Olacak mıyız sizce?

İlerde gözü açılınca bazı şeyler rahatsızlık vermesin, yaş konusu maalesef bu toplumda hep irite edici olur kadın için, çok takmam dersiniz ama sırf can sıkmak için kullanır insanlar, evlenip çocuğa karışınca zaten deli deli kalp çarpması kalmıyor sevgi saygı bakidir, bunlarla idare edebilirim derseniz neden olmasın

bi de siz çok saf çok toy bilmemne diye bahsediyorsunuz ama bu adamla yarın bi gün ayı yatağa gireceksiniz. kardeşiniz gibi görüyosunuz sanki.

Kendinizi endekslemeyin olumsuz düşüncelerre kendinize ve ona şans verin içiniz de birde onun kadar sevebilcekmiyimm diye düşünceye kapılmayınn bırakın zaman ne göstericekk:)
Işın içinde aileler de olunca kendimi baskı altında hissediyorum. Herkes benden bir karar bekliyor..

olur bence ama zamana bırakın 1 ay daha çok erken.hiç elektirik alamasanız olmazdı belki ama sizde hoşlanmışsınız zamanla daha çok hoşlanabilirsiniz daha birbirinizi tam tanımıyorsunuz bile.genel olarak bir taraf daha çok seviyor zaten.yaşa takılmayın aileler bile takılmamış zaten 3 yaş çok değil.

Normalde yasa takılmam ama olgun bir insan olduğumu dusunuyorum.benim yasanmisliklarim ondan daha fazla.onun anlattıkları bana çok basit geliyor..ona gore zor olan şeyler bana çok kolay gelen seyler.
Bi de bağlanmaya hazır bir erkek
.beni etkilediği tarafları da var tabiki..

Valla bana coluk cocuk gibi geldi.
Benim icin kriterlerden biri de, aileme, arkadaslarima, etrafima gonul rahatligiyla tanistirabilir miyim...25 yasindaki bir bebeyi koluma takip patronuma tanistiramazdim mesela.

Ayakları yere basan sevgi daha güzel bence. Hem sevgi hem mantık bir arada olursa ilişki de daha sağlam olur.

Ne olacağız diye düşünmek ve gelecekten endişe etmek yerine şimdinin keyfini sürün. Su akar yolunu bulur, demişler.

Valla bana coluk cocuk gibi geldi.
Benim icin kriterlerden biri de, aileme, arkadaslarima, etrafima gonul rahatligiyla tanistirabilir miyim...25 yasindaki bir bebeyi koluma takip patronuma tanistiramazdim mesela.
O acıdan düşünmedim..dedigim gibi çocuksu olması sorun
..cocuksu diyorum ama maddi acıdan baktığımda iyi birikim yapmış,geleceğe yatırım yapmış ,evlilikle ilgili masrafları ailesinden destek almadan yüklenmeye hazır bir insan.maddiyat önemli mi diyeceksiniz belki,haklı olarak ama eski nişanlım benden 3 yaş büyüktü ve bize değil ailelere yüklenme taraftarıydı. Kendi memleketine yerleşmek istiyordu benim memleketimi umursamıyordu velhasıl bitti..
Ama bu şahıs da beni etkileyen taraflar da eski nisanımdaki bu özelliklerin tam tersi olmasi..

Kendinizden 3 yaş büyük biriyle denemişsiniz olmamış, olgunluğa yaş yetebilmiş mi?

3 yaş küçük olayını çok abartmışsınız sanki..işi gücü olan bir "adam" sonuçta çocuk değil..

İşin içinde aileler olunca size olan davranışlarına ekstra dikkat ediyor o yüzden de bocalıyor olabilir..herkes benden bir karar bekliyor demişsinizde hemen evlenecek değilsiniz..stresinizi ona yansıtmayın..akışına bırakın,flörtün tadını çıkarın..her görüştüğünüzle evlenmek zorunda hissetmeyin kendinizi.

1 ayda nasıl sevilip seviniliyor anlamış degilim. Şıp sevdilik bu ilk görüşte aşkta bile bu kadar deger bicilmiyordur. Ağırdan almak daha mantikli

Bana öyle geldi ki siz etkilenmiş gibi gibisiniz

Madem etkilendiniz bir görüşün bakın ne kestirin atın ne de acele edin. Hayırlısı olsun.

Merhaba, ben de aynı durumdayım fakat az önce o kişiyi reddettim. Görücü usulü görüştük biz de, benden 3 yaş büyük ama boylarımız aynı :) 1,69 cm. o da 1.70. Elektrik almak için 2 kere buluştum, her şeyi çok çok çok iyi gerçekten hayal bile edemeyeceğim kadar iyi niyetli birine benziyor ama boyunun kısa olması ve aşırı şekilde istemeyeceğim kadar duygusallığı var. Bir yanımda elektrik alamadığım için çok üzgün, gerçekten olsun isterdim. Ama bir yandan da hayalimdeki koruyucu erkek figürünü hem boydan hem de huydan kaybediyor gibi.Verebileceğim bir tavsiye yok, bende ne yapacağımı şaşırdım, sadece burada ki yorumları merak ediyorum :) Kk kadınları ne yapardı acaba..

Hayırlısı olsun hakkinizda.ben ne yapacağımı bilmiyorum
.benim tek sorunum koruyucu bir erkek modeli olup olmadigi.bunu cozemedim.psikologum da en az 3 kere görüşmemi onerdi.kime danışsam herkes olumlu konuşuyor bu ilişki konusunda.

Işın içinde aileler de olunca kendimi baskı altında hissediyorum. Herkes benden bir karar bekliyor..

Işte ben bundan dolayi olaya hiç yaklaşmazdim. Daha 25 yaşinda hiç doğru düzgün ilişki bile yaşamamiş, görücü üsülüne baş vuruyor.

Hadi diyelim baş vurdu, diyemiyor mu ailesine ben önce flört etmek istiyorum, tanimak istiyorum, siz karişmayin diye?

Ben eşim ile 5 yil beraber olduktan sonra evlendim ve düğun olduğu haftada tedirgindim umarim doğru karari aliyorum diye. Yani 3 görüsmede zaten karar verilmez. Daha öncede nişan atmişiniz zaten.

Ve bence duygu ile mantik eşit oranda olmali. 80% mantik ile %20 duygu ile olmaz. Tam ters ilede olmaz.

Bence erken karar vermişsiniz,bu tür durumlar zamanla oturur. Yaşlar artık 18 değil ki yıldırım aşkına tutulalim,biraz zaman gerek,zaman ile muhabbet ile sürekli yan yana gelme ile ancak durum netliğe kavuşabilirdi. Sizi de anlıyorum surumceme de kalmasını istememişsinizdir ama ne boylu poslu olup koruyuculugun dibinden geçmeyen erkekler var,çok kötü bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum,erkeklerin çoğu erkeklik niteliklerinden gün geçtikçe uzaklaşıyor,artik sevisemiyorlar bile durum o kadar vahim.

Yaşım 27 olunca kendi adıma uzun süreli flörte vaktim olmadığını dusunuyorum..Ama kısa sürede evliliğe de hazır degilim.karsimdaki şahıs kısa süreli bir ilişki yaşamış 20 yaşında devlet kadrosunda çalışmaya baslamis.ben flörte fırsatının olmadığını düşünüyorum mesleğinin şartları gereği olabilir.benimle de başlarda telefonla konuşurken çok istekli degildi.hatta ailesinin benden çok iyi bahsettiğini ve merak ettiğini soyledi.ben de aynı şekilde konuştum kendisiyle zaten.o önce fotoğraflarımdan sonra benden bir anda etkilemdi.durum bundan ibaret.
Iki kere yüzyüze bir kere de aile içinde gorustuk.yani hala bir karar verebilmiş degilim.belki yaşından ötürü böyledir büyüyünce geçer diyorum sonra da ne büyümesi deyip kahkahayı basiyorum.vahim durumdayım yani.

Merhaba, mesajınız hem çok iyi geldi hem de çok düşündürdü şu an beni. Zaten reddettiğim için inanılmaz üzgün hissediyorum, keşke olabilseydi diye. Aracı olan kişi böyle bir çocuğu kaçırdığım için kötü olduğunu söyledi, her bakımdan. Yani referansı da bayağı kuvvetli aslında, hem iş adamı hem de sorumluluk sahibi, çok ince düşünceli ve aşırı saygılı.. off ne yapsam bilemedim. Hiçbir şekilde yanına, yanıma yakıştıramadım ama insanlık olarak çok çok sevdim..Çok duygusal ama ileride bizden bir şey olursa ne bileyim ayrılma noktasına falan gelirsek, sırf onu üzeceğim için bile ayrılacağımı sanmıyorum. Bir de ben koruyucu erkek modeli istediğim için, yanımda benimle eşit boyda bir erkek bana bunu hissettiremiyor. Çok kusur arıyorum gibi dursa da aslında sadece boyu 5 cm daha uzun olsa inan düşünmezdim. Aşırı şekilde boy takıntım var, maalesef. Her anlamda mantık çerçevesinden baktığım için yarı yarıya hem olumlu hem olumsuz çatışıyorum onunla ilgili. 2 kere buluştuk ama aşırı düşünceli tavırları vardı, en çok bu huyunu sevdim zaten. Bir de ben kararımı olumlu olarak bildirirsem hemen hemen evlilik yoluna girilecekti. Böyle bir şeye şakkadanak hazır değilim. Biraz zamana yayacağımı hissetmezsem belki görüşürdüm. Sence ne yapmalıyım ? Birilerinin bana bir şeyler daha demeye ihtiyacım var sanırım.. Benim gibi olumsuz düşünüp daha sonra kararını olumlu bildiren varsa çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…