- 22 Temmuz 2014
- 206
- 236
- 113
- Konu Sahibi kevserrrrr
-
Arkadaşlar evliyim ve 2 kızım var :) ama farklı bir dertten muzdaripim. Şöyle ki evlenenlere çocuk doğuranlara özeniyorum internette hep bu konulara ki videolara gidiyor gözüm . düğün baba evin den çıkma hamilelik fotoları, doğum videoları hepsini yaşadım ama yaşamamış gibi ah ne güzel ah ne güzel diyerek iç geçiriyorum . benim gibi olan var mı aranızda
Arkadaşlar evliyim ve 2 kızım var :) ama farklı bir dertten muzdaripim. Şöyle ki evlenenlere çocuk doğuranlara özeniyorum internette hep bu konulara ki videolara gidiyor gözüm . düğün baba evin den çıkma hamilelik fotoları, doğum videoları hepsini yaşadım ama yaşamamış gibi ah ne güzel ah ne güzel diyerek iç geçiriyorum . benim gibi olan var mı aranızda
nazarım değmiyordur diye düşünüyorum ama yine de bilemem. Hep Maşallah derim Allah bozmasın dedim asla art niyetli veya kıskaç değilimdir. ama içimden bir üzüntü gelir sanki ben hiç yaşamamışım gibi tamamen içsel bir şeyİşte bu yuzden foto paylaşmaya karşıyım .
Bak işte böyle böyle insanlara nazar değiyor.
sağolÖzeniyorsan özencin geçene kadar ard arda doğur
İşin gücün yok heralde , iş edin uğraş bul
Çalışmak istemiyorsan topluma insanlara hayvanlara fayda sağlayacak işlerle uğraş
Bunlar inanılmaz boş.
duygulanıyorum ve hiç yaşamamış gibi hissediyorum . özenmek yanlış cümle oldu galiba sanki hiç olmamış yaşamamış gibi hayatımdayasadığın şeylerin nesine özendiğini anlamadım.
ben de bir bebek doğumu izlersem, gelinin evden çıkışını izlerken duygulanırım.
özenme neden onu anlamadım.olmasa anlarım da, hele yasamışsın geçmiş gitmiş.
İnsanlar bilime teknolojiye spora sanata özenirken bizimkiler gelinin evden çıkmasına özeniyoryasadığın şeylerin nesine özendiğini anlamadım.
ben de bir bebek doğumu izlersem, gelinin evden çıkışını izlerken duygulanırım.
özenme neden onu anlamadım.olmasa anlarım da, hele yasamışsın geçmiş gitmiş.
duygulanıyorum ve hiç yaşamamış gibi hissediyorum . özenmek yanlış cümle oldu galiba sanki hiç olmamış yaşamamış gibi hayatımda
arkadaş bence de yanlış ifade etti.İnsanlar bilime teknolojiye spora sanata özenirken bizimkiler gelinin evden çıkmasına özeniyor
Saygı duyuyorum ama anlayamıyorum elimde değil ya
haklısın ama bana göre gelinin evden çıkışı yani evlilik hayatın önemli bir dönüm noktası .mutlu olmak var mutsuz olmak var .İnsanlar bilime teknolojiye spora sanata özenirken bizimkiler gelinin evden çıkmasına özeniyor
Saygı duyuyorum ama anlayamıyorum elimde değil ya
evet doğrudurCan sıkıntısından bence bunlar.
Bakınca burdan o kadar da özenilecek şeyler değil çünkü herkesin yaşadığı şeyler.
Bir şeye erişemezsiniz ya da şöyle ki o şeyi herkes yapamıyordur haliyle özenirsiniz ama zaten herkes çocuk yapıyor, herkes evleniyor siz zaten yaşamışsınız bunları. Daha neyine özeniyorsunuz?
Özenip duruyorsanız dediğim gibi işsizlikten ve can sıkıntısından bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?