bende adet duzensizligi var ama 2-3 gun sonra gelebilir ama bende adet belirtisi yok siskinlik bile yok,,,,,ayrica kilo veriyorum genelde adet öncesi kilo alirim ben
Aboo benden 1 yaş büyüksün :) Ben hala bekar geziyorum :E
Canım bence sen test yaptır kesin sonuca ulaşırsın :)
bana patladi gibi geliyor....esimede soracam anlar mi bilmiyorum
dedigim gibi iliski esnasinda icime biseyler girdi bundan nerdeyse eminim,,,
Iyi aksamlar.....
yhaaa ben galiba hamileyim ama emin degilim,,,sizlere sormak istedim,,,göguslerimde siskinlik ve meme uclarimda renk degisimi var,ayrica 1 hafta önce cok fazla migde bulantilarim ve ayni zamanda belimde agri oluyordu...karin bölgemde ara ara hassaslik oluyor ve cok fazla uykum oluyor okuldan sonra eve gelip 2-3 saat uyuyorum
ve ben 1-2 sene hamile kalmak istemiyorum cunku evleneli daha 3 ay olmadii ayrica yasim daha 18
esim korunuyordu ama prezervativi patlamis olabilir mi,,,cunku 2-3 ust uste iliskiye girdik ve ben icime biseylerin girdigini hissettim,,,ayni duyguyu ilk geceden sonrada hissetmistim..
sizce hamile miyim,,,???
canım ilişki sırasında prezervativ patlasaydı senden önce eşin farkederdi içine boşaldığı zaman sen fazla bişi hissetmessinki eşin hisseder senin hissettiğin zevk sıvısıdır.ama emin olmak istiyosan sabah ilk idrarınla test yap.göğüs kenarlarında damarların belirginliği varmı birde idrarında beyaz tortular varmı?
canım ilişki sırasında prezervativ patlasaydı senden önce eşin farkederdi içine boşaldığı zaman sen fazla bişi hissetmessinki eşin hisseder senin hissettiğin zevk sıvısıdır.ama emin olmak istiyosan sabah ilk idrarınla test yap.göğüs kenarlarında damarların belirginliği varmı birde idrarında beyaz tortular varmı?
ya arkadaşım bişey çok merak ettim bu dediğin beyaz tortu nasıl bişey nasıl anlıyosunuz çok merak ettim merakımı giderirseniz sevinirim
göguslerim sis,,,ara ara meme uclarim karariyor...evet idrarimda vardi o dediginden,,,,ve cooook cokk akintim oluooo
canım bu hamilelik belirtileri sen yinede bi test yap emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?