Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm istanbulda bildigin baska becais yapmak isteyen varmi istanbuldan izmire hizmetli memurum bende evlendim ama becais bulamiorunŞuan ne desem nasıl anlatsam bilmiyorum. Eşimi anlayamıyorum
Nikahımız olalı 3 ay oldu. Düğünümüze de 49 gün var. Eşim İstanbul ben ise İzmir'de oturuyorum. Tayin için nikahımızı önceden yapmıştık. Becaiş ile İstanbul'a atandım. Bir an önce İstanbul'da ev bulmamız gerekiyor. Eşimde çalıştığı için pek ilgilenemedi ev konusuyla sürekli internetten bulmaya çalışıyorduk. Dün gece hoşuma giden bir ev gördüm bi sitede eşimde onayladı bugün görüştüler. Buraya kadar gerçekten güzeldi. Ev bulduk diye sevincimden yerimde duramıyordum. Olay ise şu:
Biz eşimle beraber büyüdük bebekliğimiz,çocukluğumuz beraberdi. Kuzenleri de kardeşim gibidir. Kuzeni(BAY) de İstanbul'da bi şirkette işe başladı. Biraz önce beni aradı ''Kuzenimin şuan kalacak yeri yok biliyorsun sende, başka yerede boşuna para vermesin. Ev büyük bir odayı ona veririz.''dedi. Bi anda ne diyeceğimi bilemedim.![]()
Daha yeni evli olacağız evimizde aynı yaşıtım olan her ne kadar çok sevdiğim bir insan olsa da aynı evde olmamız bana göre doğru değil. Gerçi hepimiz çalışıyoruz çoğunlukla geceleri evde olacağız. Düğün gerginliğimiz varken bi de bunu çıkardı zaten ufacık konularda tartışmaya başladık. Her zaman da görüşemediğimiz için daha çok stresli oluyoruz. Onu kırmadan doğru bi şekilde bunun yanlış bi şey olacağını nasıl anlatmalıyım bana yardım edin kızlar![]()