü falan mı yapsam yoksa yarın öbür gün kendisi hatırlamasını beklesem de utansa mı acaba ya da başka bişey mi yapıyım napıyım öküzlerin efendisi işte nolcak ya. bi iyiki doğdun demeyi çok gördü bana halbuki ben neler beklemiştim ağlıycam sinirden miğdeme kıramplar giriyor kızlar ya![]()