Olanlara göre ağır bir mesaj mı sizce( ekran görüntüleri koydum)

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
Merhaba konularımdan bilen bilir.2 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi. Stalk ve dışarıya bakma gibi aldatma sayılacak şeyler yaptım.O da ayrıldık ama barışacağımız belli olduğu halde biriyle görüşmüştü önceki konumdan bilenler biliyor ekran görüntüleri koymuştum yine.
Geçen gün konuştuk ve birbirimizi karşılıklı aldattığımızdan bahsettik.Sinirlendi haliyle. Daha sonra daha bir çok şey olmuştu ayrılırken ve bana kızgındı.
Bana çok ağır şeyler söyledi ekran görüntülerini koyuyorum.
Ayrıldık evet ama sizce de çok ağır şeyler yazmamış mı çok üzüldüm :KK43: kendime gelemiyorum üzüntüden…Nolursa olsun bunları hak ediyor muyum 🥺

Bacım sen ayrılmak falan istememişsin. Kedi gibi uylayıp durmuşsun. Emir de kendini nimetten sayıp üstten üstten konuşmuş.
HAYIRLI olsun bir sonraki erkek arkadaşım falan yazınca "cool" olunmuyor. Birbirinizi kudurtmak için saçmalamış durmuşsunuz. İlişkimin bittiği bir adamla bundan sonraki hayatımı konuşmam ben, yakışmaz çünkü. Oldu olacak birbirinize birilerini ayarlasaymışsınız. Bir sürü dua görünümlü beddualar da cabası. Hiç olgun değil ya tavırlarınız, yaşlar kaç?:işsiz:

Merhaba konularımdan bilen bilir.2 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi. Stalk ve dışarıya bakma gibi aldatma sayılacak şeyler yaptım.O da ayrıldık ama barışacağımız belli olduğu halde biriyle görüşmüştü önceki konumdan bilenler biliyor ekran görüntüleri koymuştum yine.
Geçen gün konuştuk ve birbirimizi karşılıklı aldattığımızdan bahsettik.Sinirlendi haliyle. Daha sonra daha bir çok şey olmuştu ayrılırken ve bana kızgındı.
Bana çok ağır şeyler söyledi ekran görüntülerini koyuyorum.
Ayrıldık evet ama sizce de çok ağır şeyler yazmamış mı çok üzüldüm :KK43: kendime gelemiyorum üzüntüden…Nolursa olsun bunları hak ediyor muyum 🥺
Hepsini okumadım ama aldatmissaniz ya da teşebbüs etmişseniz adamin sizinle konuşması bile büyük bir sey ,yani ne desinki?

çok ağır gelmedi bana.
beni aylarca oyalayan insana ben çok daha ağır şeyler yazdım.
allah sana şifa versin, bir daha sakın kazayla bile olsa karşıma çıkma, giderek beni senden kurtardığın için teşekkürler, sana ilk rest çekişimde seni orada bırakmalıydım, seni insan yerine koydum, zaman kaybısın, kafan hala eski sevgilinde, beni sağdan soldan stalklama veeee son olarak hakkım kesinlikle helal değil gibi cümleler kurarak son zamanlarda bayağı ağır konuşmuşluğum var :D yani benimkiler daha ağır bence.

Karşılıklı aldatmak derken baya baya aldattınız mı birbirinizi? Başkalarıyla ilişkiniz mi oldu sevgiliyken?

Bi de “yarın bir gün birisi olursa huzurumuzu bozma” diye aklı sıra garantiye alıyor muhtemelen o ayrıyken yürüdüğü kıza tekrar yürüyecek ya da aralarında bir şeyler başlamak üzere. Yani gereksiz bir şekilde fazla uzamış. Yaşandı bitti herkes yoluna baksın, helallikler haramlıklar Allaha havaleler falan çok saçma olmuş…Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra yolunuza bakın.

Ayrılın bitsin gitsin işte, satır aralarını niye deşiyorsunuz, çok sevseniz gözünüz fıldır fıldır dışarıyı aramazdı değil mi? Niye bir ton demagoji yapıyorsunuz? Ben ağzıma ne geldiyse sövmüşlüğümü bilirim aldatılınca, bunlar bir şey değil.

çok ağır gelmedi bana.
beni aylarca oyalayan insana ben çok daha ağır şeyler yazdım.
allah sana şifa versin, bir daha sakın kazayla bile olsa karşıma çıkma, giderek beni senden kurtardığın için teşekkürler, sana ilk rest çekişimde seni orada bırakmalıydım, seni insan yerine koydum, zaman kaybısın, kafan hala eski sevgilinde, beni sağdan soldan stalklama veeee son olarak hakkım kesinlikle helal değil gibi cümleler kurarak son zamanlarda bayağı ağır konuşmuşluğum var :KK70: yani benimkiler daha ağır bence.
ahahaha :KK53:
"Çekilecek dert değilsin." denilerek kapının önüne konmuşluğum var. Bence bu daha ağır. :KK45:

Back
X