- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
sizin rızanız olmadan ilişkiye mi zorladı sizi ?Onun hatası yok mu sanıyorsunuz? Onunda bana karşı hataları oldu.Bir insan cinsel anlamda bir şeyler yaşayıp sonra size umursamaz davransa canınız yanmaz mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin rızanız olmadan ilişkiye mi zorladı sizi ?Onun hatası yok mu sanıyorsunuz? Onunda bana karşı hataları oldu.Bir insan cinsel anlamda bir şeyler yaşayıp sonra size umursamaz davransa canınız yanmaz mı?
Sizi zorladı mi beraberlige? Zorlamis gibi durmuyor. Bu durumda canınızın yanmaması lazım.Onun hatası yok mu sanıyorsunuz? Onunda bana karşı hataları oldu.Bir insan cinsel anlamda bir şeyler yaşayıp sonra size umursamaz davransa canınız yanmaz mı?
isteyerek birlikte olmuşsunuz. bu kullanmaya girmiyor yalnız.Şöyle ki bilmediğiniz çok şey var.Evet ben onu tanıdığımdan bu yana düzgün biridir kendisi.Ama onunda bana karşı hatası olmuştu.Doğum günümde çok ağlamıştım.O kadar önemsiz bir gün gibi davranmıştı ki.Onun dışında ilgisiz umursamazdı hatalarımdan ötürü.Cinsel anlamda bir şeyler yaşardık mutlu olurken sonrasında yine umursamaz olurdu bunları hak edecek kadar kötü biri olamam değil mi?
Evet bende anlamadım aldatmak diyince benim kafamda daha başka şeyler canlanıyor.Çocukta tam olarak nasıl aldatmış onuda anlamadım.Gerçi stalk var stalk var gözüm dışarıdaydı falan da yazmış kız.Yani ne niyetle stalk yaptı o da önemli.Staklamak aldatmak demek mi? Yani biri ne paylaşmis bakmak bu mu aldatma dediginiz
E bacım sende birliktelik yaşadığın çocuğu ne diye aldatıyorsun o zaman.Olan olmuş artık salla seven her türlü sever takma bunları.Onun hatası yok mu sanıyorsunuz? Onunda bana karşı hataları oldu.Bir insan cinsel anlamda bir şeyler yaşayıp sonra size umursamaz davransa canınız yanmaz mı?
Hayır ikimizinde rızası vardısizin rızanız olmadan ilişkiye mi zorladı sizi ?
O zaman sen hala ne diye bu çocuğa kullandın mı beni diyorsun ya yapmayın şöyle şeyler kızlarrHayır ikimizinde rızası vardı
Vallaha lafı ağzımdan aldın ben bu veda seanslarını tanıyorum barışırlarsa şaşmamMonica kamyon arkasında bile böyle veda hutbeli sözler yok gercekten. Konusma bahanesine “Allah, rab” diye diye cin seddi gibi uzatmıssınız. Bi veda bu kadar uzun olmaz. Gidemiyosunuz güzelim birbirinizden neden bunca veda hutbesi?
Ay eski sevgilim gibi ya aksamın darından sabahın bilmem kacına kadar;Vallaha lafı ağzımdan aldın ben bu veda seanslarını tanıyorum barışırlarsa şaşmam![]()
Ahaha kız allah seni ne yapmasın güldürdün beni akşam akşamAy eski sevgilim gibi ya aksamın darından sabahın bilmem kacına kadar;
“Hakkını helal et, Allah gönlüne göre versin, Rabbim mutlu etsin, öbür dünyada görüşürüz” bilmem ne.
En sonunda “meclisin balkon konusmasına cık aç veda hutbeni bide öyle halka seslenir gibi seslen allahın kertenkele suratlısı seni” dedim engelledim. Baktım Twitter’da devam ediyo. Yanınada kamyon arkası sözlerini serpistirmis edebiyatı parcalıyo kuslardan ödünc aldıgı beyniyle.
Genelde senin dediğin gibi oluyo uzuyo böyle. Ama ben bi bastım engeli 12 aydır engel listemde arz-ı endam ediyo kendisi. Bide sey demistim utanmadan öbür dünya diyosun sırat köprüsü olsan sana basmam telefirikle geçerim sen çıkmıs bana öbür dünya diyosun dedimAhaha kız allah seni ne yapmasın güldürdün beni akşam akşamşaka bi yana cidden oluyo böyle ama ya o diyo daha yazmıcam hakkını helal et allaha emanet ol sonra sen bi şeyler daha yazıyosun hadi allaha emanet ol daha yazmıyorum falan filan.Sonra bi bakmışsın ayrılamamışsın ahahah
Öncelikle böyle bir karşılıklı güven sarsıntısı sonucu tekrar bir araya gelmeyi düşünmek abes. Konuşma da ağır bir şey yok daha doğrusu aldatan bir insana söylenebilecek şeyler. (her ne kadar tasvip etmesem de...) bence yoluna bakmalısın tüm bu olanlardan sonra ikiniz de birbirinize güvenemezsinizMerhaba konularımdan bilen bilir.2 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi. Stalk ve dışarıya bakma gibi aldatma sayılacak şeyler yaptım.O da ayrıldık ama barışacağımız belli olduğu halde biriyle görüşmüştü önceki konumdan bilenler biliyor ekran görüntüleri koymuştum yine.
Geçen gün konuştuk ve birbirimizi karşılıklı aldattığımızdan bahsettik.Sinirlendi haliyle. Daha sonra daha bir çok şey olmuştu ayrılırken ve bana kızgındı.
Bana çok ağır şeyler söyledi ekran görüntülerini koyuyorum.
Ayrıldık evet ama sizce de çok ağır şeyler yazmamış mı çok üzüldümkendime gelemiyorum üzüntüden…Nolursa olsun bunları hak ediyor muyum
![]()
Yaşlar kaç?Merhaba konularımdan bilen bilir.2 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi. Stalk ve dışarıya bakma gibi aldatma sayılacak şeyler yaptım.O da ayrıldık ama barışacağımız belli olduğu halde biriyle görüşmüştü önceki konumdan bilenler biliyor ekran görüntüleri koymuştum yine.
Geçen gün konuştuk ve birbirimizi karşılıklı aldattığımızdan bahsettik.Sinirlendi haliyle. Daha sonra daha bir çok şey olmuştu ayrılırken ve bana kızgındı.
Bana çok ağır şeyler söyledi ekran görüntülerini koyuyorum.
Ayrıldık evet ama sizce de çok ağır şeyler yazmamış mı çok üzüldümkendime gelemiyorum üzüntüden…Nolursa olsun bunları hak ediyor muyum
![]()