olay topic sonunda açıldı! hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam a.s.
hayırlı cumalarrrrrrrr herkese Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:

hayırlı cumalar arkıdısler
allahım tum dualarımızı kabul etsın ınsallah.
hakkıımızada olanı gonlumuze gonlumuzde olanı hakkımızda hayırlı eglesın..selamete cıkarsın ınsallah..
her ısımız rast getsın..sıkıntılarımız son bulsun..mutlu huzurlu saglıklı olalım..amın..

AMİN :Saruboceq:

günaydınn. sel şimdi bana laf sokarsın kesin napimm geç yatıp geç kalkıyorum :ecrin_bebek:
canım özledim gıı ŞenizŞeniz
yok be ne laf sokayım hala başımı koyacak bi yer arıyorum. işe gelmesem hala uyurdum.
annem zorla kaldırıyor sabahları sinir oluyorum yaaaa, evlenince yatacam anasın satiiimm :dilcikar::dilcikar:

bende tam tersi evlenince erken kalkıcam. malüm kocişi işe yollarken kahvaltısını hazırlıycam. ayy ne güzel dimi kıss :asigim:

bende seni ösledimmm balımm muckss

bende tam tersi evlenince erken kalkıcam. malüm kocişi işe yollarken kahvaltısını hazırlıycam. ayy ne güzel dimi kıss :asigim:

bende seni ösledimmm balımm muckss
ya bende öle ama onu yolladıktan sonra tekrara uyumayı planlıyorum :jeyyar::jeyyar:
bilmiyorum ya durumlar ne olur o zaman.
senin ne kadar kaldı kafeem, bide benim takvimde ne kadar yazıyo bi bakana benim pc takvimleri göztermiyorda nedense :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…