Adamın kolu be o dirsegin üstü koltuk altına dogru olan kısım fesat düşünmeyin hemenkızlar biriyle yazışıyoruz son bir haftadır falan. intagramdan tanıştık. adam gün içinde anlık resimler atıyor.
asıl konuya gelecek olursak. şimdi bugün bana attığı resme bakarken birşey dikkatimi çekti. selfi çekmiş. ben yüz kısmını kestim. ama asıl dikkatimi çeken bir kısım oldu ben mi yanlış yorumluyorum yoksa adam sapık mı? nolur şu fotoğrafa bir bakarmısınız. altta sol tarafta gözüken elinin bır kısmını yoksa ?
Diğer tarafAdamın kolu be o dirsegin üstü koltuk altına dogru olan kısım fesat düşünmeyin hemen
Rengi el gibi değil ama, bide boğum var sankiAdamın eli cebinde parmak çıkmış gibi bence.
Rengi el gibi değil ama, bide boğum var sanki
Baş parmagı üstündeki tırnagı bile gördüm ben merak etmeyin öyle bişey degilDiğer taraf
O kadar büyük tırnak,bilemedimO adamın tırnağı değil mi yahu ben mi fesat değilim
Boğum mu hahhahababRengi el gibi değil ama, bide boğum var sanki
O kadar büyük tırnak,bilemedim
Bu gözler terlik içine sokulmuş bamya bile gördü olabilir yanikızlar biriyle yazışıyoruz son bir haftadır falan. intagramdan tanıştık. adam gün içinde anlık resimler atıyor.
asıl konuya gelecek olursak. şimdi bugün bana attığı resme bakarken birşey dikkatimi çekti. selfi çekmiş. ben yüz kısmını kestim. ama asıl dikkatimi çeken bir kısım oldu ben mi yanlış yorumluyorum yoksa adam sapık mı? nolur şu fotoğrafa bir bakarmısınız. altta sol tarafta gözüken elinin bır kısmını yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?