Olamayan aşk hayatım

Ben bir kişiye odaklanabiliyorum sadece. Hatta mesela 2 hafta flort ettik ve cok hoslandim ya bitiyor mesela ben 2 ayda etkisinden kurtulup yeni bir sayfa acabiliyorum. Bağlanıyorum hemen. Bi de fiziksel yakınlaşma da yok. O olsa herhalde daha kötü olurdum. Daha kimseyle fiziksel yakınlaşacak kadar ileriye gidemedim.

Benim için de normali bu zaten. Ama artık pek çok insan yaygın bir şekilde birden fazla kişiyle görüştüğü için bir tarafla aniden her şeyi kesebiliyor. Yani adam (veya kadın) 3-4 kişiyi aynı anda değerlendiriyor. Bunların içinden bir kişi aklında/kalbinde öne çıkınca diğerlerini bıçakla keser gibi kesiyor. Sizin başınıza gelen de bu olabilir.

Merhaba
Bence doğru olan şey senin yaptığın. Beklentilerin çok normal karşında adam gibi kararlı birini gormek istiyorsun. Ben eşimle tanıştığımda o kadar kararlıydı ki her gün bulusmak isteyip beni kendine bağladı. Böyle olmasaydı - ki olmayan insanlar da gördüm- hiç evlenemezdim herhalde 😄
Aynen işte ben de bunu istiyorum. Karşı taraf kararlı olacak ve beni ikna edecek. Niye ben kararsız belirsiz bir duruma sabretmek zorundayım? Demek ki yeterince hoşlanmamış diyorum, yeterince yükselmemiş. Ben niye yükselip yere çarpayım ki kafa üstü ?

hem eğer sonu olumsuz olursa bile , ben çok emek verdim diye ağıt yakmam kimsenin arkasından. Sonra da diyorum ki çok mu bencil egoist biriyim ? Anlayışlı mi olmam gerekiyor diyorum.

Benim için de normali bu zaten. Ama artık pek çok insan yaygın bir şekilde birden fazla kişiyle görüştüğü için bir tarafla aniden her şeyi kesebiliyor. Yani adam (veya kadın) 3-4 kişiyi aynı anda değerlendiriyor. Bunların içinden bir kişi aklında/kalbinde öne çıkınca diğerlerini bıçakla keser gibi kesiyor. Sizin başınıza gelen de bu olabilir.
Anladım , o zaman kendimi koruma duvarlarım sağlıklı yorumu yapabilirim bu noktada.

Bunun sebebi (bence) erkekler gibi ayni anda 3 kisiyle konusamamamiz. Size cok iyi baslayip birden duraksama donemine giriyolarsa bunun sebebi sizin tek olmayisinizdir. Siz de ahmetle konusurken bir yandan da mehmetin kahve teklifine ok deseydiniz bu surecleri hissetmiycektiniz bile, cunku siz de onlar gibi davranicaktiniz butun ilginiz 1 kiside olmuycakti, anlatabildim mi? Yani adamin 3 isi varsa sizin 1 isiniz var ve sizin odak noktaniz birken onun uc. Dengesizlik burada basliyor. Deneme eleme yanilma tekrar deneme sureci lazim size.

Ay bilmiyorum yaa ben bu devrin insani değilim. Düzenli bir hayatım olsun istiyorum. Çok yorucu bu insanlar mevzusu

Hepsi sosyal ortamlarda. Internetten kimseyle tanışmadım bu yaşıma kadar, bunu soruyorsaniz

Tanisabilirsiniz hanimefendi yargilaniyormussunuz gibi dikenlerinizi cikarmaniza gerek yok.

Sorma sebebim su,

Internetten tanistiysaniz fiziksel ozellikleriniz sebebiyle red yemis, yuzeysel iliskiye dondurulmeye calisilmis olabilirsiniz.

Sosyal ortamlarda tanismada ise, fiziksel ozellikleriniz begenilmis ama muhtemelen sohbetiniz begenilmemis olabilir.

Sorunun kaynagina inip cozum bulalim sizin icin.

Devir de erkekler de değişti. Her şey yüzeysel, çabuk harcanılır oldu ve maalesef cinsellik ön planda. Ben de sizin gibi davranıyorum, sonradan Allah çıkarıyor zaten iyi bir şey yaptığımı. Üzülmeyin, deneme yanılma yoluyla biraz da 😊 Madem aynı döngüyü yaşıyoruz, bir sonrakine tersini yapmak lazım. Başta anlam yüklemeyin, akışına bırakın. Ciddi olursa olur, olmazsa bb deriz diye rahat takılın biraz. Flörtün, dişiliğin tadını çıkarın. Olmazsa da kendinizde suç aramayın sürekli

Duygularımı dizginleyemiyorum bazen. En son görüştüğüm kişiden çok etkilendim. Onunla sevişme hayalleri bile kurdum. Elimde patladı resmen. Ama bu içimden geliyor, kendimi durduramam ki. Sevmek değer vermek istiyorum ama karşılığı olmayınca da arkama bakmadan yas tutuyorum. Cinselliğe karşı biri de değilim. Oraya kadar bile gelemiyorum. Ne kaçırdıklarını bilseler taş kemirirler de neyssseee

Aynen işte ben de bunu istiyorum. Karşı taraf kararlı olacak ve beni ikna edecek. Niye ben kararsız belirsiz bir duruma sabretmek zorundayım? Demek ki yeterince hoşlanmamış diyorum, yeterince yükselmemiş. Ben niye yükselip yere çarpayım ki kafa üstü ?

hem eğer sonu olumsuz olursa bile , ben çok emek verdim diye ağıt yakmam kimsenin arkasından. Sonra da diyorum ki çok mu bencil egoist biriyim ? Anlayışlı mi olmam gerekiyor diyorum.
Karşı taraf senin gösterdiğim ilginin yarısını gosteriyorsa hic uğrasmaya değmez. Hayatta seni hakettiğin yere koyacak ve bunu yürekle söyleyecek insanlarla yakınlık kurmak istemel egoistlik değil kendine gösterdiğin saygıdan.
He ama hicbir şey de emeksiz olmuyor hersey karsılıklı tabii ki sadece dengeli ilişki kurmann önemli.
Ben defalarca gorusmek istediğimi belli edicem sonra karsımdaki bana yarım ağızlı davranacak ve ben onun için emek mi gostereceğim 😄 yürüsünler gitsinler şımrık erkeklerin piyonu olmak bu srni istediğinde oyuna sokup istediğinde oyundan cıkaracak.. Hiçç uzulme elbet hakettiğim değeri saygıyı goreceğin biri cıkacaktır karsına 🩷

Anladım , o zaman kendimi koruma duvarlarım sağlıklı yorumu yapabilirim bu noktada.

Bazı şeyler gerçekten birazı çabaysa birazı kısmet meselesi. Demek ki karşılıklı olarak yoğun hisler paylaştığınız birine denk gelmediniz. Geldiğiniz zaman taşlar yerine oturur. Meteor yağmuru izleme isteğiniz o zaman duvara çarpmaz, aynadan sekip size döner.

Merhaba Sevgili Kadınlar...

Yine kendimi sorguladığım bir noktada fikirlerinize ihtiyacım var.

Boşanalı 3.5 sene oldu. Hayatıma kimseyi alamadım hala. Arayışta da değilim orası ayrı konu da. Bu zamana kadar 3 flört deneyimim oldu. Hiçbiri duygusal yakınlaşmaya evrilmedi . Yüzeysel ilişki yaşamak da bana göre değil. Isteseydim olurdu yani o 3ü de.

Işte tam bu noktada benim sorunum. Ben kolay kolay kimseden etkilenmiyorum . Etkilendiğim kişiler de , genelde sessiz içe dönük dışardan bakınca derin görünen çok sabırlı sakin insanlar oluyor.

flört şöyle başlıyor , benden hoşlanıyorlar ve ilgileniyorlar. Iltifat ediyorlar, kahve ısmarlama, küçük komplimanlar falan. Ben de tava geliyorum ve adım atıyorum. Sonra bi bakıyorum ağırdan almaya çalışıyolar. Ben şaşkın. Sonra üçünde de aynı şey oldu. Görüşme için plan yaptık baya heyecanlı ve ilişki başlayacak o görüşmede yani bEn en azindan öyle sanıyorum. Sonra uzun derin bir sessizlik ve belirsizlik.

Ben de bu belirsizliği saygısızlık olarak değerlendirip, reddedilmiş hissedip bir kısa mesajla veda ediyorum ve iletişimi koparıyorum. Diyorum ki, isteseydi beni belirsizlikte birakmazdı, beni kaybetmek istemezdi, böyle havada kararsızmış gibi ilişki mi başlar ?

Sonra ben rest çekince karşıdan çok küçük bir adım geliyor, yine kararsız bir görüşme teklifi iyice sinir olup arkama bakmadan gidiyorum.

Ben acele mi ediyorum ? Sabırlı olmam mı gerekiyor? Görüşme planını askıda bırakmak saygısızlık değil mi? Ben kibirli mi davranıyorum.

Duygularım konusunda da çok şeffafım . Hiç öyle taktik yapayım bekleteyim duygularımı gizleyim havasinda değilim. En son flort ettigim kisiye ,ona cok deger verdigimi, onunla uzun yola cikmak istedigimi , ates yakmak istedigimi, meteor yağmurlarını onunla izlemek istediğimi falan söyledim. Yani ne biliyim içimden geçenler bunlardı söyledim. Sanki korkunç bir duvara bütün coşkularım çarpıp paramparça olmuş gibi soğuk yaptı.

Bu erkekler niye böyle değerSizler yaa 😥
Derdinizi anladım ama neden kendinizi kanıtlamaya çalışıyorusunuz ki, isteseydim ilişki yapardım illaki diye.dert anlatacaksaniz samimi bir şekilde anlatın işte.evet erkekler genelde beş para etmez.arada ben de deliriyorum, üzülüyorum ama ertesi gün eski tas eski hamam devam ediyorum.bizim ülke kalitesiz bir ülke.doğal olarak insanları da çok kalitesiz.erkeklerin çok çok büyük bir çoğunluğu kadın erkek ilişkisini, nasıl duygusal ilişki yaşanacağını bile bilmiyor.bomboş yaşamışlar, bomboş yaşamaya da devam ediyorlar.bir yol gösteren, teşvik eden, öğreten olması gerek.eee o da yok.adamın adam gibi bir ilişkisi olmamış ki 30,35 yaşına kadar.sonra da toparlayamıyor. Duygu yaşamayı ve yaştmayı bilmiyor.bir süre sonra eksikliğini bile anlayamıyor.kısaca mal gelmiş mal gidiyor.olan sen, ben gibi aşka susamış kaliteli kadınlara oluyor.
Geçen bir salak da bana yazmıştı.adam bir erkeğin kalitesiz olduğunu gösteren hangi hareket varsa birkaç dakika içinde yaptı.kısaca ben de bilmiyorum valla sonumuz ne olacak, nasıl olacak ?neredeyse ülkedeki bütün kadınların kanayan yarası maalesef bu durum.kim kurtaracak, nasıl kurtaracak ben de bilmiyorum.embesiller sürüsüyle çevriliyiz.

Tanisabilirsiniz hanimefendi yargilaniyormussunuz gibi dikenlerinizi cikarmaniza gerek yok.

Sorma sebebim su,

Internetten tanistiysaniz fiziksel ozellikleriniz sebebiyle red yemis, yuzeysel iliskiye dondurulmeye calisilmis olabilirsiniz.

Sosyal ortamlarda tanismada ise, fiziksel ozellikleriniz begenilmis ama muhtemelen sohbetiniz begenilmemis olabilir.

Sorunun kaynagina inip cozum bulalim sizin icin.

Yok diken çıkarmadım, yanlış anladiniz. Sosyal ortamdan tanıştım. Bana dedi ki, enerjiniz çok yüksek tehlikeli birisiniz benim için dedi. Ama ben o kadar çok hoşlandım ki , bana iltifat falan edince içimin yağları eridi. Güzel bir şey söylüyor mesela ben 1 hafta sırıtarak dolaşıyorum.

Mesaj atarsa yakın davranıyorum, mesaj atmazsa da gurur yapıyorum yazmıyorum. Sonra öyle bir nokta oluyor ki, konuşma esnasında içimi açıyorum. Sonra sert zemine toslamış gibiyim.

icimden geldiği gibi davranmak istiyorum. Ama belirsizlik saygısızlık buna tahammül edemiyorum. Sonra da rest çekiyorum onca yoğun duygularıma rağmen.

Bazı şeyler gerçekten birazı çabaysa birazı kısmet meselesi. Demek ki karşılıklı olarak yoğun hisler paylaştığınız birine denk gelmediniz. Geldiğiniz zaman taşlar yerine oturur. Meteor yağmuru izleme isteğiniz o zaman duvara çarpmaz, aynadan sekip size döner.
Ay inşallah 12 ağustosta meteor yağmurları da , inşallah gönlümü almak için yazar diyeceğim ama numarasını falan sildim arkamı döndüm gittim.

Yok diken çıkarmadım, yanlış anladiniz. Sosyal ortamdan tanıştım. Bana dedi ki, enerjiniz çok yüksek tehlikeli birisiniz benim için dedi. Ama ben o kadar çok hoşlandım ki , bana iltifat falan edince içimin yağları eridi. Güzel bir şey söylüyor mesela ben 1 hafta sırıtarak dolaşıyorum.

Mesaj atarsa yakın davranıyorum, mesaj atmazsa da gurur yapıyorum yazmıyorum. Sonra öyle bir nokta oluyor ki, konuşma esnasında içimi açıyorum. Sonra sert zemine toslamış gibiyim.

icimden geldiği gibi davranmak istiyorum. Ama belirsizlik saygısızlık buna tahammül edemiyorum. Sonra da rest çekiyorum onca yoğun duygularıma rağmen.
O başlardaki yoğun duygu bile nimet aslında.😂

Derdinizi anladım ama neden kendinizi kanıtlamaya çalışıyorusunuz ki, isteseydim ilişki yapardım illaki diye.dert anlatacaksaniz samimi bir şekilde anlatın işte.evet erkekler genelde beş para etmez.arada ben de deliriyorum, üzülüyorum ama ertesi gün eski tas eski hamam devam ediyorum.bizim ülke kalitesiz bir ülke.doğal olarak insanları da çok kalitesiz.erkeklerin çok çok büyük bir çoğunluğu kadın erkek ilişkisini, nasıl duygusal ilişki yaşanacağını bile bilmiyor.bomboş yaşamışlar, bomboş yaşamaya da devam ediyorlar.bir yol gösteren, teşvik eden, öğreten olması gerek.eee o da yok.adamın adam gibi bir ilişkisi olmamış ki 30,35 yaşına kadar.sonra da toparlayamıyor. Duygu yaşamayı ve yaştmayı bilmiyor.bir süre sonra eksikliğini bile anlayamıyor.kısaca mal gelmiş mal gidiyor.olan sen, ben gibi aşka susamış kaliteli kadınlara oluyor.
Geçen bir salak da bana yazmıştı.adam bir erkeğin kalitesiz olduğunu gösteren hangi hareket varsa birkaç dakika içinde yaptı.kısaca ben de bilmiyorum valla sonumuz ne olacak, nasıl olacak ?neredeyse ülkedeki bütün kadınların kanayan yarası maalesef bu durum.kim kurtaracak, nasıl kurtaracak ben de bilmiyorum.embesiller sürüsüyle çevriliyiz.

Derdimi samimiyetsiz mi buldunuz ?

Benim burada ve çevremde gördüğüm bir durum var. Sadece erkekler için değil, kadınlar için de geçerli bir durum. Kimse 1 bardak pirince 1 bardak su koymuyor artık. Benim zamanımda (yaşım 40), bir kişi bir kişiyle görüşürdü. Enerjisini bir kişiye verirdi. Olursa olur, olmazsa olmaz derdik. Şimdi insanlar aynı anda 4-5 kişiyle birden görüşüyor. Birisiyle buluşuyor, olumlu geçmediyse o tarafı tamamen soğutuyor veya yemeğin altını kısıyor. İyi geçerse diğerlerinin altını kısıyor. Olmadı tekrar öbürüne bir bakıyor. Bana tuhaf geliyor ama yargılamıyorum da. Siz sanırım yemeği birden harlı ateşe koyuyorsunuz.
O kadar muhteşem bir yorum ve yerinde bir örnek olmuş ki…

Okurken hem çok üzüldüm hem çok çok beğendim.

Hele ki pirinç ve su meselesi… Yüreğinize sağlık arkadaşım.

Konu sahibesi size gelince; Allahım karşınıza iyi insanlar çıkarsın inşallah.

Ay inşallah 12 ağustosta meteor yağmurları da , inşallah gönlümü almak için yazar diyeceğim ama numarasını falan sildim arkamı döndüm gittim.

Yazarsa durumu değerlendirirsiniz. Yazmazsa da siz kendinize küçük bir piknik sepeti yapıp, gece ışıkların az olduğu bir yerden izlersiniz. Hatta bildiğim kadarıyla bunun meraklıları var. Aralarında organize olup hep birlikte seyrediyorlar. Sizin için keyif verici bir olaysa biraz araştırıp böyle bir gruba katılın.

"Benim icin tehlikeli birisiniz"

Adi erkeklerin, tuzak cumlelerinden. Su cumleyi kuran bir erkegin sifirdan fikri de zikri de cinselliktir.

Erkeklere (ben de iliskilerde oyun, numara vs sevmem, durustlukten yanayimdir) karsi her duygunuzu acik etmeyin, haketmiyorlar bu kadar iyi niyeti.

Siz bence kendi klasmaninizda / denginiz olan iyi insanlara denk gelmemissiniz.

Oyle hemen duygularimi soyleyim vs demeyin. Kacin, kovalanin, yeryuzunde sonucu degismeyen tek gecerli iliski taktigidir kanimca.

Back
X