• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olacak şey mi yani!

eşinizin kuzeninin annesi ve kvniz aklı başında insanlarsa size laf düşmeden onlar olamayacağını anlatacaklardır..

Bütün gün gelinlik için uğraştık yorumlara yeni bakıyorum. Face olduğumu söyleyen, eşimin gay olduğunu ima eden hatta açıkça söyleyenler gerçekten şuan sizin yaptığınız yorumlara daha çok üzüldüm. Eşim gerçekten kötü niyetli bir şekilde düşünmedi bunu adım gibi biliyorum şuan çok gergin üstünde büyük bir yük var düğünümüze 48 gün var ne ailesi yardım etti ne de başka biri her şeye kendisi koşmaya çalışıyor bi de ayrıyız çalıştığım içinde her zaman gidemiyorum yanına ev olaylarıyla kendi ilgileniyor bu aralar pek üstüne gidemiyorum çok kırılgan,alıngan. Ben bağırsam, istemiyorum diyerek olayı tartışmaya döndürsem daha mı iyi yani düğün üstü olumlu olmaya çalışıyorum bu tabi ki zor bazen dayanılmaz oluyor sinir krizi yaşadığım zamanlarda oluyor ama hiç birini eşime yansıtmam aynı şekilde o da bana yansıtmaz bu yüzden birbirimizi yıpratmadık 9 yıldır ilk gün ki gibi seviyorum onu.. O kadar iyi niyetli ki bazen yok artık diyorum ama yapacak bir şey yok. Asla kötü bir şey düşünmez. Hayır diyemez. Kuzenine de zor durumunda yardım etmek istedi düşüncesiz bir şekilde. Çünkü daha evliliği anlayamadı 3 aydır evliyiz ama ayrı olduğumuzdan idrak edemedi çocukluğumuzda ki gibi hep beraber olabiliriz sandı. Böyle bir şeyi düşünerek beni kırdı ama yaptığının yanlış bir şey olduğunu kendide anladı kalbini kırmadan, olayı büyütmeden düzgün bir şekilde kapattık. Eğer sizin dediğiniz gibi hemen pat diye cevabını yapıştırmış olsaydım o olay daha çok büyüyüp başka şeylere neden olabilirdi çünkü düğün üstü ufacık şeyler bile büyük olaylar olabiliyor. Ben öyle olsun istemedim çünkü eşime bende güveniyorum benim kuzenim kalmış olsaydı gözüm asla arkada kalmazdı. :50:

Yazdıklarınızla karara vardığınızı söylemişsiniz sevindim.Şimdi bir laf varKARI-KOCA ARASINA ŞEYTAN BİLE GİRMEZ diye o hesaba döndü...Madem bu kadar biliyodunuz,eemindiniz gözünüz arkada değil önde giderken keşke konuyu açmasaydınız bize ne gerek vardı.Pat diye söyledik hata ettik kendi adına özür dilerim.Dünya yanar döner yalan dünya :32:

Aileme paylaşamadığım için paylaşıp içimi döktüm birazda olsa rahatlamamı sağladı o yüzden böyle bi konu açma gereği duydum. :26:

daha yeni evli çiftin evinde ne işi var genç bi adamın.olmaz,eşininteklif etmesi bile saçma

Şuan ne desem nasıl anlatsam bilmiyorum. Eşimi anlayamıyorum :KK43:

Nikahımız olalı 3 ay oldu. Düğünümüze de 49 gün var. Eşim İstanbul ben ise İzmir'de oturuyorum. Tayin için nikahımızı önceden yapmıştık. Becaiş ile İstanbul'a atandım. Bir an önce İstanbul'da ev bulmamız gerekiyor. Eşimde çalıştığı için pek ilgilenemedi ev konusuyla sürekli internetten bulmaya çalışıyorduk. Dün gece hoşuma giden bir ev gördüm bi sitede eşimde onayladı bugün görüştüler. Buraya kadar gerçekten güzeldi. Ev bulduk diye sevincimden yerimde duramıyordum. Olay ise şu:

Biz eşimle beraber büyüdük bebekliğimiz,çocukluğumuz beraberdi. Kuzenleri de kardeşim gibidir. Kuzeni(BAY) de İstanbul'da bi şirkette işe başladı. Biraz önce beni aradı ''Kuzenimin şuan kalacak yeri yok biliyorsun sende, başka yerede boşuna para vermesin. Ev büyük bir odayı ona veririz.''dedi. Bi anda ne diyeceğimi bilemedim. :KK53:
Daha yeni evli olacağız evimizde aynı yaşıtım olan her ne kadar çok sevdiğim bir insan olsa da aynı evde olmamız bana göre doğru değil. Gerçi hepimiz çalışıyoruz çoğunlukla geceleri evde olacağız. Düğün gerginliğimiz varken bi de bunu çıkardı zaten ufacık konularda tartışmaya başladık. Her zaman da görüşemediğimiz için daha çok stresli oluyoruz. Onu kırmadan doğru bi şekilde bunun yanlış bi şey olacağını nasıl anlatmalıyım bana yardım edin kızlar:KK14:
cnm istanbulda bildigin baska becais yapmak isteyen varmi istanbuldan izmire hizmetli memurum bende evlendim ama becais bulamiorun

kesin problem çıkar..eşinin düşünceside çok garip..kabul etmeyin..kendi evinizde misafir gibi yaşayacaksınız..

Back
X