- Konu Sahibi kelebekim35
şuan gittiğim bir kursta biriyle tanıştım aynı ortamdayız .. .. muhabbet ettik .. evi benim yolumun üzerinde olmadığı haled benle yürüdü .. kahve içmeye davet etti .. tatlı yemeye . kibarlık olsun diye kabul ettim arkadaşça .. ama bakıyorum da onun niyeti hiç arkadaşça değil beni beğeniyor .. telefon numaramı istedi vermedim .. bugün kaçmaya çalıştım ama gene peşimden geldi .. gene akşam yemeğini davet etti başka zaman için gene telefonumu istedi öyle bir andaki vermek durumunda kaldım çok iyi biri aslında ama bir sebepten dolayı aileme kabul ettiremeyeceğim biri annemde kabul etmiyor .. ben de mücadele edemem bu durumla zaten.. frenliyorum kendimi sakın sebebini sormayın .. çünkü konu başka boyuta taşınır .. ne yapmayalım da kırmadan bu durumdan çıkabilirim ki .. hızlı hızlı çıkıyorum gene yetişiyor bir yolunu buluyor bir araya geliyoruz ..
(
not: eve davet etmedi .. akşam mekanda yemeğe davet etti ..kahveyi de kahve diyarında, tatlıyı da özsütte yol üzerinde orada içtik .. sonradan konuşunca anladım olamayacağını ... tanıdıktan sonra frenlemek zorunda kaldım

not: eve davet etmedi .. akşam mekanda yemeğe davet etti ..kahveyi de kahve diyarında, tatlıyı da özsütte yol üzerinde orada içtik .. sonradan konuşunca anladım olamayacağını ... tanıdıktan sonra frenlemek zorunda kaldım
Son düzenleme: