- Konu Sahibi Manyetikalan
Boks yaparsın
Elinden gelenin en iyisini yap oldu bitti
Ama arkadaş grubunda ne oldu sıkıntı ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah olursun canım haberlerini bekliyorum o zamanYasemn214 bu lafını unutmagun gelecek hani o sampiyon olamaz dediginiz kadin varya diye bögürürüm insallah Allahimm çok gaz verdim kendime galiba
Ayy Allah razi olsun inşallah olurInşallah olursun canım haberlerini bekliyorum o zaman![]()
Ortam sıkıcı , muhabbetler saçma eve geldiğimde giden 3-4 saatime üzülüyorum açıkçası konular hep ayni aldatma, kilo problemi vs. Ben kitap konusu aciyorum polisiye jhon verdon ayy Sarah jio da iyi kimse beni tinlamiyorBoks yaparsın
Evet katılıyorum :)İnsan istedikten sonra neden olmasın
+1Boksör olabilir misiniz bilmiyorum zor ama boks yapabilirsiniz niye olmasın?
Evet o ortama alışmak istemedigim onlar gibi olmak istemedigim için sanırım eski aşkım depresti :) asla insanları küçük gormem ama onlar konustukca beynimden cevap verir oldum sana ne , bananane bundan , çok mu önemli baktım kafayı siyiricam ayrıldım Allah nasib ettirmiyecegi şeyi hayal ettirmezmis eşim biraz sasirsada kabul etti destekleriniz için teşekkürlerbende hic sevmem gün muhabetleri ve o ortamlari.otururum evimde filmimi izlerim cayimi kahvemi içerim ohh mis.kafam rahat ne kimsenin lafı sözü ne kimsenin vebali kalır üstümde..
bir seyi istedikten sonra başaramayacağız hic bir iş yoktur hayatta.hep inanırım buna..
neden olmasın? insanin bir hayalinin olmasi ve onun için cabalamasi harika bir duygudur.amaçsız yaşamak yanında bunalım stres hayattan zevk almıyorum v.s v.s sorunlar getiriyor..
basarilar dilerim umarim hersey gönlünüzce olur.
boksör olup olmamaniz önemli değil ilerde keske yapsaydim dediğiniz birseyin olmamasi sizi daha cok mutlu edecek..:)
Bu yaş derken kastim yaşlılık değildi ...Bu yaştan sonra diyince sanki 50 yaşındasın..
Daha 25 ne ki..
Boksör olurmusun bilmemde önce kendini yaşlı görmekten kurtul![]()
Ayy cok tatlisiniz Biriyle sakalasirken pat diye vururum elinin ayari hic yok derler kırıcı olmam yüksek ihtimalİçinden boks yapmak geçiyorsa yap .
Stresi atmak için bile yapilabilir spor bende olsam boks yapardim birinden hincimi çikarir gibi vur torbaya dök enerjini karşidakine acidim bu hizla bu aşkla kirilacak yeri kalmaz gibi gibi![]()
Elime ayarsiz derler bakalımİçinden boks yapmak geçiyorsa yap .
Stresi atmak için bile yapilabilir spor bende olsam boks yapardim birinden hincimi çikarir gibi vur torbaya dök enerjini karşidakine acidim bu hizla bu aşkla kirilacak yeri kalmaz gibi gibi![]()