- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Evet bir resim ve o resimdekilere hakaret edilmesi yanlış. Ama o resimdeki askeri o hale getirenlerin resmi? 4 tane öldürdüm diyenlerin videosu.
Tamam konum kapanacak ama icim sizliyor o sebeple paylasiyorum. Arkadaslar o sosyal medyada ortaya cikan isid gorunumlu insanlar askerin bogazini kesti haberi tamamen yalanmis. Ben de dün buna inandigim icin cok pismanim o insanlardan birini sosyal medyadan buldum ama digerlerini bulmadim helallik dilemek istiyorum.
Onlar askeri, azgin kalabalığın arasindan kurtarip ambulansa tasimaya calisan insanlar. Hatta sakallilardan biri oyuncu bir kadinin abisi. Kendisi yazmis gordugu fotografin altina. O haberi paylasiyorum lutfen bakin. Ve kul hakkina girmeyin lutfen. Ben cok pismanim.. spekulasyon yaratilmaya calisiliyor lutfen buna inanmayin. Kul hakkinin asla affı yok asla..
http://o n edio.com/haber/darbe-girisimi-sirasinda-askeri-linc-ettigi-soylenen-kisiden-aciklama-var--721538
Onedio linkindeki onedio kelimesini birlestirip oyle bakin acilir haber..
Edit:
Anlamiyor bazilariniz galiba. Ben bu insanlardan bahsediyorum. Diger olaylardan degil. Diger videosu olanlari izledim. Kafa kesme olayi da 2006 yilindaki askeri aracin kazasindan goruntuymus. Diger linc girisimini izledim. Ama linc eden bu insanlar degil diyorum. Bu yalan haber diyorum. Yani ınsnalari etiketlemeyin diyorum. Gerçek sorumlular bulunup onlar ifsa edilsin diyorum. Umarim anlasilmisimdir..
Aynen katılıyorum......Bunları uyduranlar provokasyon yapanlar.
Düpedüz ortalık karıştırıyorlar işte..
Zaman birlik olma zamanı.
Halk üzerine tanklarla gelen askeri görünce, ateş atan askerleri görünce olayların sıcaklığı ve heyecanı ile askeri dövdü, askere sövdü.. Haksız sayılmazlar....
Ama kafa kesmek filan asla inanmadım, şükür ki gerçek değilmiş..
Gerçekten haberi olmayan erler, kimseye kurşun sıkmamış erler dışında hepsi haindir
3 entry yukarda arkadaş vermiş. Bu tarz haberleri medyadan beklemeyin. Gazete tv vermez bunları. Azıcık internete bakmak lazım.Nerde var o video acaba link felan verebilirmisin yoksa gazete dd mi yaziyor?
Nerde var o video acaba link felan verebilirmisin yoksa gazete dd mi yaziyor?
Nasıl öğreneceklerdi olayın iç yüzünü kardeşim? Şimdi ben sana silah doğrultmuşum, ateş açmışım, ortalık kan gölü. Şu manzarada sen bana gelip "Pardon canım, şu işin iç yüzünü bana bir anlatır mısın?" diyebilir misin?Olayin ic yuzunu bilmeden masum erlere saldiranlar da sucludur.insallah cezalandirirlar
Neresi yalan bildiğin videosu var adam 4 askeri öldürdük sıra 5. de diyor açıkca kanlar içinde yatan askerler var.
sırf ucu size dokunuyor diye rezilce saklamaya çalışıyorsunuz ya ayıp ayıp.. hep dinci tayfadan böyle şiddet görüntüleri çıkıyor diye hep böyle saklamaya mı çalışacaksınız?
ses cıkarsınlar askERi linc ederek degil ikisi arasında daglar kadar dunyalar kadar fark var degilmiHalk sesi çıkmazken koyundu, halkın sesi çıktı bu sefer insanlar barbar oldu.
Allah vatan hainlerine fırsat vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?