- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
Bana fazlasıyla tuhaf geldi vallaParmak o ya, konu bir tek bana mı garip geldi kimse bir şey dememiş
Varsayalım ki sahibinin şüphelendiği şey, buraya atması doğru olur muydu yani?
Adam atmaya çekinmemiş, konu sahibi de çekinmemiş atmaya kimse çekinmiyor belki de düşündüğü şeydirParmak o ya, konu bir tek bana mı garip geldi kimse bir şey dememiş
Varsayalım ki sahibinin şüphelendiği şey, buraya atması doğru olur muydu yani?
BanadaBana şey gibi geldi, gözüm biraz bozuk ama farketmez o kadar büyük parmak mı olur ya
Yok yok geri aldım, telefonu yan tutunca belli oluyor kesin başparmak. Adamın günahını aldık.Banada
Ben konu sahibi yüzünden daha önce banlandım pek bir şey demek istemiyorum ama ulu orta eli şeyinde gezdiğini düşündüğüm bir adamla iletişim kurmazdım. Hadi kurdum diyelim, gelip burada paylaşmazdım.Bana fazlasıyla tuhaf geldi valla
Toprak yolda penisini çıkarıp gezen bi adam olma ihtimali de
Velev ki konu sahibinin sandığı organsa, görüştüğü kişinin penisini ulu orta hepimize paylaşması ihtimali de
İkisi de oldukça tuhaf
Şu resmi de yüz yerde görsem aklıma konu sahibinin aklına gelen ihtimal gelmez
offff el olmadığı belli ama ne? yani resmen adama dalmamak için kendimi zor tutuyorum. sorasım var. ama sorsam zaten kabul etmezBilemedim, benziyor ama yeri bı garip
ama el değil.
Yok yok telefonu yan tutup baktım, kesin baş parmak. Eminim.offff el olmadığı belli ama ne? yani resmen adama dalmamak için kendimi zor tutuyorum. sorasım var. ama sorsam zaten kabul etmez
çok küçük değil mi baş kısmı o zamanDiğer taraf
Ne çıkarsa bahtina artık.çok küçük değil mi baş kısmı o zaman
Evet ya gerçekten baş parmak belliYok yok telefonu yan tutup baktım, kesin baş parmak. Eminim.
düşündüğüm şey olduğunu bilsem buraya hayatta atmam. resmi iki saat inceledim sinirlerim bozuldu. başka birileri görsün istedim.Adam atmaya çekinmemiş, konu sahibi de çekinmemiş atmaya kimse çekinmiyor belki de düşündüğü şeydir
ciddi misin. senin soru işaretlerinin aynısı bende de vardı. sen tatmin olduysan sevindim valla :))))Yok yok geri aldım, telefonu yan tutunca belli oluyor kesin başparmak. Adamın günahını aldık.
Bak telefonu yan tutup resmi büyütüp öyle bak, ben emin oldumciddi misin. senin soru işaretlerinin aynısı bende de vardı. sen tatmin olduysan sevindim valla :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?