öküz doğum günümü hatırlamadı

Nice mutlu yıllara canım.

Sevgiline gelince ,bence arama .Yarın seni aradığında ''doğum günümü hatırlamadığın için teşekkür ederim'' de.Bundan sonra sende onun özel günlerini çok umursama.

Doğum günün kutlu olsunnnn böyle günlere değer veren insan için daha acı oluyor hatırlanmaması

ben üzüldüğümle, öküz de öküzlüğüyle kalcak yapcak bişey yok.. bu kadar kızgınım bu kadar üzgünüm ama bundan sonraki doğum günlerimde de o öküzün yanımda olmasını diliyorum , bu kadar da salağım galiba
ve kadınlar kulübü ne göndermiş olduğu doğum günü maili için
ve sizlere desteklerinizi ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.
umarım bundan sonraki doğum günlerimde de yine kadınlar kulübünde sizlerle olurum..
hepinize çok çok çok teşekkürler :71:

o öküz dediğiniz insana yarın sabah bişey olsa böyle düşündüğünüz için çok üzüleceksiniz böyle küçük şeylere takılmayın lütfen :20:

üzüldüm :( erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar, belki yoğunluğundan vs, ama bence ders almalı ki dikkat etmeli bundan sonrası için... ha tabi kendi kendine hatırlamış olması tabi ki daha kıymetli ama, en azından bundan sonraki doğum günlerinde üzülmemiş olursun...

bir arkadaşın dediğini ben de yaşadım tıpatıp, 3senelik erkek arkadaşım 3sene de unuttu doğum günümü... ne hissettiğini anlıyorum yani...

konu sahibi su an sevgılının burnunu sürttürme zamanı gelmis oluyor haydı kolay gelsın.. ama cokta abartıp ayrılmayın e mii:4:

bence hiçbişey söyleme, günler sonra hatırladığını düşünsene...

o utançla ne diyecek kimbilir :22:

Benim bitanecik nişanlım doğum günümü unutmuştu :)) Ama her sabah beni arar normalde, o günde aradı.Tabi ben hep gülerim yine gülerek diyorum ki bugün benim doğum günüm, hatırlamadın aaa çok ayıp demiştim :))) Gözleri uykulu olduğu için hiçbir şey dememişti, aa öyle mi falan.. Ondan sonra gün içerisinde vakit buldukça her arayışında iyiki doğdun bitanem, özür dilerim, aslında hatırlardım ama sen çok acele ettin dedi.. :)) Ben de dedim ki sana ceza bugün sana hiç mesaj ve çağrı atmayacağım, sen beni hatırlayıp arayacaksın dedim. :)) Hep ben çağrı atmadan o aradı ve belki 1000 kere iyiki hayatımda varsın iyiki doğdun dedi :))) Sonra bi kaç gün sonra pırlantamla çıktı geldi..:S:S :p hatırlamamıştı ama çoook yoğun olduğu için böyle önemsiz şeylere takmıyorum, kıyamıyorum ona.. Eminim sizinki de telafi edecektir.. Surat asmadan gülerek söyleyin, daha çok utanır " bu kadar tatlı bir insanın doğumgününü nasıl unuttum" diye söylenir durur.. Ayrıca bugün nişanlıma düğünümüzü doğum günümde yaparız dediğim de, senin doğum günün ne zamandı dedi hahaaaaaaaaaahhahahah tatlıcık kocişim yaaaa.. Hiç kıyamıyorum ona.. Tabiki o da bana ;))))

online forum takip kısmında konular akarken gözüm ilişti konuna ve "öküz doğum yaptı" olarak okudum ilk ve gülümsemeye başladım öküz ne alaka yaw diyee :))

online forum takip kısmında konular akarken gözüm ilişti konuna ve "öküz doğum yaptı" olarak okudum ilk ve gülümsemeye başladım öküz ne alaka yaw diyee :))

bende bı alık kendımı sanıyodum varmış benım gıbı bı tane dıye bende ne alaka demıştım hahaha

Bence mesaj at bi iyi ki doğdun demek bu kadar mı zor diye. Erkekler de keşke bizim gibi olabilse bazı konularda.. :( Nice yıllara canım biraz geç oldu ama :))

Son düzenleme:
bugün doğum günüm. dün gece 12den sonra oturdum telefonun başına kim bilir ne kadar romantik bi konuşma beni bekliyo diye heycanlandım durdum kendi kendime ha aradı ha arıycak.. aramadı bugün sabahtan beri bekliyorum 2 defa konuştuk ikisinde de hatırlamadı. numara falan yapmıyo eminim unuttu. nasıl olur ya 2 buçuk yıl olcak nerdeyse birlikteyiz onun 2 kere doğum günü oldu yaptığım organizasyonları rüyasında bile göremezdi ben olmasam. o kadar kızgınımki öküze. acaba arayıp kızıp duygu sömürüsü falan mı yapsam yoksa yarın öbür gün kendisi hatırlamasını beklesem de utansa mı acaba ya da başka bişey mi yapıyım napıyım öküzlerin efendisi işte nolcak ya. bi iyiki doğdun demeyi çok gördü bana halbuki ben neler beklemiştim ağlıycam sinirden miğdeme kıramplar giriyor kızlar ya :43:

benimde sevgilim doğum günümü unuttu ama bekledim bir şey demedim sonra ertesi güne geçtiğimiz saatte doğum günümü kutladığın için teşekkür ederim yazdım başka bir şey yazmadım nasıl utandı nasıl unuttum diye evlerine bir şeyler döşeniyordu telaş vardı iş vardı ondandı diye düşündüm arada şakayla karışık hala laf söylerim çok utanır her seferinde özür diler biraz sürt burnunu ama abartma boşveer :)

Back
X