Olan savunmasızlara oluyor, öğrenince beynimden vuruldum sanki

nasıl bir dünyadayız şaşıyorum ya...
geçende kapısının ziline basıp kaçıyor oyun yapıyor diye kızı öldürmüş komşusu..
Allah ım sonumuzu hayır etsin Rabbim korusun evlatlarımızı

işim gereği bunlar gibi onlarca davaya baktım..

artık normal geliyo en azından kız diyorum 3 yaşındaki erkek çocuklarına yapıyorlar..

aynen katılıyorum.

ya ne diyceğimi şaşırdım çok çok üzüldüm Rabbim kötü niyetli pis düşünceli insanları uzaklaştırsın bizlerden .Ailesine sabır diliyorum ne büyük acıdır yarabbim

umarim o minicik yavruya yaptiginin aynisini kaldigi yerde gosterirlerde anlar tramva nasil yasanir boylelerini oldurmeyip hergun cektire cektire hayatlarini zindan edeceksin pislik

Allah herkesin yüreğine wicdan wersin, iyi niyet versin..

küçük kızın ailesine sabırlar, mekanı cennet olsun (

böyle tecavüz eden canilere aynısı yapılsa bir daha yapılırmı en azından caydırıcı olur.çok üzücü çook

dün babamgil felan konuşuyordk dedimki hapishane yandı o mahkumlar sağ bırakmazlar dedim biriisi dediki komşulardan birisi onu diğer mahkumların arasına salmazlar sapıkların yerleri ayrı tecavüzcülerin ayrı
katillerin ayrı öyle karışık koymuyorlarmış anlayacanız artık içerde diğerleriye birbiriyle konuuşur konuşur gururulanır böylesi şerefsizler

Canım bende bu tür suç işleyenlerin yani çocuklara tecavüz edenler, işkenceyle adam öldürenlerin vs.tek kişilik tecrit odalarına konduğunu biliyorum. Çünkü diğer mahkumlar bu tür suçluları bir şekilde cezalandırırlarmış, keşke bıraksalarda orada gebertseler.

Allah'im lanet olsun boyle pislik yaratiklara,
ne zaman boyle bir olay duysam tuylerim diken diken
oluyor,
beynime kan damliyor sanki,
ne yapilabilir ne denebilir ki((
Lutfen cocuklariniz icin cok cok cok dikkatli olun,
ne olur saldim cayira mevlam kayira demeyin,
gozleriniz yavrularinizin ustunde olsun hergun neler duyuyor neler okuyoruz,
ben de dun aksam bir olay duydum (Allah korusun)
13 yaslarinda cocugu yetiskin bi i...e,
cukura indirmis tecavuz etmis yazarken bile cok kotu oluyorum ya,
apartmanda yuksek katta oturanlar gorup hemen polise haber vermis,
gercekten ortam cevre cok kotu oldu,
kimseye guvenilmiyor,
ozellikle kucuk cocuklar icin cok dikkatli olmak gerek !

nasıl bir adiliktir. canı seks isteyen. yakınlardan 5 - 9 yaş arası bir kız çocuğunu alıp hallediyor işini.. bu kadar basit ve ucuz olur mu bir insan. malesef bu vakkalar o kadar arttı ki günde 10 larca küçük kız çocuğu tecavüze uğruyor.
haberler özendirici oluyor bence.

valla ben ayık kafayla öz kızına yıllarca tecavüz eden
yetmeyip kızından olma kızınıda büyütüp
onuda taciz eden babaların haberlerini okuduktan sonra
şaşırmıyorum
sadece düşünüyorum
ve korkuyorum
daha neler duyacaz
daha neler görecez............................

noluyor bu insanlara..niye bu kadar vahsilestik..sırf bizler değil bütün dünya sapitti..insanlıktan çıkmaya başladık artık..kendi kızlarına tecavüz edenler küçücük cocuklara tecavüz edenler işkence yapanlar adam kesenler..noluyor ya..
barda diye bir film vardi Nejat işlerin izlerken kanım donmuştu resmen demek gercekten öyle seyler olabiliyor..

çok üzücü çok içim sızladı resmenn ..benim çocugum yok ama hepimiz mslüman evladıyız insanızz be .....ablalar kardeşlerrrr lütfen lüftennn çocuklarımz erkek olsn kız olsn kaç yaşında olursa olsn yanımızdan ayırmayalım........

Hapishaneye gelin gitmek diye bir tâbir vardır, bu arkadaşın başına da o gelecek muhtemelen. İcâbına bakarlar.

İşkence de edilse, aynısı da yaşatılsa neyi değiştirir ki, aslolan insanların böyle bir şeye kalkışmaya cesaret edemeyecekleri şekilde caydırıcı cezalar koymakta, ama bu kadar feci bir şey olmadıktan sonra içerde yatıp yatıp çıkıyorlar, sonra bir daha, sonra bir daha...

O kız çocuğunun yerinde akrabam, çocuğum olmasa da içim acıyor, sonuçta yedi yaşında bir kız çocuğu bunu yaşamış, Allah ailesine sabır versin. Anne olmasam da zaman zaman çok tedirgin hissediyorum kendimi, ne kadar güvensiz bir dünyada yaşıyoruz, başımıza ne zaman ne geleceği belli değil. Yaşımız, cinsiyetimiz ne olursa olsun bu benzeri çirkinlikleri yaşama olasılığımız var, zaten sürekli de duyuyoruz, okuyoruz ki yaşanıyor bunlar. İnsan paranoyak oluyor.

allah belasını versın bızım kanunlarımızın adalet sıstemımızın yenıden duzenlenmesı gerek ıdam sart boyle serefsızlerı sallıyacaklarkı dıgerlerıne ders olsun bu duzen bole gıtmez ne bu ya artık haberlere gazetelere bakmaktan korkar olduk cınayet tecavuz tacız gasp teror ne oluyo nereye gıdıyoruz ya bu duzene bırılerı artık dur desın allahım korusun o mınıcık cocuga aılesıne bunu yasatmaya kımsenın hakkı yoktu dısarıya cıkmaktan artık korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…