Olan savunmasızlara oluyor, öğrenince beynimden vuruldum sanki

Böyle sapık zihniyetler sebebinden akrabalara,aile yakınlarına paranoyak bir şekilde bakmaya başlayacağız..Allahım iyi günler ver bizlere..

Allahım nefesim kesildi resmen
Ömür boyu hapis değil aynı şekilde öldürmek lazım o pisliği
7 yaşındaki bi meleğe kıydı

allahın belası şerefsiz sapık ..dilerim allahdan içerde kızın yaşadıklarının aynısını yaşayarak geberip gider pislik heriff..allah annesine sabır versin yaa

allah aileye sabır versin allahım evlatlarımızı korusun doğru yoldan ayırmasın ben hep derim bazı suçlarda şeriat kanunları uygulansın ki herkese ders olsun

ıyiki cehennem var, iyiki hesap günü var rabbim o sapığı iki cihanda da perişan etsin inşallah, okurken bile tüylerim diken diken oldu. o aile nasıl dayansın, 7 yaşında bir kızım var dilimin döndüğünce tembih ediyorum, Allah böyle canavar ruhlu sapıklardan yavrularımızı korusun.

Allah cezasını versin ya pis sapık!! Allahım inanmıyorum ya çok sinir oldum..Allahım o küçük melegin hep yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

Sabah sabah dibe vurdum, idam cezası işte böyle iğrençler için kalkmamalıydı. Şimdi ömür boyu bizlerin vergisiyle o hayvan oğlu hayvana bakılacak. Senin, benim ödediğim vergilerle yiyecek, içecek, sıçacak şerefsiz herif.
Şu mübarek günlerde Allah belasını versin inşallah.

çocuklarımızı nasıl yetiştirecgiz nasıl güvenip sokakda oynasın diye salacağız mafoldumben

böylelerini hadım etmek lazım onlara en büyük ceza bu

Ben çok kötü oldum ya..:gitme: bu nasıl bişey.. el kadar bebek o.. off offf

Erkeği kızıda kallmadı artık.. allahım sen koru çoçuklarımızı...

çocuklarımızı nasıl yetiştirecgiz nasıl güvenip sokakda oynasın diye salacağız mafoldumben

böylelerini hadım etmek lazım onlara en büyük ceza bu

Evet kapımızın önü bile güvenli değil şu durumda

Benim oğluma annem bakıyor.. ben işteyim ve böyle olayları duyunca deliriyorum..

Artık çocuğumu tembihlemekten.. her an uyarmaktan ben yoruldum..

Oda yoruldu.. tamam anne kimseye güvenmem diyor. ama yinede içim rahat değil

Fırsat buldukca.. aman oğlum şu çağırırsa gitme annennen deden hariç en yakınımız gelsede ben tamam demeden görüşme vs.. konuşma.. ay çok zor arkadaşlar.....:a015:

20 yasında insan da cocuk sayılır yani daha ailesiyle yaşayan herkes cocuktur benim gözümde..
o cocugun ailesi hiç mi göz kulak olmuyorlar cocuklarına yaa cocuk haplar kullanıyor vs.
cocuk yetiştirmek eşittir eline ekmeğini verip fiziksel olarak büyütmek midir sadece..
hadi hap içiyor uyusturucu kullanıyor.birine hele ki akrabası olan ve 7 yasındaki birine nasıl tecavüz edebiliyor.ben burada ailede de suc buluyorum.düzgün yetiştirilen biraz ar-namus-vicdan-haysiyeti olan biri bunu aklından bile geçiremez.kınamak istemiyorum,kınayarak üstüme cekmek istemiyorum bu iğrençliği.
o cocugun da zaten hapiste pek bir şansı yok..oradaki insanlar bile onu kendi yöntemleriyle cezalandıracaklardır böyle bir suc işlediği için..eeee ne oldu 7 yasında bir can gitti,20 yasında birinin hayatı karardı.sorumlu kim,ben aileyi suclarım,herkes cocugunu vatana millete yararlı bir birey olarak yetiştirmek zorunda,kimse doğustan katil,sapık,hırsız olarak doğmuyor.

allah belasını versın ne kendıne ne baskasına faydası olmayan bu adama lanet olsun

benımde bır kızım var duyunca tuylerım kalktı yatsın omur boyu ıcerde rezıl

bu tür olayları çok fazla duyar olduk herşeyden korkar oldum valla. acaba çocuk doğurmasak daha mı iyi acaba. kız oğlan hiç farketmez çocuklarımızı koruyalım hiç yalnız bırakmayalım offf allahım hepimizi korusun böyle rezillerden

Böyle se..f...leri geberteceksin.. ceza meza yetmez bunlara, orda boynunu kopartacaksin bu nasil bir insanliktir bu nasil bir vicdandir. Hapis mapis az gelir, vicdanini sizlatacak bir ceza olmali (gerci böyle insanlarda vicdan ne gezer... ) iyice süründüreceksin ömrünün sonuna kadar.. bu ne ya

cildiriyorum böyle seyleri duydukca tüylerim diken diken oldu, Allah büyük yaptiklarinin cezasini cekecek

tabıkı kımse dogustan hırsız katıl sapık olmuyor..ama aılenın egıtımıde bır yere kadar canım..cok ınsanlar tanıyorum..gercekten evlatlarına gozu gıbı bakmıs okutmuş..bellı yaşa getirmiş..çocuk kendı seçimini yapıyor..katıl olacaksa katıl oluyor..sapık olacaksa sapık..düzgün bir insan olacaksa düzgün biri oluyor..yani aileden çıkıyor..asi bir delikanlıyı..hangı anne hangı baba evde dızgınleyebılır..tvlerde gazetelerde kacdefa okuduk ..anne katılı baba katılı..evlat..bence istisnalar var..yetiştirip..kötü yola giden var..yetiştiremeyip..kötü yola giden var..yürek varya yürek bence herşey orda bitiyor..

üç yaşında küçük bir erkek kardeşim var onun için endişeleniyorum..bazen kapıyı açıp gıtmek ıstıyor..bırkeresınde ben eve gelrıken bı sapık pesımden gelmş farkında deılım apartmana gırdı elıpantolonunun ustunden seyınde bende dalgınlıgından herlde dedım..mustafa burdamı dıyo yok dedım ole bırı ben merdıvenden cıkıyorum o merdıvenın kenarından egılmış etegımın altından bakmaya calışıyomus bı bagrdım buna korktu kactı elı hala seyındeydı...dusunuyorumda kardesım bızden haberısz ınse asagı böle bı manyyaga denk gelse allahım sen koru yarabbım bole sapıklardan cocuk cocugumuzu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…