• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Okyanus Dalgası...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cnrkrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
2
0
36
Kızlar, okyanus dalgası yaptıran var mı aranızda. 6 ay boyunca dalgalı saçlara sahip olunuyormuş ve aynı zamanda yeni sistemle yapılıp saçı nemlendiren maddeler kullanılıyormuş.

hemen araştırdım ve buldum,, güzel bişeymiş aslında,,,

Milano ve Paris’in podyumlarından Los Angeles ve Londra’nın caddelerine kadar, en popüler ünlülerin tercihi olan ‘‘yeni hacimli dalgalara’’ artık sahip olabilirsiniz!
Schwarzkopf Professional tarafından sunulan yeni Natural Styling Okyanus Dalgaları serisi ile geçmişin klasik kuru ve kırık permaları yerini hacimli ve yumuşak dalgalara bırakıyor.

Natural Styling Okyanus Dalgaları’nın Aloe Vera içeren yeni formülü sayesinde, şekil verme işlemi sırasında saça 15% daha fazla nem yüklenir. Aloe Vera saçın doğal nem dengesini ve esnekliğini korurken, saça sağlıklı bir görünüş ve harika dalgalar kazandırır. Yalnızca Eczacıbaşı Schwarzkopf salonlarında bulabileceğiniz yeni kalıcı dalga serisi Natural Styling Okyanus Dalgaları ile hayalinizdeki sağlıklı ve hacimli dalgalara aylarca sahip olmak artık çok kolay.

$okyanus_1.webp $okyanus_s_2.webp $okyanus_s_1.webp $aile.webp

bazı sitelerde maşa yapılmış gibi resim koymuşlar ama bence permedan pekte farkı yok,,,,

$images.webp

bir kampanya sitesinden aldığım ankara tunalıdaki bir kuaförde bioform su dalgası yaptırdım. Bin pişmanım:( eğer saçlarınız dümdüzse kıymetini bilin. Yapılan yerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tiftik tiftik oldu. su dalgası falan da değil hani akşam yatarken örersiniz de sabah kalkınca olurya onun tiftik hali işte...tam bir kabusss yani...bide kamyada 400 tl yerine 79 yazıodu. araştırdım zaten en iyi kuaförde 100 e yapıyormuş su dalgasını.. 30-40 bile yapan yer var...kazıklandım ve ipek saçlarımdan oldum..tek teselllim 2 ay sonra kurtulma ümidi..geçiomuşş yaptıkları o pis kokulu ilacın etkisi... iyi araştırın ben yandım siz yanmayın...

Son düzenleme:
bir kampanya sitesinden aldığım ankara tunalıdaki bir kuaförde bioform su dalgası yaptırdım. Bin pişmanım:( eğer saçlarınız dümdüzse kıymetini bilin. Yapılan yerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tiftik tiftik oldu. su dalgası falan da değil hani akşam yatarken örersiniz de sabah kalkınca olurya onun tiftik hali işte...tam bir kabusss yani...bide kamyada 400 tl yerine 79 yazıodu. araştırdım zaten en iyi kuaförde 100 e yapıyormuş su dalgasını.. 30-40 bile yapan yer var...kazıklandım ve ipek saçlarımdan oldum..tek teselllim 2 ay sonra kurtulma ümidi..geçiomuşş yaptıkları o pis kokulu ilacın etkisi... iyi araştırın ben yandım siz yanmayın...

canım ben ankara tandoğanda bi kuaföre sordum saça göre fiyat veriyo benim saçım çok ve uzun olduğu için 200 demişti ben param olmadığı için yaptırmamıştım. sonra ev arkadaşım etlikte bi kuaförde 80e yaptırdı onun saçları bana kıyasla çok daha az ve kısa. dediğin gibi o da pişman oldu yaptırdığına baya yıprandı saçları şimdi yeni yeni kendine geldi saçları baya bi bakım yapmak zorunda kaldı saçlarını adam edebilmek için hatırlıyorum beş yıl önce falan bi arkadaşım istanbulda yaptırmıştı onunki çok hoş olmuştu ben çok sevmiştim kuaförüne göre değişiyo demek ki

canım ben ankara tandoğanda bi kuaföre sordum saça göre fiyat veriyo benim saçım çok ve uzun olduğu için 200 demişti ben param olmadığı için yaptırmamıştım. sonra ev arkadaşım etlikte bi kuaförde 80e yaptırdı onun saçları bana kıyasla çok daha az ve kısa. dediğin gibi o da pişman oldu yaptırdığına baya yıprandı saçları şimdi yeni yeni kendine geldi saçları baya bi bakım yapmak zorunda kaldı saçlarını adam edebilmek için hatırlıyorum beş yıl önce falan bi arkadaşım istanbulda yaptırmıştı onunki çok hoş olmuştu ben çok sevmiştim kuaförüne göre değişiyo demek ki

Kesinlikle kuaförden kuaföre değişiyor:( Benimkiler de ilkin çok güzeldi sonra tiftik tiftik oldu, kısacık kestirdim kurtulmak için:5:

Kuaför kesinlikle çok önemli bence.. Ben yaptırdım ve bir yıl kullandım, ne tiftik gibi oldu saçım ne de şekil vermede zorlandım. Her banyodan sonra biraz köpükle ve vigo ile kuruttum ve mis gibi dalgalara sahip oldum, yeni tanıştığım kişiler senin dalgaların ne güzelmiş diyorlardı hep, şimdi geçti tabi tekrar yaptırmayı düşünüyorum ama dediğim gibi kuaför çok önemli aynı yere gitmeyi düşünüyorum :)

O siyah saç olan resim güzelmiş.Ama bence maşayla yapılmamış o maşayla olsa bukle olurdu. :44:

Kuaför kesinlikle çok önemli bence.. Ben yaptırdım ve bir yıl kullandım, ne tiftik gibi oldu saçım ne de şekil vermede zorlandım. Her banyodan sonra biraz köpükle ve vigo ile kuruttum ve mis gibi dalgalara sahip oldum, yeni tanıştığım kişiler senin dalgaların ne güzelmiş diyorlardı hep, şimdi geçti tabi tekrar yaptırmayı düşünüyorum ama dediğim gibi kuaför çok önemli aynı yere gitmeyi düşünüyorum :)

canım nerde yaptırdın acaba? ankarada mı?

kızlar benim saclarım dogal dalgalı argan yagı ile sekil veriyorum gayet guzel oluyor hem de bbesliyorrr

ayy nerde satılıyo bu argan yağı nası bişey bende aliim denemediğim bi bu var sanırım :))

argan yağının minicik 20 cc sine 24 tl dediler geçende aktarda bu kadar para veri alıcaz etkili bişeymi merak ettim birde okyanus dalgası çıkma bi isim bence su dalgası ve brezilya fönünü çoğaltıp çoğaltıp çeşit çıkarıyolar gibime geldi

fece kusura bakma mesajını çok geç gördüm :( Ben İstanbulda yaptırdım..

merhaba. siz yazalı baya olmuş ama daha sonra bir daha yaptırdınız mı? ankarada mı? nerede? yazarsanız sevinirim.

merhaba. siz yazalı baya olmuş ama daha sonra bir daha yaptırdınız mı? ankarada mı? nerede? yazarsanız sevinirim.

merhaba bhrchn88 tekrar yaptıramadım çünkü saçımı sarıya boyattım, açıcı uygulandığı için de kuaförüm yapmadı, yaptırdığım kuaför İstanbul da şişli de...

Back
X