- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Merhaba, teşekkür ederim, sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşAllah.Hayırlısı olsun hakkinizda.ben ne yapacağımı bilmiyorum
.benim tek sorunum koruyucu bir erkek modeli olup olmadigi.bunu cozemedim.psikologum da en az 3 kere görüşmemi onerdi.kime danışsam herkes olumlu konuşuyor bu ilişki konusunda.
Ben de şuan tam tersi durumdayım, 2 aydır biri ile görüşüyorum, hoşlanıyorum baya, herşey de iyi gidiyor ama benim de onun boyunun uzun olması hoşuma gitmiyor:) Benim boyum 158, onun 185 vardır herhalde, keşke 10 cm daha kısa olsaydı diye söyleniyorum sürekli :)) Sizin görüştüğünüz kişi her yönden iyi ise, keşke bir şans daha verseydiniz, biraz daha görüşseydiniz, alışırdınız zamanla. Evlilik mevzusunda da, siz söylerdiniz hemen evlenmeyi düşünmediğnizi, tanımak istediğinizi, örneğin 1 yıl kadar görüşelim çıkalım önce derdiniz. Söylediğiniz gibi , saygılı , düşünceli biri zaten kabul ederdi bu isteğinizi. Karşınıza 190 biri çıkar , saygısız terbiyesizin biri olur. Sizin kararınız ama bir kaç kere daha görüşebilirdiniz.Merhaba, mesajınız hem çok iyi geldi hem de çok düşündürdü şu an beni. Zaten reddettiğim için inanılmaz üzgün hissediyorum, keşke olabilseydi diye. Aracı olan kişi böyle bir çocuğu kaçırdığım için kötü olduğunu söyledi, her bakımdan. Yani referansı da bayağı kuvvetli aslında, hem iş adamı hem de sorumluluk sahibi, çok ince düşünceli ve aşırı saygılı.. off ne yapsam bilemedim. Hiçbir şekilde yanına, yanıma yakıştıramadım ama insanlık olarak çok çok sevdim..Çok duygusal ama ileride bizden bir şey olursa ne bileyim ayrılma noktasına falan gelirsek, sırf onu üzeceğim için bile ayrılacağımı sanmıyorum. Bir de ben koruyucu erkek modeli istediğim için, yanımda benimle eşit boyda bir erkek bana bunu hissettiremiyor. Çok kusur arıyorum gibi dursa da aslında sadece boyu 5 cm daha uzun olsa inan düşünmezdim. Aşırı şekilde boy takıntım var, maalesef. Her anlamda mantık çerçevesinden baktığım için yarı yarıya hem olumlu hem olumsuz çatışıyorum onunla ilgili. 2 kere buluştuk ama aşırı düşünceli tavırları vardı, en çok bu huyunu sevdim zaten. Bir de ben kararımı olumlu olarak bildirirsem hemen hemen evlilik yoluna girilecekti. Böyle bir şeye şakkadanak hazır değilim. Biraz zamana yayacağımı hissetmezsem belki görüşürdüm. Sence ne yapmalıyım ? Birilerinin bana bir şeyler daha demeye ihtiyacım var sanırım.. Benim gibi olumsuz düşünüp daha sonra kararını olumlu bildiren varsa çok memnun olurum
Ben çok çeşit insan tanıdım ve gördüm. O yüzden mide bulandıracak derecede yani öpme elele tutuşma tarzı durumları mide almıyorsa evet ondan olmaz. Uyum çekim şart. Onun dışında su anda erkekler genel olarak fabrikasyon olarak hatalılar bence:)Merhaba, mesajınız hem çok iyi geldi hem de çok düşündürdü şu an beni. Zaten reddettiğim için inanılmaz üzgün hissediyorum, keşke olabilseydi diye. Aracı olan kişi böyle bir çocuğu kaçırdığım için kötü olduğunu söyledi, her bakımdan. Yani referansı da bayağı kuvvetli aslında, hem iş adamı hem de sorumluluk sahibi, çok ince düşünceli ve aşırı saygılı.. off ne yapsam bilemedim. Hiçbir şekilde yanına, yanıma yakıştıramadım ama insanlık olarak çok çok sevdim..Çok duygusal ama ileride bizden bir şey olursa ne bileyim ayrılma noktasına falan gelirsek, sırf onu üzeceğim için bile ayrılacağımı sanmıyorum. Bir de ben koruyucu erkek modeli istediğim için, yanımda benimle eşit boyda bir erkek bana bunu hissettiremiyor. Çok kusur arıyorum gibi dursa da aslında sadece boyu 5 cm daha uzun olsa inan düşünmezdim. Aşırı şekilde boy takıntım var, maalesef. Her anlamda mantık çerçevesinden baktığım için yarı yarıya hem olumlu hem olumsuz çatışıyorum onunla ilgili. 2 kere buluştuk ama aşırı düşünceli tavırları vardı, en çok bu huyunu sevdim zaten. Bir de ben kararımı olumlu olarak bildirirsem hemen hemen evlilik yoluna girilecekti. Böyle bir şeye şakkadanak hazır değilim. Biraz zamana yayacağımı hissetmezsem belki görüşürdüm. Sence ne yapmalıyım ? Birilerinin bana bir şeyler daha demeye ihtiyacım var sanırım.. Benim gibi olumsuz düşünüp daha sonra kararını olumlu bildiren varsa çok memnun olurum
185 mi, vallahi süper hiç fazla falan bulma canım öp başına koy :) Ben bu kadar uzun boy seviyorum düşün. Topuklu ile dengelersin en azından sizin çözümünüz var. Ben de topuklu aşığı olduğum halde giyemeyeceğim onun yanında olursa.. Galiba dediğin gibi yapacağım sanırım, düşünme aşamasındayım şu an. Tekrar konuşup evlilik ile ilgili düşüncelerimi ileteceğim. Olursa böyle olur, çok iyi geldi yazdıkların teşekkür ederim :) Sizinde görücü usülü mü oldu ?Ben de şuan tam tersi durumdayım, 2 aydır biri ile görüşüyorum, hoşlanıyorum baya, herşey de iyi gidiyor ama benim de onun boyunun uzun olması hoşuma gitmiyor:) Benim boyum 158, onun 185 vardır herhalde, keşke 10 cm daha kısa olsaydı diye söyleniyorum sürekli :)) Sizin görüştüğünüz kişi her yönden iyi ise, keşke bir şans daha verseydiniz, biraz daha görüşseydiniz, alışırdınız zamanla. Evlilik mevzusunda da, siz söylerdiniz hemen evlenmeyi düşünmediğnizi, tanımak istediğinizi, örneğin 1 yıl kadar görüşelim çıkalım önce derdiniz. Söylediğiniz gibi , saygılı , düşünceli biri zaten kabul ederdi bu isteğinizi. Karşınıza 190 biri çıkar , saygısız terbiyesizin biri olur. Sizin kararınız ama bir kaç kere daha görüşebilirdiniz.
Hiç içine sinmedi ise,için hiç almıyorsa bilemem ama sadece boyundan dolayı görüşmeme kararı alma. Hemen evlenmek zorunda değilsin tabi ki, tanımak istiyorum daha fln dersin kabul eder zaten. Sevinir o da şimdi yazarsan:)185 mi, vallahi süper hiç fazla falan bulma canım öp başına koy :) Ben bu kadar uzun boy seviyorum düşün. Topuklu ile dengelersin en azından sizin çözümünüz var. Ben de topuklu aşığı olduğum halde giyemeyeceğim onun yanında olursa.. Galiba dediğin gibi yapacağım sanırım, düşünme aşamasındayım şu an. Tekrar konuşup evlilik ile ilgili düşüncelerimi ileteceğim. Olursa böyle olur, çok iyi geldi yazdıkların teşekkür ederim :) Sizinde görücü usülü mü oldu ?
Teşekkür ederim.umarim..Merhaba, teşekkür ederim, sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşAllah.
Sizin bana göre olumlu olması daha yüksek duruyor, bence psikoloğunuzu dinleyin. Umarım hayırlı haberlerinizi de okuruz :)
Bu konuyla ilgili bir şey söylemek istiyorum.mide bulanmak değil de elimi tuttuğunda tuhaf bir his oldu.daha doğrusu el tutmayı da kola girmeyi de bilmeyecek kadar toy..ellerimi hiç bırakmak istemedi ve sürekli ellerimi öpmek istedi.ne yapacağımı bilemedim..hatta koluma giremeyince bak böyle olması lazım deyip ben soyledim.Ben çok çeşit insan tanıdım ve gördüm. O yüzden mide bulandıracak derecede yani öpme elele tutuşma tarzı durumları mide almıyorsa evet ondan olmaz. Uyum çekim şart. Onun dışında su anda erkekler genel olarak fabrikasyon olarak hatalılar bence:)
şöyle ki cimrisi mi dersin,şiddet uygulayan,kısıtlayan,aşırı kıskanç olan,hayati zehir eden,anneci,boyna ailesine yediren,eşine değer vermeyen,boynuzlayan,karşısındakini salak yerine koyan,evli olup bekar tanıtan,bi gidip bi gelen,saygıdan bi haber küfürbaz olan,yani yazınca bile höhhledim o kadar çok cesit erkek var ki,fark ettiğin gibi hepsi de kötü özellikteki erkekler. Yani bunların arasından siyrilabilmisse eğer o kişi bi şansı hak eder diye düşünüyorum. Şöyle ornek vereyim,4 sene önceki eski sevgilimle arkadaş olarak konuşuyorduk arada iyi bi arkadaştı,geçenler de aslında yıllar önce evlenip boşandığını söyledi,biz birlikteyken söylememişti:) bu minik bir örnek. Çok daha beterini yaşadım,çok daha beterlerine şahit oldum. Gerçekten miden bulanmıyor ve opup koklayabilecegine inaniyorsan çocuğa ulaş ve seni tanımak istiyorum,hemen evlilik meselelerinden bağımsız olarak biraz flört etmek istediğini belirt. Yok midem almaz diyorsan o zaman ayri:)
Bence bilememek değil heyecandan falan ne yapacağını bilememistir.Bu konuyla ilgili bir şey söylemek istiyorum.mide bulanmak değil de elimi tuttuğunda tuhaf bir his oldu.daha doğrusu el tutmayı da kola girmeyi de bilmeyecek kadar toy..ellerimi hiç bırakmak istemedi ve sürekli ellerimi öpmek istedi.ne yapacağımı bilemedim..hatta koluma giremeyince bak böyle olması lazım deyip ben soyledim.
Garip bir his oldu..
Haklisin galiba.ben biraz duygusunu abartmış olabikirim.benden daha fazla yoğun sadece...hayatta emin olacağın tek duygu seninkisini.
1 ay da adam nasıl aşık olmuş da , en büyük zaafı sen olmuşsun ..
Neyse ...
Zamana Bırakın ,tanıyın , hemen evlenecek değilsiniz ya.
Bilemedim ki şimdi..telefonda com güzel konuşuyoruz yüzyüze beklentim fazla oluyir.Hayal kırıklığı yasiyorum.ne hissettiğimi anlayamıyorumBence bilememek değil heyecandan falan ne yapacağını bilememistir.
25 yaş bunları bilmeyecek yaş kesinlikle değil :)
Bence zamana bırakın,kadınlar zamanla seviyor benimsiyor aşık oluyor. Biraz zaman tanıyın kendinize.Bilemedim ki şimdi..telefonda com güzel konuşuyoruz yüzyüze beklentim fazla oluyir.Hayal kırıklığı yasiyorum.ne hissettiğimi anlayamıyorum
Inşallah.boyle bir insanı sevmeyi Çok istiyorum...ama böyle olunca da hislerim kendime kiziyorum.Bence zamana bırakın,kadınlar zamanla seviyor benimsiyor aşık oluyor. Biraz zaman tanıyın kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?