olabilir mi?

Sol taraftaki kolu zaten bunda anlayamayacak ne var. Amaaa sağ alttakini bilemedim.
Tshirtü de ıslak gibi sanki.

Parmak o ya, konu bir tek bana mı garip geldi kimse bir şey dememiş

Varsayalım ki sahibinin şüphelendiği şey, buraya atması doğru olur muydu yani?
Bana fazlasıyla tuhaf geldi valla
Toprak yolda penisini çıkarıp gezen bi adam olma ihtimali de
Velev ki konu sahibinin sandığı organsa, görüştüğü kişinin penisini ulu orta hepimize paylaşması ihtimali de
İkisi de oldukça tuhaf

Şu resmi de yüz yerde görsem aklıma konu sahibinin aklına gelen ihtimal gelmez

Parmak o ya, konu bir tek bana mı garip geldi kimse bir şey dememiş

Varsayalım ki sahibinin şüphelendiği şey, buraya atması doğru olur muydu yani?
Adam atmaya çekinmemiş, konu sahibi de çekinmemiş atmaya kimse çekinmiyor belki de düşündüğü şeydir

adamin bas parmagi o. normal birinin aklina gelmez bundan suphelenmek, siz bu derece sapik olacagini dusundugunuz biriyle niye konusuyorsunuz?

ayrica konu bence hic komik degil, kirpsaniz da bu fotografi burada paylasmanizi dogru bulmadim.

Ben konu sahibi yüzünden daha önce banlandım pek bir şey demek istemiyorum ama ulu orta eli şeyinde gezdiğini düşündüğüm bir adamla iletişim kurmazdım. Hadi kurdum diyelim, gelip burada paylaşmazdım.

Bu forumda daha fazla şaşırmam diyorum ama her seferinde daha garip bir şey çıkıyor ortaya.

Adam atmaya çekinmemiş, konu sahibi de çekinmemiş atmaya kimse çekinmiyor belki de düşündüğü şeydir
düşündüğüm şey olduğunu bilsem buraya hayatta atmam. resmi iki saat inceledim sinirlerim bozuldu. başka birileri görsün istedim.

Adam sapık zaten sosyal medyada tanışılan bir adamdan ne bekliyorsunuz onuda anlamadım.resmi belli belirsiz atmış.bir sonrakine dahada ileri gidecektir iletişiminizi kesmenizi öneririm.bu arada parmak tırnak vs.diyenler olmuş ...katılmıyorum düpedüz cinsel organı bu
Engelle heryerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…