- Konu Sahibi kelebekim35
-
ben de mezhep mi diye soracaktım.ailenizin bu konuda tutumunun çok sert oldugundan emınsınız korkunuz o sanırım.hiç fikir aldınız mı anne abla kardes vs? böyle durum var ne olur dıye
hayır tam tersi benim ailem fazlası ile milliyetçi karşı taraf ... ??? gençler arasında aşılır ama ailem çok sert bu konuda ..
anladım tam olarak ne sorun oldugunu.forumda da yanlış anlaışmasın dıye yazmamşsın.düşün taşın canım önemli konular.ama aşan da var o da bı ıhtımal
ben durumu baştan anladım .. çünkü bu konuyu konuşmaktan kaçınması.. fazlası ile aklı başında biri modern biri .. ama ya sonrası kendisi hiç düşünmüyor mu durumu .. ta ki ülkemizin şu anki en büyük sorunlarından biri olduğu halde .. iyi biri .. nasıl davranması gerektiğini bilen kibar biride belki de bu beni cezbetti o yüzden bu konuyu açtım bu sebepten ötürü uzaklaşmak zor gelecek .. ama mecburum annnemle paylaştım hemen sinirleniyor .. herkesi karşına alabilecekmisin kimse kalmayacak çevrende .. benim için çok zor ..(
Katil fln mı adam?
Hangi taraf a..vi mezhebine mensup, siz mi o mu? :)
Eğer gerçekten sen de istemiyorsan bir süre sonra tavırlarından anlayacaktır zaten. Eğer bu da olmuyorsa açıkça konuşursun. Bazen karşımızdakini kırmayalım derken kendimiz kırılıyoruz. Umarım öyle olmaz. Önce sen gerçekten ne istiyorsun ona karar ver. eğer gerçekten istemiyorsan zaten davranışların o sinyali verir ona.
Madem olumlu bakmıyorsunuz bu duruma,kaçmaya çalışıyorsunuz sürekli neden bir yerlerde oturup yeme-içme davetlerine evet diyorsunuz ? Onu da geçtim üzerine telefon numaranızı veriyorsunuz ?
Bence niyetinizi anlayamamış çocuk,kendinizi naza çektiğinizi sanıyor o da peşinizden koşuyor.
Yaptığınız şeyin naz değil aksine onunla görüşmemek olduğunu belirtin,yazık günahtır çocuğu oyalamanın alemi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?