Olan savunmasızlara oluyor, öğrenince beynimden vuruldum sanki

Tüylerim diken diken oldu okurken Allah ailesine sabır güç ve kuvvet versin bunu taşımaları için,hayatları boyunca hiçbişiy eskisi gibi olmaz artık çünkü o daha küçücük bir melekken böyle pisliklerin bu güzellikleri kirletmeleri insanı deli ediyor inşallah en azından psikolojisi düzelir kızın :Saruboceq:

insanlığımdan utanıyorum bazen...bu bedensel zevk nasıl bişiymiş ki bazı insanlar için ,bu kadar rezilleşebiliyorlar ,iğrençleşebiliyorlar ........anlamak mümkün değil...Allah kimseye yaşatmasın...
her şeye idamı geçtim de bari tecavüz ve taciz suçlularına idam verilsin...

yüce mevlamm iki cihanda süründürsün o pisliği ve onun gbilerini
bı ıkı yıl öncesınde bnm yaşadgm küçück bi ilçede -neredeyse hırsızlık bile olmaz- olmştu böle bi olay.
20 yaşındakı gözu dönmüş sapık 7 yaşındaki komşu çocugna apartmanın bodrumunda tecavuz edıo ve öldruo, şoka girmiştik resmen , adi şerefsz o hayvansa cesedi aramaya çıkıo cocugun ailesyle ..
ALLAHIM SEN BıZı VE MıNıCıK BEDENLERı KORU,

Allah kimseyi yolundan saptırtmasın:Saruboceq: Rabbim böylelerinden cümlemizin yavrularını korusun inşallah:Saruboceq: O yavrucak ve ailesi ne durumdadırlar kimbilir? Allah yardımcıları olsun:Saruboceq: ne umutlarla büyüt gelsin bir uyuşturucu müptelası yavrucağında annenin ve babanın da hayatını mahvetsin, kapanmaz yaralar bıraksın..
Allah cezasını elbet verecektir sapığın...

Allah kimseyi şaşırtmasın...
nası bi dünyada yaşıyoruz böyle akannehir
Rabbim korusun colugumuzu cocugumuzu

bu arada bu olayla ilgili neden internette hiç bir bilgi bulamıyorum yaa
yok mu bi bununla ilgili yapilmiş bi haber falan?

star gazetesinde çıktığını söylüyorlar canım bu çocku 10 sene öncede başka birine tecavüz etmiş 10 sene yatmış yaşı küçük olduğu için az hüküm vermişler çıkmış şimdi ben dedim 10 yaşındamı tecavüz etmiş dedim çocuk meğer 20 yaşında değilmiş koca adam 28 yaşındaymış canlarım kızın ölümüne sebep oldu ona aynı cezayı verirler inşallah içerde allahım ya deli olcam böyle insanlardan böyle dünydan yaşamaktan dışardaki herkese erkeklere hotansiyel sapık gibi bakmaya başladım kaşlarım çatık geziyorum kaşlarım düzelmiyor korksunlarda benden uzakdursunlar diye

Allah belasını versin böylelerinin. Annem sağlıkçı 2 sene önce 3 4 yaşlarında bir bebeği getirmişler hastahaneye; ortaokul son sınıfa giden bir çocuk, bebeğe tecavüz etmiş. Ama tecavüz eden çocuğun, aklı dengesi bozuk olduğu yönündeki raporla serbest kaldı. Bunu yapan bir insan elini kolunu sallaya sallaya geziyor şimdi.

kesinlikle vicdan yok böylelerinde o bi kesin çocuk şimdi aldım haberini iç kanamadan ölmüş daha küçük olduğu için cinsel organı parçalanmış

Rabbim çocukalrımız böğle yaratıklardan korusun..
böğlelerinin şeyii kurtlansın çürüsün ...
:tomato:

Tecavüzcüyü sokağa tekrar salarsan işte olcağı budur
Birde adaletten bahsediliyor nerde adalet?Bu mudur yani?

böyle bir vahşilik nasıl olur ya o daha küçücük....düşündükçe içime bir bıçak saplanıyor sanki....Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o sapığı ve onu bu işe itenleri de..............

Allah korusun gerçekten çok üzücü bir durum..
ALLAH HERKEZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN...

ayy yavrum benim...bunu o yavrucağa nasıl yapar...Allahım ailesine sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…