balkonumuz yok maylesef. bugün balkona perde takayım dedim kornej çok geniş, tutmadı. zaten artık odamda içme kararı aldım pencereyi açar havalandırırım napıyım
Bende bakardım eskiden ... karşı komşuma .. kim bilir neler düşünürdü hakkımda ...ama bakardım .
Rahatsız olma .. dön sırtını o tarafa iç içeceğini , gir içeri ..
Sonuçta karanlıkta yüzün bile seçilmeyecek hatta kadın mısın erkek mi zor ayırt edilecek bir durummuş ya , belki sana bakmıyordur ...bir de böyle düşün ?
Off of çocuk bakmıyor diye hasedimden gidip o okuldayken evin şartellerini indirmiştim. Bir gün den gelirsen okursan kusura bakma ergendim affet Laf atmıyordum ama bariz bakıyordum bende. Ama numara istemesi falan her kıza yürüyen bir tip galiba.
ya ben yukarı bakmıyorum zaten. şöyle ki o binanın 4. katı bizle tam karşı karşıya geliyor. çünkü o bina alçak biraz. sen bakmasan görmezsin olayı imkansız yani karşındaki sana bön bön baksa sen ona bakmasan bile fark edersin dimi? umarım dediğin gibidir. aslında tehlikeli bir tipimdir bana bulaşan yandı. çünkü cephanelik gibiyim bu tarz tehlikelere karşı biber gazı elektroşok şu bu ne varsa barındırırım. bol miktarda polis tanıdık da var. benim olayım bu arsızlık ya erkekleri okula yollamak gerek sanırım. bir de kavga çıksın istemiyorum annem üzülsün canı sıkılsın istemem boş yere.
öğlende çıkmıyor musunuz balkona?
belki o zaman gördü
bu arada hoşlanan adam öyle öküz gibi bakmaz
rahatsız etmeden bakar
arka balkon cam v.s. varsa orda için sigaranızı
öğlende çıkmıyor musunuz balkona?
belki o zaman gördü
bu arada hoşlanan adam öyle öküz gibi bakmaz
rahatsız etmeden bakar
arka balkon cam v.s. varsa orda için sigaranızı