Olanlara göre ağır bir mesaj mı sizce( ekran görüntüleri koydum)

Is yerinde bi arkadasim ismi emir o da sevgilisiyle bi kusup barisirdi. O da kizi cok kez aldatmisti. Kizin aldatip aldatmadigini bilmiyorum da. Kiz ogretmendi yanlis hatirlamiyosam. Kafama takildi belkide ayni kisisinizdir. Neyse konuyla ilgili olarak bence mesajlar hic de agir degil.

Is yerinde bi arkadasim ismi emir o da sevgilisiyle bi kusup barisirdi. O da kizi cok kez aldatmisti. Kizin aldatip aldatmadigini bilmiyorum da. Kiz ogretmendi yanlis hatirlamiyosam. Kafama takildi belkide ayni kisisinizdir. Neyse konuyla ilgili olarak bence mesajlar hic de agir degil.
Aldattı dediği kız ve çocuk ayrıyken çocuk gidip başkasıyla konuşmuş. Tam olarak bir ayrılma değil de ara verme söz konusuymuş. Buna aldatmak diyor. Daha önceki konusunda böyle demişti.

Aldattı dediği kız ve çocuk ayrıyken çocuk gidip başkasıyla konuşmuş. Tam olarak bir ayrılma değil de ara verme söz konusuymuş. Buna aldatmak diyor. Daha önceki konusunda böyle demişti.
Eger durum buysa adam aldatmamis ki. Ayrisiniz ve başkasıyla konuşmuş.
Siz de o bana bunu nasıl yapar diyip başkasından hoşlanıp mi stalk yaptınız?

Ayrıca konuşmalar hiç yetişkin tarzı değil. Bitti tamam, neden uzattınız, beni kullandın mı yemin et falan ne hiç anlamadım. Adamla beraber mi oldunuz?
Bol bol dua etmişsiniz birbirinize. Bi o net.

Eger durum buysa adam aldatmamis ki. Ayrisiniz ve başkasıyla konuşmuş.
Siz de o bana bunu nasıl yapar diyip başkasından hoşlanıp mi stalk yaptınız?

Ayrıca konuşmalar hiç yetişkin tarzı değil. Bitti tamam, neden uzattınız, beni kullandın mı yemin et falan ne hiç anlamadım. Adamla beraber mi oldunuz?
Bol bol dua etmişsiniz birbirinize. Bi o net.
Ayol ben konu sahibi değilim ahahha

Benim anladigim ikisi de birbirini aldatmis. Bi elimle de besik salliyorum. Kafa bi milyon cocuk butun gun agladi bu kafayla bu kadar anlayabiliyorum😂 ama merak ediyorum dunya kucuk belki sizi taniyorumdur benzer konuyu emir ismindeki bi arkadasim da anlatiyodu..

Merhaba konularımdan bilen bilir.2 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi. Stalk ve dışarıya bakma gibi aldatma sayılacak şeyler yaptım.O da ayrıldık ama barışacağımız belli olduğu halde biriyle görüşmüştü önceki konumdan bilenler biliyor ekran görüntüleri koymuştum yine.
Geçen gün konuştuk ve birbirimizi karşılıklı aldattığımızdan bahsettik.Sinirlendi haliyle. Daha sonra daha bir çok şey olmuştu ayrılırken ve bana kızgındı.
Bana çok ağır şeyler söyledi ekran görüntülerini koyuyorum.
Ayrıldık evet ama sizce de çok ağır şeyler yazmamış mı çok üzüldüm :KK43: kendime gelemiyorum üzüntüden…Nolursa olsun bunları hak ediyor muyum 🥺
ikiniz de çok arabesksiniz

Ss atmak moda mı oldu yeter ya 😒

Nesi ağır ya? Ne kadar düzgün cocukmus. İnşallah onu çok seven biriyle mutlu bir yuva kurar.
Cocuk sana hakkını da helal etmiş, bin kere arama da demiş. Hala neden sümük gibi yapıştın,ben de onu anlamadım
Kimseyi sizi engelleyecek kadar, numaraisni değiştirecek kadar, "ismini anmayayim karşıma falan çıkar" diye lakap takacak kadar sık boğaz etMeyin lütfen.
Ayrıca ayriyken şöyle böyle yaptı diye bir şey yok. Ayrilmasaydiniz. İyi yapmış. Ben de olsam aynısını yapardım, çivi çiviyi söker derler
Şöyle ki bilmediğiniz çok şey var.Evet ben onu tanıdığımdan bu yana düzgün biridir kendisi.Ama onunda bana karşı hatası olmuştu.Doğum günümde çok ağlamıştım.O kadar önemsiz bir gün gibi davranmıştı ki.Onun dışında ilgisiz umursamazdı hatalarımdan ötürü.Cinsel anlamda bir şeyler yaşardık mutlu olurken sonrasında yine umursamaz olurdu bunları hak edecek kadar kötü biri olamam değil mi?

Emir sen bu kızı bulacak nasıl bir kötülük yapmış olabilirsin Emiiiir.
Onun hatası yok mu sanıyorsunuz? Onunda bana karşı hataları oldu.Bir insan cinsel anlamda bir şeyler yaşayıp sonra size umursamaz davransa canınız yanmaz mı?

Şöyle ki bilmediğiniz çok şey var.Evet ben onu tanıdığımdan bu yana düzgün biridir kendisi.Ama onunda bana karşı hatası olmuştu.Doğum günümde çok ağlamıştım.O kadar önemsiz bir gün gibi davranmıştı ki.Onun dışında ilgisiz umursamazdı hatalarımdan ötürü.Cinsel anlamda bir şeyler yaşardık mutlu olurken sonrasında yine umursamaz olurdu bunları hak edecek kadar kötü biri olamam değil mi?
E madem seninle sevişirken mutlu sonrasında seni umursamıyor neden hala daha adamla sevişmeye devam ettin? Kendine Saygin varsa (ve amacın cinsel tatminden fazlasi olan bir ilişkiyse) senin onu hayatından cikarman lazımdı . Madem devam ediyorsun,o zaman ona kizsan da çok yersiz bir kızma olur çünkü adamın yatak dışında umursamaz olduğunu bildign halde adamla yatıp yatıp sonra da 'beni umursamiyor' diye yakınmış oluyorsun.
Eee?
Evet böyle yani. Yapman gerekeni yapıp ayrıl,eğer hoşnut değilsen
Ki en sonunda ayrilmissiniz nihayet, madem ayrildin bunca uzatmaya,adama dadanmaya gerek yok ki .
Bitmiş,gitmiş. Herkes baksın yoluna.

Back
X