öküz gibi bakan karşı komşu

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
meraba hanımlar. ilk önce geç de olsa kadınlar gününüzü kutlarım.

benim sorun karşı komşumla alakalı. tanımam etmem. tam karşımdaki binada oturuyor ama binalar arası mesafe var. dip dibe değiliz yani.
neyse ben ne zaman balkona sigara içmeye gitsem bu elemanı görüyorum. alenen öküz gibi kafasını eğmeden bakıyor bana. rahatsız olduğumu belirtiyorum kafamı çeviriyorum falan ama arsız anlamıyor. sırf bu yüzden ışığı açmadan balkona çıkıyorum uydunun arkasına saklanmaya çalışıp içiyorum sigarayı ama ne zaman çıksam sanki beni mi gözetliyor nedir orda. 20-25 yaşlarında bir tip.

bir kere camın önünde içiyordum saat gecenın 2si gibiydi. camın altına geldi tabi o muydu bilmiyorum ama ben o olduğunu düşünüyorum. numaranı atar mısın dedi. ben de tabi epey payladım. cevap vermeden kaçarak gitmişti. ama halen öküz gibi bakmaya devam ediyor. bakıyor diyorsam balkona çıktığım zamanlar. 5 kere çıkıyorsam 3ünde görüyorum yani. hayır kokumu mu alıyor da çıkıyor anlayamadım. sizce ne yapmalıuım. şimdi kimse seni beğenmiş hoşlanmış demesin karanlıkta yüzümü hatta kız olduğumu bile zor anlamıştır o derece. zaten dışarı çıkan biri değilim sınava çalışıyorum dışarda da göremez. yani karşımızda belli belirsiz bir silüete sırf kız diye yiyecek gibi bakan bir abazan var. ne yapılabilir?

Arkadaşım öncelikle seninde kadınlar günün kutlu olsun. Karşındaki tip kesinlikle bi heyecan umuduyla belki numarasını atar düşüncesiyle sana yürümeye çalışan abaza bir tip. Eğer gerçekten seni hiç görmediyse bi duygu his yoktur. Kafana takmamaya çalış ve eğer varsa evin arka tarafındaki camda veya balkonda sigaranı iç. Derslerine sınavlarına odaklan başarıkar sana :)

çok teşekkürler. öyle yapmaya çalışıyrum da işte sinek mide bulandırıyor.

Annesi babasıyla yaşıyorsa git söyle. Benim de benzer bir komşum vardı eski evimde, ben direkt gittim babasına söyledim böyle böyle benim peşime takılıyor diye. Peşime takılıyordu harbiden, bazen pencereden gidişimi gözetliyordu. Söyledim bir daha yapmadı zaten o sıralarda 17-18 yaşında ergendi. Bu da öyle hormonlarına yenik düşen bir ergen irisidir.

ya sorun çıkarmak istemiyorum da en sonunda o olucak. zaten bir iki ay sonra taşınıcaz ama dilimin kemiği yoktur. ne bakıyosundan bi girersem mahalle ayağa kalkar. o yüzden görmezden gelmeye çalışıyorum uç bi hareket olmadıkça.

Bende bakardım eskiden ... karşı komşuma .. kim bilir neler düşünürdü hakkımda ...ama bakardım .

Rahatsız olma .. dön sırtını o tarafa iç içeceğini , gir içeri ..

Sonuçta karanlıkta yüzün bile seçilmeyecek hatta kadın mısın erkek mi zor ayırt edilecek bir durummuş ya , belki sana bakmıyordur ...bir de böyle düşün ?

Ben katlanamamıştım artık, bir oldu iki oldu. Peşimden otobüs durağına geldiğini gördüğümde eeehh dedim yani saplantı olmuş belli ki. Gittim babasına söyledim babası da böyle sert bakışlı falan bir adam, nasıl ezildi büzüldü adamcağız defalarca özür diledi. Artık ne yaptıysa bilmiyorum, çocuk ondan sonra beni görünce yolunu değiştirmeye, gözlerini kaçırmaya başlamıştı. Taşındım sonra gerçi. Taşınacağınız kesinse idare et ama tabi dediğin gibi uç bir hareketi olmadıkça.

evet inan ki karanlık ortam işte. sadece saçım belli oluyordur ordan da kız olduğumu anlamıştır. emin ol durum bu. bana baktığını anlamak da zor değil ki onlar 4. katta ben 2. kattayım. bildiğin bana doğru bakıyor devamlı.

Yukarı bakmazsan görmezsin .
Bakma .
Çok rahatsız edici değil .
Belki o da b..tiryakilerdendir . O yüzden 5/3 denk geliyorsunuzdur .

Yukarı bakmazsan görmezsin .
Bakma .
Çok rahatsız edici değil .
Belki o da b..tiryakilerdendir . O yüzden 5/3 denk geliyorsunuzdur .
ya ben yukarı bakmıyorum zaten. şöyle ki o binanın 4. katı bizle tam karşı karşıya geliyor. çünkü o bina alçak biraz. sen bakmasan görmezsin olayı imkansız yani karşındaki sana bön bön baksa sen ona bakmasan bile fark edersin dimi? umarım dediğin gibidir. aslında tehlikeli bir tipimdir bana bulaşan yandı. çünkü cephanelik gibiyim bu tarz tehlikelere karşı biber gazı elektroşok şu bu ne varsa barındırırım. bol miktarda polis tanıdık da var. benim olayım bu arsızlık ya erkekleri okula yollamak gerek sanırım. bir de kavga çıksın istemiyorum annem üzülsün canı sıkılsın istemem boş yere.

bi ara ondan da şüphelenmedim değil. çünkü bu gece yarısı devamlı balkona çıkıyor beni görmek için diyebilir. ama ben gece ders çalışıyorum mecburen çıkmam lazım. ayrıca uydunun arkasında sigara içiyorum görmemek için kafam hep eğik anlaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…