- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 35
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Galiba..daha önce ilişkisi olmuş ama bu kadar ciddi degilmis.ilklerini benimle yasıyor yani.acemi..cok toy..nasil yaklaşacağını bilemiyor.cok iyi niyetli..hayalimdeki insanin karakter özelliklerinin çoğunu tasiyor.tek farkı olgun olmaması,toy olmasi..İçinizde kıpırtı varmış, mantıken de uygunmuş, bırakın o sizi daha çok sevsin, bu daha iyi zaten. Zamanla siz de seversiniz bence. Ama 1 ayda en büyük zaafının siz olması ilginç geldi, yaşı küçük ve ilk ilişkisi olduğu için herhalde.
Mantıken doğru kişi. Ondaki kıpırdanmalar ben de yok...1 ayda sana körkütük asik olmus gibi yazmissin.
Bu kadar emin olma.
Ayni seyleri hissedemiyorsun diye de kendini suclu gorme.
Ikinize de zaman lazim.
Madem mantiken dogru kisi duygularina da zaman ver biraz
Walla sevmek mi sevilmek mi dersen..sevilmek..madem seni seviyor dene bi..diger ilişkilerinde en çok seven sendin de ne oldu..biraz da sevil..Aileler aracılığı ile bir bey ile tanistim.Ben 28 o ise 25 yaşında.
Çocukla ilgili her şey gayet mantıklı geldi.fotosunu da beğendim ve görüşme teklifini kabul ettim
Ilk görüşmede elektrik alamadım ama vaktin nasıl geçtiğini de anlamadim. Çok fazla olumlu özelliği var bu cocugin.Ama ben hem yaşım hem de yasamim gereği ondan çok daha olgunum.Aslinda o da olgun belki ama yanım da çocuksu kalıyor
Merhametli,vicdanlı,dürüst,işi gücü yerinde ve çok iyi niyetli,çok saf bir çocuk..
Uç kere görüştük ve bu bey bana çok temiz duygularla yaklaşıyor .ilk ciddi ilişkisi de benim.
Sevgili olduk gibi ama benim kendimden yana korkularım var
Şu ana kadarki iki ilişkinde de hep en çok seven ben olmustum.Bunda durum tam tersi..Ben afalliyorum bu durum karşısında. Onun bana olan bu sevgisi beni korkutuyor
Onun hissettiği kadar ben hissetmiyorum.ayaklarim yerden kesilmiyor.ama içimde de çok fazla olumlu duygular var..Cok fazla mantıklı geliyor.kipirdanma var ama onun kadar degil..onun sevgisi benim gönlümü hoş ediyor..En büyük zaafı benim.1 ayda beri bu noktadayiz..
Ailem ,onun ailesı çok hevesliler.ben daha önce nisan attim . Çok kez de burda konuaçtım..eskilerle kıyaslandığımda bu insan çok farkli..bi hata yao bi kızdır beni..en büyük zaafı benim..
Kararsizim.araftayim..kalbim atar mi onunki gibi. Ben böyle bir insanı gerçekten sevmek istiyorum..
Galiba..daha önce ilişkisi olmuş ama bu kadar ciddi degilmis.ilklerini benimle yasıyor yani.acemi..cok toy..nasil yaklaşacağını bilemiyor.cok iyi niyetli..hayalimdeki insanin karakter özelliklerinin çoğunu tasiyor.tek farkı olgun olmaması,toy olmasi..
Ben mesela tercih etmezdim toy, nasıl davranacağını bilmeyen birini. Sanki yaşı büyükler çok mu normal davranıyor diyebilirsin, odunlar çok tabi ama karşımda toyluktan dolayı ne yapacağını bilemeyen biri çocuk gibi gelirdi bana, bana sahip çıkacak, koruyup kollayacak bir erkek gözü ile bakamazdım sanırım. Ama sen öyle düşünmüyorsun zaten, mantık olarak da çok uygunmuş denemelisin o yüzden bence. Onun seni daha çok sevmesi güzel bir şey.Galiba..daha önce ilişkisi olmuş ama bu kadar ciddi degilmis.ilklerini benimle yasıyor yani.acemi..cok toy..nasil yaklaşacağını bilemiyor.cok iyi niyetli..hayalimdeki insanin karakter özelliklerinin çoğunu tasiyor.tek farkı olgun olmaması,toy olmasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?