- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
Allahım nefesim kesildi resmen
Ömür boyu hapis değil aynı şekilde öldürmek lazım o pisliği
7 yaşındaki bi meleğe kıydı
çocuklarımızı nasıl yetiştirecgiz nasıl güvenip sokakda oynasın diye salacağız mafoldumben
böylelerini hadım etmek lazım onlara en büyük ceza bu
20 yasında insan da cocuk sayılır yani daha ailesiyle yaşayan herkes cocuktur benim gözümde..
o cocugun ailesi hiç mi göz kulak olmuyorlar cocuklarına yaa cocuk haplar kullanıyor vs.
cocuk yetiştirmek eşittir eline ekmeğini verip fiziksel olarak büyütmek midir sadece..
hadi hap içiyor uyusturucu kullanıyor.birine hele ki akrabası olan ve 7 yasındaki birine nasıl tecavüz edebiliyor.ben burada ailede de suc buluyorum.düzgün yetiştirilen biraz ar-namus-vicdan-haysiyeti olan biri bunu aklından bile geçiremez.kınamak istemiyorum,kınayarak üstüme cekmek istemiyorum bu iğrençliği.
o cocugun da zaten hapiste pek bir şansı yok..oradaki insanlar bile onu kendi yöntemleriyle cezalandıracaklardır böyle bir suc işlediği için..eeee ne oldu 7 yasında bir can gitti,20 yasında birinin hayatı karardı.sorumlu kim,ben aileyi suclarım,herkes cocugunu vatana millete yararlı bir birey olarak yetiştirmek zorunda,kimse doğustan katil,sapık,hırsız olarak doğmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?