Olay!

@Bilgece canım söylediğin kişinin görüntüsünü görmüştüm bende,askerlere saldıranlarıda uzaklaştırmaya çalışıyordu lakin o gerçekten saldıranlar keşke ceza alsaydı ama nerdeee. Demokrasi kazandı!!!

Neresi yalan bildiğin videosu var adam 4 askeri öldürdük sıra 5. de diyor açıkca kanlar içinde yatan askerler var.

sırf ucu size dokunuyor diye rezilce saklamaya çalışıyorsunuz ya ayıp ayıp.. hep dinci tayfadan böyle şiddet görüntüleri çıkıyor diye hep böyle saklamaya mı çalışacaksınız?

Evet bunu bende duymuştum haber gerçek değil. Hatta şu an hayatta olan bir askerin fotosunu kafası kesildi diye paylaşmışlar. Adam kendisi inkar ediyor benim resmimi kullanıyorsunuz yapmayın diyor ama dinleyen kim..
Her zaman oluyor bu.internette öyle bir bilgi kirliliği var ki..her duyduğumuzda inanmayalim. .

Vicddanımızı akladıysak bkz : forum kuralları
Mune @Margarikotin Kazen

Ay kafa kesmediler ya, oluk oluk akan kininizi görmezden gelebiliriz.
Kaç yerde okudum millet çıldırmış hepsi ölsün yazıyor.
Bu insan kafa kesse nolurr kesmese olur.
Ben o çocukların görüntüsünü biliyorum, nasıl kemerle dövüldüklerini..

Buradan helallik istemek ne demek ayrıca spekülasyon yaratacağını bile bile?
Senin tarafın hep belli bilgece, kimi kandırıyorsun?

Aynen katılıyorum......

Olayin ic yuzunu bilmeden masum erlere saldiranlar da sucludur.insallah cezalandirirlar
Nasıl öğreneceklerdi olayın iç yüzünü kardeşim? Şimdi ben sana silah doğrultmuşum, ateş açmışım, ortalık kan gölü. Şu manzarada sen bana gelip "Pardon canım, şu işin iç yüzünü bana bir anlatır mısın?" diyebilir misin?

Diyebilirsen helal olsun. Sağ duyunun böylesi derim yani.

Dinci tayfa?

Mune
Ya dün yöneticiler açıkça yazdılar, savcılıkla başımız belaya girecekmiş az kalsın. Rica ediyorum açmayın şu konuları artık. Biri tutsa kendini, öteki tutamayacak. Buradan bunu yazsak ne olacak? Neye faydası var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…