• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olamayacak bir ilişki..

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
şuan gittiğim bir kursta biriyle tanıştım aynı ortamdayız .. .. muhabbet ettik .. evi benim yolumun üzerinde olmadığı haled benle yürüdü .. kahve içmeye davet etti .. tatlı yemeye . kibarlık olsun diye kabul ettim arkadaşça .. ama bakıyorum da onun niyeti hiç arkadaşça değil beni beğeniyor .. telefon numaramı istedi vermedim .. bugün kaçmaya çalıştım ama gene peşimden geldi .. gene akşam yemeğini davet etti başka zaman için gene telefonumu istedi öyle bir andaki vermek durumunda kaldım çok iyi biri aslında ama bir sebepten dolayı aileme kabul ettiremeyeceğim biri annemde kabul etmiyor .. ben de mücadele edemem bu durumla zaten.. frenliyorum kendimi sakın sebebini sormayın .. çünkü konu başka boyuta taşınır .. ne yapmayalım da kırmadan bu durumdan çıkabilirim ki .. hızlı hızlı çıkıyorum gene yetişiyor bir yolunu buluyor bir araya geliyoruz ..:((

not: eve davet etmedi .. akşam mekanda yemeğe davet etti ..kahveyi de kahve diyarında, tatlıyı da özsütte yol üzerinde orada içtik .. sonradan konuşunca anladım olamayacağını ... tanıdıktan sonra frenlemek zorunda kaldım

Son düzenleme:
en güzeli açıkça konuşmak.. bize anlatamadığın nedeni ona anlat.. üzülse de kırılsa da yapacak bişey yok.. en başından heveslenmemesi daha iyi.. sonra daha büyük yaralar açar..

hep böyle karşıma kendimi frenlemem gereken sebepler çıkıyor ...

Aslında çıkmıyor sen kendini frenlememek adına durmuyorsun ;) Eve daveti kabul etmeyecektin ki seni hafif görmesin hemen şimdi kaçırmamak için uğraşıyor anladın mı ? Bir daha ki sefer ters ol ve bağır yeter git başımdan diye bu kadar basit eğer sen istemeseydin ne o eve giderdin ne numaranı verirdin.

Son düzenleme:
Aslında çıkmıyor sen kendini frenlememek adına durmuyorsun ;) Eve daveti kabul etmeyecektin ki seni hafif görmesin hemen şimdi kaçırmamak için uğraşıyor anladın mı ?

yok yok eve davet etmedi ki .. akşam mekanda yemeğe davet etti ..kahveyi de kahve diyarında, tatlıyı da özsütte yol üzerinde orada içtik .. sonradan konuşunca anladım olamayacağını ... tanıdıktan sonra frenlemek zorunda kaldım

Son düzenleme:
yok yok eve davet etmedi ki .. akşam mekanda yemeğe davet etti ..

Özür dilerim yanlış algılamışım o zaman açık açık bunu ona belirteceksin kesinlik ile olmaz diye bu kadar basit senin içinde de bir şeyler var ki ikilemdesin konu açtın buraya. Ama her şey sende bitiyor.

Özür dilerim yanlış algılamışım o zaman açık açık bunu ona belirteceksin kesinlik ile olmaz diye bu kadar basit senin içinde de bir şeyler var ki ikilemdesin konu açtın buraya. Ama her şey sende bitiyor.

evet çünkü iyi anlaşabileceğim biri ama ama işte ilerisi için anlaşamayacağım .. tek sorun bu işin olamaycağını kırmadan , o sebebi belirtmeden bitirebilmek... ilerisi için mücadele edemem ki ...

evet çünkü iyi anlaşabileceğim biri ama ama işte ilerisi için anlaşamayacağım .. tek sorun bu işin olamaycağını kırmadan , o sebebi belirtmeden bitirebilmek... ilerisi için mücadele edemem ki ...

Canım bazen kibarlık işe yaramıyor ve kırılmamak adına kırmak gerekiyor kibarca belirt durumu kendince anlamıyor ise sert ol gitsin bu hayatta kişinin kendisi kıymetlidir aslında...

Kırmadan bertaraf etmenin imkanı yok.
Madem olmayacak kabul etme tekliflerini.
Sabır taşı bile bir süre sonra çatlıyor, düşecektir yakandan.
İlgilenme, yüz verme gider o

Kırmadan bertaraf etmenin imkanı yok.
Madem olmayacak kabul etme tekliflerini.
Sabır taşı bile bir süre sonra çatlıyor, düşecektir yakandan.
İlgilenme, yüz verme gider o

kursta tek yaşıtım o olduğu için arkadaş olacağını düşündüm ama işin boyutu değişmeye başladım .. ısrarları sonucu telefon olayında köşeye sıkıştım bir sebep yarattı aldı ilkinde vermedim ama malesef gitti .. bunda sonra artık arkadaş olarak bile davranmam gerekiyor

ne yalan söyleyeyim sebebi çok merak ettim, yani yorumlarından anladığım kadarıyla sen hoşlanmışsın, o hoşlanmış.. ne tür bir sebep olabilir ki?

Yaş kaç bilmiyorum ama belli bir olgunluğa erişmiş insanların şu ilişki yaşamalarına ya da yaşayamamalarına anlam veremiyorum.
Madem sana ya da ailene uygun olmayan bir durum var. Ya adama bunu açıklar bağları koparırsın ya da herşeyi göze alıp ilişkine sahip çıkarsın.
Karşındaki insanı umutlandırmak, ne kadar kötü bir şey.
Haberi yok kimbilir neler planlıyordur bir sonraki karşılaşma için.

Yaş kaç bilmiyorum ama belli bir olgunluğa erişmiş insanların şu ilişki yaşamalarına ya da yaşayamamalarına anlam veremiyorum.
Madem sana ya da ailene uygun olmayan bir durum var. Ya adama bunu açıklar bağları koparırsın ya da herşeyi göze alıp ilişkine sahip çıkarsın.
Karşındaki insanı umutlandırmak, ne kadar kötü bir şey.
Haberi yok kimbilir neler planlıyordur bir sonraki karşılaşma için.

evet benim de en koktuğum şey bu işte umutlandırmak .. ben de bu konularda tecrübesizim aslında ..

sadece konunu okuyabildim kendini neden frenliyorsun açarmısın
anladığım kadarıyla sende onla kahve içip sohbet ettiğine göre hoşlanmışsın

merak ettim acaba sormayin dediginiz sebep nedir :26:

sadece konunu okuyabildim kendini neden frenliyorsun açarmısın
anladığım kadarıyla sende onla kahve içip sohbet ettiğine göre hoşlanmışsın

sebebine gerek yok ki çözüm üretebilmek için .. şimdiki gençler arasında sorun olmayacak ama iki aile karşı karşıya gelince sorun olabilecek durumlar ... başta tanımak istedim neticede ama durumdan dolayı daha fazla umutlandırmamam gerektiği için .. kahretsin iyi anlayabileceğim biri sorun orada .. ama ama ama...... sadece durumdan nasıl vazgeçireceğim..... anlıyorum meraklandınız ama konunu boyutu değişir çok tepki alırım haklı olarak ...

Son düzenleme:
sebebine gerek yok ki çözüm üretebilmek için .. şimdiki gençler arasında sorun olmayacak ama iki aile karşı karşıya gelince sorun olabilecek durumlar ... başta tanımak istedim neticede ama durumdan dolayı daha fazla umutlandırmamam gerektiği için .. kahretsin iyi anlayabileceğim biri sorun orada .. ama ama ama...... sadece durumdan nasıl vazgeçireceğim..... anlıyorum meraklandınız ama konunu boyutu değişir çok tepki alırım haklı olarak ...

Açıklamamak hakkınız tabi ama çoğu kişi çözüm bulmak yerine asıl sorunu merak ediyor. Onlardan biride benim :)

Sanırım mezhep farkı ya da oldukça büyük kültür farkı sebep:26:
Şu aileler olmasa her şey ne kolay olurdu..:ssz:

Önerim şu ki aşamayacağınızı bile bile hiç o yola girmeyin, yazık etmeyin o insana..
Sonra yıllarca çıkıp ailem istemez ama diye ayrılmak çok çirkin geliyor bana.

Sanırım mezhep farkı ya da oldukça büyük kültür farkı sebep:26:
Şu aileler olmasa her şey ne kolay olurdu..:ssz:

Önerim şu ki aşamayacağınızı bile bile hiç o yola girmeyin, yazık etmeyin o insana..
Sonra yıllarca çıkıp ailem istemez ama diye ayrılmak çok çirkin geliyor bana.

en doğru yerden siz yakalamışsınız teşekkür ederim cevap da güzel oldu

Back
X