kalbiminsahibio YAĞMUR KÖMÜRCÜ Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 1.981 Emoji Skoru 984 Puanlar 38 5 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelizim #21 sibelizim .!.: Bizde öyle düşünüyoruz da ama aması var yaş ilerliyor 86 liyim, hormonların tam zamanı diye sinyal veriyor değil yolda gördüğüm tv de bebek görsem içim kıpır kıpır oluyor. Genişletmek için tıkla... ben de 23 yaşındayım ve 3.ye hamileyim. bundan sonra da korunacaz kesin. aşktır evlat. sana da nasip olsun inş
sibelizim .!.: Bizde öyle düşünüyoruz da ama aması var yaş ilerliyor 86 liyim, hormonların tam zamanı diye sinyal veriyor değil yolda gördüğüm tv de bebek görsem içim kıpır kıpır oluyor. Genişletmek için tıkla... ben de 23 yaşındayım ve 3.ye hamileyim. bundan sonra da korunacaz kesin. aşktır evlat. sana da nasip olsun inş
S sibelizim Kağanin annesi Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2013 Mesajlar 2.988 Emoji Skoru 2.927 Puanlar 398 5 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelizim #22 kalbiminsahibio .!.: ben de 23 yaşındayım ve 3.ye hamileyim. bundan sonra da korunacaz kesin. aşktır evlat. sana da nasip olsun inş Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun ve evlatlarıni sağlıkla büyüt insaallah
kalbiminsahibio .!.: ben de 23 yaşındayım ve 3.ye hamileyim. bundan sonra da korunacaz kesin. aşktır evlat. sana da nasip olsun inş Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun ve evlatlarıni sağlıkla büyüt insaallah