öküz kocam

pitirtay

whatever
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.028
307
118
selam kızlar..size iki ayrı olayı anlatmak istiyorum.

bütün bayram eşimin yüzünden evde oturduk zaten sonlarına da hasta oldu.çok uzun süredir biyerden yüklü para alacağı vardı onu bayramdan önce almasına rağmen beni biyere götürmedi ne bi gezmeye ne alışverişe ne bi yemeğe ne desem boş yere para harcamayalım boşver diyip durdu tıkıldık eve.koca bayram boyu canım bikere kokorec istedi akşam ona da söylene söylene götürdü hemen eve döndük sonra da.

sonra bilin bakalım noldu gerizekalı kaynım 1 ayda 3.telefonunu kaybetmiş annesi de daha bizim paramızı aldığımızı bilmemesine borç harç içinde sanmasına rağmen eşimden kardeşine telefon almasını istedi.ve doğru bildiniz beni tüm bayram eve tıktı pazar günü gidip koştura koştura telefonu almış pat 500 lira oraya.

bu yüklü para dediğim parayı uzun bi dönem alamadı o kadar çok sıkıntı çektik ki borçlar birikti ödeyemedik hacizlik olmanın eşiğinden döndük tam 9 ayımız böyle geçti o kadar sıkıntılı uykusuz günler geçirdim bu sıkıntı yüzünden heryerime stresten bişeyler oldu.onun bütün borçlarının sıkıntısını ben çektim ama noldu hala eve tıkılan, çöpten bulunmuş muamelesi gören benim.

o gün tüm gün kavga ettik, bi de ben 500 lira nereye gitti demesem söylemiyo da.üstelik bende para olmadığını bildiği halde bütün parasını oraya vermiş, o gün onda para var sandığım için geç çıktık evden sonra olmadığını öğrenince işe geç kalıcaktım bankaya da uğrayamadım onda da para yoktu tüm günü beş kuruşsuz geçirdim.bu düşüncesizlik değil mi?en azından bende para yok de de erken çıkalım dimi?!

neyse sonra o gün tüm gün kavga ettik,ertesi gün iş için kıbrısa gidicektim.tüm gün özür dileyip yalvardığı için ptesi akşamı idare ederdi ama yine de bozuktuk.neyse salı oldu kıbrısa gittim bu başladı seni çok özledim çok seviyorum nolur hemen gel dayanamıyorum falan filan.orda da iş bitince kızlarla gezicektik perşembe akşam dönücez diye konuşuldu.

sonra bunun mesajlarına dayanamadım soğukluk gitti ben de onu özledim zaten.biz hiç 2 gün ayrı kalmadık.o o kadar güzel özlem dolu mesaj atınca dayanamadım çarşamba akşamı gelebilirsem gelicem işim biterse dedim.çok sevindi gel beraber sarılıp yatalım falan diye(bana her gece kesin sarılır hep öyle yatarız)neyse beni iyice gazladı benim de iş bitti tüm kızlar yalvardı gitme gezelim aman napcan kocanı diye yok ben kocamı özledim dedim bindim uçağa geldim.

bi bindim arabaya hiç suratıma bakmıyo gayet burnu havalarda bak nası geldin beni özleyip havalarında.biliyosunuz dün akşam gs maçı vardı kocam olacak da fanatik gsli.eve vardığımızda saat 12ydi.havaalanına beni almaya geldiği için ikinciyi yarıyı izleyememiş.ben bütün gün yorgunluktan ölmüşüm bana gel otur maçı izleyelim beş dakkaya yatarız diyo.ben de yok canım çok yorgunum dedim gittim yattım.bana beş dakkaya geliyorum dedi yarım saat oldu ne gelen var ne giden.uyku sersemi hatırlıyorum yarım saat sonra falan geldi onda da kıçını dönüp yattı.şimdi bizim kızlar geziyolar ben sırf kocamı özledim diye geldim işte kös kös tek başıma oturuyorum ve salak gibi hissediyorum çok kızgınım ve kırgın

Son düzenleme:
birçoğu hep böyle canım napcan
ne kadarlık evlisiniz?
acaba bişeye mi canı sıkkındı o gün?
bundan sonra özellike maddi yönden şımartma onu sakın
ben yaptım benimki tepeme çıktı valla

Yaw 1 güncükden ne olucak...keşke bıraksaydınız bir gün daha sizi özleseydi, siz de onu...altı üstü bir gün, arkadaşlara hazır tatil, bir gece sarılıp yatmak için tepilir mi? Neyse, ben çok anlamıyorum evli çiftleri...

inan ben de kendimi anlamıyorum eşek hoşaftan ne anlar bu da ilk ve sondu bana da ders olsun

birçoğu hep böyle canım napcan
ne kadarlık evlisiniz?
acaba bişeye mi canı sıkkındı o gün?
bundan sonra özellike maddi yönden şımartma onu sakın
ben yaptım benimki tepeme çıktı valla

8 ay oldu.yok ya canı falan sıkkın değil bütün suratı nazı anca bana herkese gayet iyi.
bidaha aslaaa.

inan ben de kendimi anlamıyorum eşek hoşaftan ne anlar bu da ilk ve sondu bana da ders olsun

aynenn tatlım kendi sorunununa tam cevabını vermişsinn..eşşek hoşaftan ne anlarki bu adamlar bizi anlasın yada kıymet bilsin..
benim bildiğim erkeğe yüz vermiceksin fazlası değede vermeyeceksinki kazanan sen olasın..
bende biraz geç anladım ama böle olmalıymış arakadaşımm

sende çalışıyosan her ay ailene düzenli yardım yap, bi laf edersede diyeceklerin belli zaten, bağıra bağıra gerekirse kavga dövüş bu adama anlatmalısın artık bi aile olduğunuzu senin dış kapının mandalı olmadığını

bu yetmiyo gibi kardeşinin laptop taksidini de biz ödüyoruz.
ben de bu dediğini düşündüm de bu yarış nereye kadar böyle gider
ay nefret ediyorum bu adamdan şu an

ayyy kocana nasıl uyuz oldum anlatamam

keşke dönmeseydin kızlarla gezip tozsaydın
erkek milleti işte

bu yetmiyo gibi kardeşinin laptop taksidini de biz ödüyoruz.
ben de bu dediğini düşündüm de bu yarış nereye kadar böyle gider
ay nefret ediyorum bu adamdan şu an

canım yarış nereye kadar devam eder bilemiyorumda eşinin tavrı sen değiştirmedikçe hep böyle devam eder, nerden mi biliyorum, babamdan, 28 senedir böyle, elinde avucunda ne varsa veresi gelir

haa şu farkla, babam bizden de kısmadı asla, annem ev hanımı hala benden fazla harcar kredi kartı cebinde ayrı durur nakiti ayrı durur, yemeğede giderdik -hala annemler gider- gezmemizi de gezerdik ona rağmen sinir bozucu sanki 4 kişilik aile değildikte 10-15 kişi idik

gezemediğini, parayıda kardeşi için harcayınca olanlar olmuş.. haklısın.

şahsen bizdede benzerşeyler oldu. ben ve eşim çalıştığı için beleşe sanki para alıyormuş izlenimi olmuştu. eşim kardeşinin bağkurunu veriyordu... sonra ev almaya karar verdik. aldık derken. kendileri ödüyor şimdi. size önerim paranızının başını bağlayın. evmi alırsınız araba mı alırsınız.. en azından birşeye sahip olursunuz...

başka bir arkadaşın da eşi çok para harcıyormuş, takım elbisler, ayakkabılar... en sonunda ev aldılar, daha iyilermiş...

yok bu olmaz diyorsan sen plan yap. gezmek için... tatil için.. al önceden biletleri. ayırt otelden yer... geliyorsa gelir gelmiyorsa arkadaşınla gidersin ..

öncelikle konu baslgini coook begendim:)

bana hep derlerdi, evlenince sendeki BEN azaliyor, ama öyle bakki ona tam kayibolmazsin diye.. sende kocani düsündügün icin, geri dönmüssün, keske kizlari dinleyip orda kalsaydin.. kocani hergün görüyorsun zaten, ama böyle bi firsat hergün bulunmuyor. kendin icin kalman lazimdi..

bide sana söylemeden baskalarina para harcamasi falan hic hos degil. aranizda gizli sakli olmayacak, siz evlisiniz ya bundan ötesi varmi?

affedersin ama kocan tek öküz degil, ayni zamanda cok bencil birisi.. sana para vermiyor, ama kardesina harciyor. ondaki BEN azalmamis, sende tamamaen kayibolmus..

ilk sirada hep önce sen olucaksin!!! yoksa kocalarimiz böyle havalanir iste..

yinede umarim hersey düzelir..

Demek ki neymiş, bundan sonra o koca hiç bir fedakarlığı haketmiyormuş. Bence en kısa sürede bazı şeyleri anlamasını sağlamalısınız. Yoksa hiç değişmez.

Gerçekten merak ediyorum, böyle odunlari nereden buluyorsunuz? Ve daha önemlisi, bunlarin hepsi çok normalmis gibi (olsun sekerim, her erkek böyledir, hepsi duygusuz, nankör, napalim kader iste) havasinda nasil oluyorsunuz?

Son düzenleme:

nekadarlık evlisiniz bilmiyorum ama o gezilerden hooop diye eve dönmeyip keyfinize baktığınız an değeriniz bilinecek.

ayyy tam dayaklık ya yemin ederim okurken sinirim tepeme çıktı.

uzulme benimkide oyle...gezmeyi sevmiyormus...arkadasları kardeslerı cagirsa ucarak gider...o zaman sevecegi tutuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…