Olanlara göre ağır bir mesaj mı sizce( ekran görüntüleri koydum)

kınadığını yaşamadan ölmezsin denmemiş🤷‍♀️
iki tarafta kibar kibar yaşattığımı yaşatır Allah diye diye bir hal olmuş.
Herkesin gönlüne göre versin … gönlüm güzel yani… Allah biliyor gönlümü… kendime beddua eder gibi yapıyorum ki iyi bir insanım san beni…

Karşıdaki yolun açık olsun benden uzak ol demiş neresi ağır bunun. Aldatılmış biri için çok sakin bence

Ben beraberken gözüm dışarı kayıyordu yani şöyle bir gün kınaya gitmiştim orada da eskiden hoşlandığım birini gördüm ama o kişiyle hiç görüşmüşlüğüm olmadı yani sadece platonikti.Daha sonrasında bakıp bakıp durdum bu da aldatmışım gibi duruyor gözüm dışardaydı stalkda yapardım meraktan ama sonrasında çok pişmanlıklar yaşadım
Onun başkasıyla görüşüp, görüştüğü kıza senin hakkında atıp tutmalarının yanında hiçbir şey yaptığın yok senin. Kendini suçlu hissetme. Mesajlardan da ayrılmak istiyorsun gibi durmuyor, tek bir olumlu kelime yazsa hemen bauyrakları indireceksin gibi.

Onun başkasıyla görüşüp, görüştüğü kıza senin hakkında atıp tutmalarının yanında hiçbir şey yaptığın yok senin. Kendini suçlu hissetme. Mesajlardan da ayrılmak istiyorsun gibi durmuyor, tek bir olumlu kelime yazsa hemen bauyrakları indireceksin gibi.
yok hayır benim ki tamamen vicdan azabıydı. normalde ailem biliyordu annem ve babam istemiyordu görüşmemi ben ailemi dinledim ve görüşmek istemediğimi söyledim

bildiğin serdar ortaç şarkısı yazmış eleman seni kullanacağım poşede yazık der gibi

Şok olduğunuz konu ne? Bu devirde şaşıralacak bir şey mi?
Orada "şok oldum" diye bir şey yazıyor da ben mi göremiyorum acaba? Aldatmaktan kasıt ne onu öğrenmek için sordum.Kaldı ki şokta olabilirim.Birbirimizi karşılıklı aldattık demiş konu sahibi.Aldatmak bu kadar normalleşti de benim mi haberim yok?

Is yerinde bi arkadasim ismi emir o da sevgilisiyle bi kusup barisirdi. O da kizi cok kez aldatmisti. Kizin aldatip aldatmadigini bilmiyorum da. Kiz ogretmendi yanlis hatirlamiyosam. Kafama takildi belkide ayni kisisinizdir. Neyse konuyla ilgili olarak bence mesajlar hic de agir degi
:KK17::rolleyes:

Back
X