ne olursa olsun benim fikrimin sorulması gerekmiyormuydu clab
biliyorum bu akşam büyük kavga var telde. şuan mağazaalar annesiyle bakıyorlar büyük ihtimal alacaklar :çok üzgünüm:sel bence kesin git canım ne o canım erkek beyaz eşyadan ne anlar bi kez alınıo içine sinenei seç kendin......
biliyorum bu akşam büyük kavga var telde. şuan mağazaalar annesiyle bakıyorlar büyük ihtimal alacaklar :çok üzgünüm:
ne hali varsa görsün kedndi kullancak yacnm öyle seymi olur markasını bari sorması gerekliydi a.s
Biraz gec yaziyorum cevabimi kusura bakma canim, bizim erken nikah yapma nedenimiz vize islemleri yüzünden. Ayrica isyeride haftaya kapali 1 hafta tatil yani, yaz tatiline kadar izinde alamazdim, firsat bu firsat diyip biletimi aldim cumartesi Istanbul'a ucuyorum hihoyyyt Dil kursuna baslayacak nisanlim sonra, ardindanda hemen vize basvurusunu yapacak, nikah cüzdani olmadanda yapamiyor, vizesi ciktigi an dügün olcak Allah nasip ederse ve beraber dönecegiz buraya, dügünden sonra yine ayri kalmak istemedik ikimiz bu yüzden nikahimiz dügünden aylar önce olcak.
Aslinda bende böyle istemezdim ama kader böyleymis, artik iki evlenme yildönümü tarihi kutlariz, biri nikah biri dügün
Anladım canım.. olsun ıkısını de kutlarsınız dedıgın gıbı..
Allah mutlu etsın ınsallah daim olsun.. :1hug:
abla bnim nişanlım ben görmeden gidip beyaz eşyayı alıcakmış.
bene diyorum ki bende gelim görim bi e alıyon nasıl bişi alıyn sen bana güven diyo.
çılırmak üzeryim, bu gece dananın kuyruğu kopacak sanırım
düşünuyorum da bı sansım olsaydı eger terkrar evkadını olmayı secermıydım dıye...temizliği başkası yaparsa seçerım..ama ben yapcaksam aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......benımle aynı seyı düşünen varmı...annelıkten eş olmaK tan vazgecmıorum sadece temızlıkten
abla bnim nişanlım ben görmeden gidip beyaz eşyayı alıcakmış.
bene diyorum ki bende gelim görim bi e alıyon nasıl bişi alıyn sen bana güven diyo.
çılırmak üzeryim, bu gece dananın kuyruğu kopacak sanırım
biliyorum bu akşam büyük kavga var telde. şuan mağazaalar annesiyle bakıyorlar büyük ihtimal alacaklar :çok üzgünüm:
selcım canım sınırle kalkan zararla oturur sakın ol ole guz<ezllıkle anlat olurmu
Cok guzel canım gule gule mutlulukla kullanın ınsallah..
Ben boyle seyler hıc yapmadım evlenmeden once.. Annemın daha onceden koydugu bır ıkı parca sey vardı bu cıns..
Daha da onların ustune yaptırmadım ne de olsa kullanmayacagım yapma alma dedım :)
O yuzden evlenmeme ragmen hıc ceyız tecrubem yok kaydirigubbakcemile3
Sadece evımızı duzduk.. bohça verdık o kadar.. Allahtan ceyız meraklısı kımse yoktu hanı dedı kodu fılan cıkaracak..
ama olsada hıc umrumda olmaz dı valla napıyım.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?