sanırım benim ki çakallık düşünüyo benim hakkımda :jeyyar:
doğru mu anlamışım betül delikafadulden
sen kendine bak duygu paçozu :1closedeyes:ben geldım deyyom anlamıyonusmu.....................:mymeka:
burclar fılan ne oliyiiiiiiiiiiiiiii......sel boynuzlugıllerden....:roflol::roflol:
kıs bu boynuzlar engel olmasın ..seysınıze...anladınsen:jeyyar::jeyyar:
daha doğurmadım, ilerde bi 5 sene sonra doğacak :CüvCüv:sel kubulay kım ne zamna dogurdun...
yanı cıtırlara atlamakmı gerek....den hele...
sana kuruldu galiab olum pis hayallerinize harcamayın la beni :mymeka:e kızım benımde çıtır sevgılım olsa ben çakallık düşünmem direk yaparım o çakallığı:icecream:
şş ağır ol once baska görevler beklıyo senıı.. :jeyyar:
sen kendine bak duygu paçozu :1closedeyes:
duygu çıkmazı adı üstünde girince çıkamıyo her bişeler :roflol::roflol:
daha doğurmadım, ilerde bi 5 sene sonra doğacak :CüvCüv:
nasıl çoraplar çok datlu dimee :asigim::sm_cool:lan sel bazı durumların ıcınden cıkmasam daha ıyı olur yada benım ıcımden........:roflol::roflol::roflol:
işallah ...ay yırım yırım teysesı yır onu..
anlar gibi oldum o zaman yerimseniben
boynuzları tokusturmak gıbı anladın sen onuu.. :jeyyar:
saf ayagına yatma len.. :roflol:
ben anlamam yavrım o işlerden, betül ablana gitya bır sey sorucam basakla kova anlasırmı................
nasıl çoraplar çok datlu dimee :asigim::sm_cool:
inşallah Rabbim zamanında hayırlısıyla versin inşallah:Saruboceq:eveeeeeetttttt işaallah ..ıcını dolduracak bebıslerın olur balım.........
Bal börek olmaz belkı ama sorunlu bır ılıskı de olmaz orta hallı diyelim..ya bır sey sorucam basakla kova anlasırmı................
benim az kaldı bebişim hayırlısı sana, msne gelde annat şu işi be meraktan çatlıyorum sengözlerimebaksanabeeeeeeeee evlıler....anlatın her halde aksam ..pek gözelmiş....
herkesler memnun....ya sel bız ne zaman memnun kalcaz..........
Bal börek olmaz belkı ama sorunlu bır ılıskı de olmaz orta hallı diyelim..
Yukselenler lazımm.. ?
ben kovayım 7 subat..yukselenımde kova....onunkıne bılmıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?