• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir miyim?

Manyetikalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
63
22
3
33
Günaydın güzel ve tatlı bayanlar size de günaydın diyip düşmanlarıma da saydirmak isterdim ama pasif edilme korkusu var o_O uzunnn zamandır takipteyim sonunda üye oldum. Evliyim 25 yaşındayım 5 yasında kızım var kimsenin zoruyla evlenmedim kendim istedim maddi ve manevi aklıma yattı herşey aşk ta olunca :oops: deymeyin keyfime (maşaAllah diyelim lütfen:dua:) her telden yasayan anlayan bir bayanim el işi, yemek (özellikle el isi:KK69:) ne zaman kızım anaokuluna başladı, benim kendimle iç savaşım başladı :KK47:...
Kizimim sınıf ark. Annerinin bir kisimiyla iyi anlastik ne yapsakkkk hadi güne girelim dedik girdik (bu arada calismiyorum) el isi tıkınmalar darbeden nasibini almış bir öğrt bayan arkadaş her neyse ortamı Seveyim diyorum zorla gülümsüyorum olmuyor olmuyoorrrr cuma günü konu spordan açıldı gidelim vs boksa gidelim dedi biri benim el ayak şaşırdı olur dedim güldüler bu yaştan sonra diye geçmişinde ailemden gizli 5 aylık bir boks maceram var babam öğrenince kız kısmı boksör olmaz oranı buranimi gostericeksin sağa sola diye pataklayarak eve götürdü :KK67: neyse kızlar o ortama daha fazla katnamadim hafta sonu iş vs bahanesiyle günden çekildim ama şu iki gündür aklım fikrim sporda boyun 1.75 kilom 80 (idealim kemik yapımdan dolayi 72 ) fazlalık sorun değil hallederim ama kızlar gulmeyin ama bu yaştan sonra boksör olabilir miyimmmm ? Bu arada Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin :eek:

Uzun değil de kopuk olmuş yazınız, dert arkadaş grubu mu, boksör olabilme durumu mu?

Bilemiyorum yaşı var mı.
Eşinizle konuşup bir yerle görüşün isterseniz.
Ben kadın/erkek daha ince sporlarla ilgilenilmesinden yanayım.
olabilir haklisiniz hepsini yazmak istedim arkadaş grubundan ayrıldım sorunum boks hem iç hem dış yapıma gore kibar sporlar bana gore değil :KK48:

valla kum torbasını döveceksen bi sorun yok bence, yani kardio olarak yapacaksan tamam, yok müsabakalara katılcam diyorsan, yani kafaya darbe almanın zararlarıyla alakalı bi sürü araştırma var
ama öyle bi aşk duyuyorsan içinden yap tabii 25 in geç olduğunu sanmıyorum

valla kum torbasını döveceksen bi sorun yok bence, yani kardio olarak yapacaksan tamam, yok müsabakalara katılcam diyorsan, yani kafaya darbe almanın zararlarıyla alakalı bi sürü araştırma var
ama öyle bi aşk duyuyorsan içinden yap tabii 25 in geç olduğunu sanmıyorum
Evet o travmalarla ilgili bilgim var bakalım herşey Allahtan ama isteğim maçlara çıkabilmek

Back
X