Olana Özenme

kevserrrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
206
236
113
Arkadaşlar evliyim ve 2 kızım var :) ama farklı bir dertten muzdaripim. Şöyle ki evlenenlere çocuk doğuranlara özeniyorum internette hep bu konulara ki videolara gidiyor gözüm . düğün baba evin den çıkma hamilelik fotoları, doğum videoları hepsini yaşadım ama yaşamamış gibi ah ne güzel ah ne güzel diyerek iç geçiriyorum . benim gibi olan var mı aranızda :KK45:

Arkadaşlar evliyim ve 2 kızım var :) ama farklı bir dertten muzdaripim. Şöyle ki evlenenlere çocuk doğuranlara özeniyorum internette hep bu konulara ki videolara gidiyor gözüm . düğün baba evin den çıkma hamilelik fotoları, doğum videoları hepsini yaşadım ama yaşamamış gibi ah ne güzel ah ne güzel diyerek iç geçiriyorum . benim gibi olan var mı aranızda :KK45:

doğum videoları beni de duygulandırıyor bir anne olarak da kimseye özenmiyorum çok şükür kendi güzel hayatım varken. yaşayamadığınız, eksik kalan bir şeyler mi oldu süreçte de özeniyorsunuz?

Özeniyorsan özencin geçene kadar ard arda doğur

İşin gücün yok heralde , iş edin uğraş bul

Çalışmak istemiyorsan topluma insanlara hayvanlara fayda sağlayacak işlerle uğraş

Bunlar inanılmaz boş.

Böyle etkinlikleri bende hiç sevmem izlerken hiç bir duygu hissetmem.
Kendi düğünümden de hiç bişi anlamamıştım. Yani deseler tekrar söz, nişan, düğün süreçlerinden geçmek istemem.
Çocuğum olunca ona güzel bi albüm yaparım başkada bi hevesim yok.

İşte bu yuzden foto paylaşmaya karşıyım .
Bak işte böyle böyle insanlara nazar değiyor.
nazarım değmiyordur diye düşünüyorum ama yine de bilemem. Hep Maşallah derim Allah bozmasın dedim asla art niyetli veya kıskaç değilimdir. ama içimden bir üzüntü gelir sanki ben hiç yaşamamışım gibi tamamen içsel bir şey

yasadığın şeylerin nesine özendiğini anlamadım.
ben de bir bebek doğumu izlersem, gelinin evden çıkışını izlerken duygulanırım.
özenme neden onu anlamadım.olmasa anlarım da, hele yasamışsın geçmiş gitmiş.

duygulanıyorum ve hiç yaşamamış gibi hissediyorum . özenmek yanlış cümle oldu galiba sanki hiç olmamış yaşamamış gibi hayatımda

İnsanlar bilime teknolojiye spora sanata özenirken bizimkiler gelinin evden çıkmasına özeniyor
Saygı duyuyorum ama anlayamıyorum elimde değil ya:kızgın:

Sizin o tarz önemli günleriniz içinize sinmedi mi acaba?

Aslında zamanla herşey değişiyor.
Mesela ben de nişan elbisemi beğenmem hâlâ söylenirim,halbuki o zaman beğenip almıştım.
Şimdi yeni gelinleri görünce 'ah keşke' derim.ama anlık,geçer hemen.

Ay zaten şimdi pembik pembik gelinler,inanılmaz abartılı doğum hikayeleri,fotoları, doğum günleri,konsept saçmalıkları aldı başını gidiyor.
Bana itici geliyor.
Ama özenen özenir,haksız sayılmazsınız.

Sadece bunların boş olduğunu düşünün.
Valla sağlık olsun,diğer gösterişler çok da mühim değil.
Hatta gereksiz,israf,görgüsüzlük bile diyebiliriz.
Allah herkesin evine gerçek mutluluk versin.

duygulanıyorum ve hiç yaşamamış gibi hissediyorum . özenmek yanlış cümle oldu galiba sanki hiç olmamış yaşamamış gibi hayatımda

İnsanlar bilime teknolojiye spora sanata özenirken bizimkiler gelinin evden çıkmasına özeniyor
arkadaş bence de yanlış ifade etti.
özenme değildir o diye düşünüyorum.
görünce beğenirsin, edersin. öyledir.

Can sıkıntısından bence bunlar.
Bakınca burdan o kadar da özenilecek şeyler değil çünkü herkesin yaşadığı şeyler.
Bir şeye erişemezsiniz ya da şöyle ki o şeyi herkes yapamıyordur haliyle özenirsiniz ama zaten herkes çocuk yapıyor, herkes evleniyor siz zaten yaşamışsınız bunları. Daha neyine özeniyorsunuz?
Özenip duruyorsanız dediğim gibi işsizlikten ve can sıkıntısından bence :)

haklısın ama bana göre gelinin evden çıkışı yani evlilik hayatın önemli bir dönüm noktası .mutlu olmak var mutsuz olmak var .

Can sıkıntısından bence bunlar.
Bakınca burdan o kadar da özenilecek şeyler değil çünkü herkesin yaşadığı şeyler.
Bir şeye erişemezsiniz ya da şöyle ki o şeyi herkes yapamıyordur haliyle özenirsiniz ama zaten herkes çocuk yapıyor, herkes evleniyor siz zaten yaşamışsınız bunları. Daha neyine özeniyorsunuz?
Özenip duruyorsanız dediğim gibi işsizlikten ve can sıkıntısından bence :)
evet doğrudur:bicak: özenmek değil yaşanmamış gibi hissetmek desem daha doğru

Ay delimisin? Kim ugrascak onca seyle :) dugun mugun cok is :) ama tekrar cocuk dogurabilirsin taninturan yok

Back
X