olabilir mi sizce

Evet bozuk bu yeni testle yeniden denemen gerek
Yaptım bu sabah negatif ama kasıklarımda sancı batma var hala hatta dün gece hapşırırken öyle bir girdi ki acı sağ kasığıma bağırdım yani.. anlamadım ne bu böyle.. ilişki üzerinden 17 gün geçti erken mi acaba kan mı versem.. hiç böyle bir şey de yaşamadım.. belime vuruyor bacağıma vuruyor acaba endişe etmeli miyim kist vs korktum yani

İlişki üzerinden geçmiş canım baya kanda çıkar kesinlikle net sonuç en iyisi kan ver ama dediğiniz gibi kist de olabilir

idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun canım

Hanımlar üzerinden 12 gün geçmiş bu süreçte değerlerime bakıldı, idrar yolu enfeksiyonum yok hiçbir sorun yok kadın doğuma gittim o da bir şey yok dedi ultrason bakıp lakin benim kasık sancılarım böyle bikini bölgesinin tepe kısmı dediğimiz yerde yoğun baya sanki adet olacağım her an, yüzüm sivilce doldu (diyet sürecindeyim yediğimden içtiğimden olamaz) göğüs uçlarım sanki yara varmış gibi acıyıp sızlıyor yani yine sanki yarın adet olacağım gibi vücudum ama daha en az 2 hafta var.. Yani cidden şaşırdım yoruldum bu süreçte nedir bu bilmiyorum ve korkuyorum artık bu bir yerden kötü bir sonuç verecek diye

Bende bebek denemeye başladığımdan beri bu şekilde şeyler yaşıyorum özellikle bu ay. Sanki kasıklarımda bir şey var ve eğilip doğruldukça patlayackmış gibi. Regle 5-6 gün kaldı mesela. Ben regl olacağım. He dersen daha önce oldun mu böyle. Hayır. Bebek bekliyomusun şuan hayır.

Ya çok garip acaba şüphelendiğimiz anlar vücut direkt kendini hamile psikolojisine mi sokuyor diye düşünüyorum bazen.. o kadar garip haldeki şu an.. ilişkinin üzerinden 25 gün geçti test yaptım geç döllenme vs oluyordur diye çünkü bi sebep yok bu hale gelmesine

Sen test yaptın mı ?

Sen test yaptın mı ?
Yaptım emin olmak için ve negatif.. bizim bağ bahçe işleri var ve saldım yani ağır taşıyorum falan sadece aklımı kurcalayan bedenimin neye tepki verdiği bakalım artık ne çıkar. Umarım senin için her şey istediğince olur

Ama senin böyle bi şüphen varsa bırak bacım bağı bahçeyi

Ama senin böyle bi şüphen varsa bırak bacım bağı bahçeyi
Ya 25 gün geçmiş idrarda çıkardı artık diye düşünüyorum ya.. 8 gün önce kan da vermiştim o da yoktu.. mesela şu an nasıl batma yaşıyorum böyle hem acıtıyor hem tatlı kaşındırıyor kasıklarımı ama yok da yani sonuç kocaman tek çizgi

Çok ilginç ya 25 gün çok uzun bi süre. Bi yerde arkadaşım önceki gün yaptı test negatif dün yaptı pozitif. Aklının bi kenarında bulunsun

Hormonlarınıza bakıldı mı? Prolaktin yükselmiş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…