hadi inşallah :)Valla ciddiyim fotoyu çevir sen de farkedeceksinbildiğin tırnaklı parmak
başkasının resmi olduğu için izinsiz buraya koymak zaten hoş değildi. ama karar veremeyince mecbur yorum almak için koymuştumKeske silmeseydiniz.
Haaaahahaa ben fotoyu bir kez girebildim ters düz edecek zamani bulduysan iyi konu sahibi silmişFotoğrafı ters çevirdim ve parmak hatta tırnak olduğunu farkettim
Çok fesatım çok
İşimi garantiye aldım benHaaaahahaa ben fotoyu bir kez girebildim ters düz edecek zamani bulduysan iyi konu sahibi silmiş
Ben saf foto arıyorum işte ne yapcanİşimi garantiye aldım ben
Yüzde yüz eminim parmaktiParmak mı emin misin
Fotoğraf kaldırılmış. Normal bir fotoğrafta olabilir ama benim takıldığım neden bir erkek gün içinde anlık fotoğraf atar?intagramdan tanıştık. adam gün içinde anlık resimler atıyor.
Biz atardık eşimle sevgiliyken birbirimizeFotoğraf kaldırılmış. Normal bir fotoğrafta olabilir ama benim takıldığım neden bir erkek gün içinde anlık fotoğraf atar?
Bu instagramdan tanışma olayına da hiç sıcak bakmıyorum.
Bu tarz yerlerde ciddi ilişki olma ihtimali düşük.
Yuzunu karalayip ekleseydiniz, goremeyenler merak etti simdi. Olmadi.başkasının resmi olduğu için izinsiz buraya koymak zaten hoş değildi. ama karar veremeyince mecbur yorum almak için koymuştum
Sorun yüz değildi kiYuzunu karalayip ekleseydiniz, goremeyenler merak etti simdi. Olmadi.
Merak edilecek bir fotoğraf değil yaYuzunu karalayip ekleseydiniz, goremeyenler merak etti simdi. Olmadi.
Ben seni okuyor sanarken sen burda olay yeri inceleme yapıyormuşsunMerak edilecek bir fotoğraf değil ya
Dün evde yoktumBen seni okuyor sanarken sen burda olay yeri inceleme yapıyormuşsun
Ekleyip silince ister istemez merak uyandiriyor.Merak edilecek bir fotoğraf değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?