Olacak Gibi! (Umut Verdi)

89.800 - 87.700 = 2.100 kg.
Vuuuu.
Yola devamm.daha cok yolum var.
Keşke Mune kilo çizelgesi suprizi yapsaydi.hamilelik takvimi gibi bisey mesela.
Umarim buyu bozulmaz.yaaa bu bir mucize(benim icin yani)
Hayatım,
kilo çizelgeleri yazılama entegre edilemiyor diye hatırlıyorum, hafızam beni yanıltılıyor da olabilir ama sizler adına bir sorayım, belki yapılabilecek birşey vardır.

Bunu nasıl yapıyorsunuz? Benim en son ölçtüğümde 4 çıktı

Şeker hastası mısınız? Bu ilaçlar, iğneler ne için?
D vit im 10.06 idi.dr.iki ampul verdi.kir ekmek icine dok ve ic haftada bir dedi.
Yaptim.sonrasinda da arada bir agza puflatilan d vit im var ondan pufluyorum.
Kilo yuzunden tip2 ye cok yaklastim.ilaclarin ikisi hem tip ikide hem gebe kalmayi kolaylastirmak icin kilo vermede hemde yine kilo vermede yaygin kullanilan ilaclar.tatli istegini yok ediyor.
İgne ise insulin gibi deri altina yapilan ama insulin olmayan midedin yavas bosalmasina etki eden,boylece ara atistirmalari istegini kesen bisey

Ne yazik ki yeme bagimlisiydim esasen.
Yine yiyorum.hatta tikabasa doyuyorum.
Ama aslinda cokk az yiyorum.sadece bana cok geliyor.yani oyle az yiyip ac kalkayim yapmiyorum.

Gebelikte seker cikmisti.insulin kullandim.evde seker olcumunu kendim yapiyordum.dogum sonrasi duzeldi.olcum cihazim ordan kalma var.dr.ara ara kontrol et dedi.sonucta ilaclar diyabette kullanilan.ani inis cikis olmasin.

Ne yazik ki yeme bagimlisiydim esasen.
Yine yiyorum.hatta tikabasa doyuyorum.
Ama aslinda cokk az yiyorum.sadece bana cok geliyor.yani oyle az yiyip ac kalkayim yapmiyorum.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar inşallah.

Size yeme listesi vermemiş doktor sanırım, ama yine de dikkat etseniz. En azından unlu gıdaları, pirinç ve patatesi tamamen kesin. Bir de şekerde asla, hiç ama hiç ağzınıza sürmeyin. Bunların yanında muz, şeftali, kayısı gibi glisemik indeksi yüksek meyveleri de tüketmeyin. Emin olun çok faydasını göreceksiniz.

Tesekkur ederim.
Bunlari yapamadim ben.yani bir yiyecekten istegimle kopamadim.yada azaltamadim.canim istiyorsa yiyorum.
Dr.bu konuda birsey demedi.

Simdilik tadini cikariyorum.zaten vucut, agirliginin %10 unu kaybedince(9,5 kg) tahmin ediyorum bi duraksama ya girecektir.toparlanmak adina.
O evrede dikkat etmeye calisacagim.
Birde hizli vermek istemiyorum.ziira spor yapma sansim yok(istegimde yok),sarkmalar minimumda kalsin.toparlayabildigini toparlasin.

Buraya kadar kolaydi hamile kaldigim kiloya geri döndüm.cünkü üzerinden 21 ay ve ardindan 11 ay gecti yani son 21 ayda uçuncü kere ayni kilodayim.
Birde son regl gecikmeliydi.ödem,şişlik bu hafta iki kilo üzeri gitmesi normalken beni sevindirdi.gerçekci olmak gerekirse ônemli olan bugunden sonra verecegim kilolar ve hizi.

Himm bugun gittim,dr.umdan onay aldim.
Oruç tutacagim.
Yalniz kafami karistiran birsey var.bu igne olayi.oruçluyken yapmam gerekecek ki ezan la iftarimi acayim.( 30 dk.önce yapilmali yemekten) amaci kilo vermede mideyi gec bosaltirip acikmayi onlemek fazla yemenin onune gecmek.
Peki netten baktigim kadariyla yapiliyormuş igne ama doğrusunu nasil oğreneyim ki

Bir diger gorus te oruç bozulur diyor.
Hiim.ezan okununca ignemi yapacagim.30 dk.bekleyip oyleacacagim orucu.
Dabiliye dr.tutamazsin dedi.endokrin dr.mutlaka orucunu tut dedi.
Tedaviyi baslatan endokrin.
Dahiliye ye ilac yazdirirken araya sıkıştirip sormuştum..

Himmm
87 kg.yani 700 gr düşmüş.
Demekki gecen hafta giden suymuş.odem atilmiş.
Ahh birde bu mevsim meyveleri yok mu.beni benden alan.
İlaç ne yapsin,diyet neylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…