Olayı anlatıyorum .....nedir bu koca tarafı düşüncesiz ligi!!!?

Cvpplssss

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
16
36
3
30
Hayırlı geceler bu saatte yazıyorum çünkü uyku tutmuyor.... şimdi şöyle, görümcemin kızı evleniyor haftaya.. annesi yani kaynanam köyde oturuyor.. kızı yani görümcem, şehir merkezinde. Neyse düğüne gidecekler haftaya. Görümcem minibüste sürünmeyin sizi bizim arabayla aldırayim demiş. Kaynanam gorumcemin arabası yeni diye ay yok sen alma bizi gerek yok araba buraya kadar yol yapmasın, oğlan gelsin alsın beni demiş.. oğlan dediği benim ezik kocam. Planlar yapılır, bizi adam yerine koyan olmaz, piknik gezi gibi planlarsa haberimiz bile olmaz dahil edilmeyiz, fakat çıkarları söz konusu ise aslaaaa sormadan plana dahil ediliriz ve uygulama zamanı geldiğinde son dakika arar haber ederler.... Biz ne şehir merkezindeyiz, ne de köyde .. iki tarafa da uzak ayrı bir ilcedeyiz. Ve benim eşim burdan çıkacak. hurda araciyla trafiğin ortasında şak diye istop eden arabasıyla anasını alacak, görümceme götürüp birakcak ordan eve gelecek. Tam 6 saat sürüyor bu şekilde. Neyse aynı gün diş randevularimiz vardı başka bir yerde.. günlerdir diş tedavisi görüyoruz ikimizde. Hastane randevumuz var diyebilirdi. Benim izin günüm değil bensiz plan yapamazsınız diyebilirdi ama demedi! Ve bu gidişle de demicek saygısızlık yapsın demiyroum sadece kendine biraz saygı deger versin. Hiç gibi ya sayılmıyor onun peşinden bizde sürekli ordan oraya rezil oluyoruz biz evde kalalım diyince de izin vermiyo nereye giderse peşinden sürüklüyor bizi. Neyse çok mu abartiyorum ya akıl verin .. teşekkür ederim simdiden

Eşiniz çok pasif kalmış. Onunla ciddi ciddi konuşun.
Siz düğüne katılacak mısınız?

Ayak işi hayatta yapmam, yaptırmaya çalışana da hötlerim yani.
Siz yapmak istemeyebilirsiniz, bırakın eşiniz ne yapıyorsa yapsın, kendisi bilir, koca adama akıl verseniz kaç yazar anca kötü olursunuz...

Hakkaten zor durum kv de de ne enteresan kadın araba yeni işte daha konforlu gidersin demi fakir kafa var işte hep bi yokluk enerjisindeler. İnsallah araba yolda kalırda düğüne yetişemez. Sen ne de bılıyomusun anne iyi guzel dıyosunda bizim araba sorunlu geçen yine yolda kaldık duman alcak diye korkuyorum bu ara olduda yolda kaldınız napcaksınız sen hiç düşündün mü onu de? Bitti gitti düğün bide o durum var. Ayy dencek çok sey varda işte. Herkes akıllı geçiniyo ya bi gram faydası olmayan insanlar bide akıl verip yönlendirmeye çalışıyo. Karşı çıksan kocanla kötü oluyosun seni çok iyi anlıyorum

oğlan dediği benim ezik kocam
sadece kendine biraz saygı deger versin. Hiç gibi ya sayılmıyor onun peşinden bizde sürekli ordan oraya rezil oluyoruz biz evde kalalım diyince de izin vermiyo nereye giderse peşinden sürüklüyor bizi.
Kayınvalidenizden önce eşiniz suçlu değil mi? Niye böyle biriyle evlendiniz? Ehliyetiniz yoksa bir an önce alın ve arabanız hakkında söz sahibi olun. Araba bana lazım, annenleri sağa sola götüreceksen başka plan yap diyebilirsiniz o zaman. Yok, ehliyet alamam kocama da laf dinletemem diyorsanız bence fazla sinirlenmeyin. Adam bu kişiliği bu.

Burada asıl büyük sorun kayınvalidenizde değil, eşinizde.

Yol geçen hanı olanın, kapısından eksik olmazlar… kıssadan hisse anlayana.

Sorunun büyüğü eşiniz. Doktora gitmeniz lazım diyemiyor, ben daha uzağım diyemiyor, araba sağlıklı değil yol yapamam diyemiyor. Eşiniz değişmedikçe hiç bir sorun değişmez. Gerekirse terapi aldırmayı deneyin eşinize.

Kv sizi kumanda ediyor.aslinda kendide farkında görümce arabası daha lüks onların düğün kızına düşer kv leri almak ama olmaz eşinizi yönetmesi gelin sen orada dur bı benim söz hakkım var sınırını bil mesajı veriyor.esiniz sizi saydirmadigi sürece hep bun sekilde devam edecek.onceligin biz olacağız diyecek.sorun esinizde malesef

Baska bir acidan bakacagim. Kizi evlenen kadinin Ben de o karmasada bir de arabayla uzun yol gel-git yapmasini istemezdim. Dugun de gelis gidis de haftaya demissiniz. Kardesimin kizi evleniyor olsaydi sen dur Ben alir gelirim derdim

Çok saçma planmış gerçekten. En fazla taksi çağırsınlar, bunun için 6 saat yol gidilir mi ya... ama suç hayır diyemeyen eşte tabi ki.

Eşim yıllarca böyle yaptı bı kez olsun Allah razı olsun lafını duymadım.hep goreviymis gibi baktılar artık yapmıyor akillandi.

Kocan suçlu bacım
Kv sucu yok ki kadına boşuna yüklenme siz o ipleri baştan vermişsiniz yani kim olsa aynısını yapar bu kadar pasiflikle …
Ayrıca arabanızı niye o kadar gömdün sonuçta külüstürde olsa ayagını yerden kesiyo

Eşinizde iş bitiyor. 6 saat yolu siz gitmeyin en azından kendisi bassın gitsin sizi rahatsız etmesin bari

Sorun kocanda ailesinde değil, böyle adamlar değişmez...

Nedense üzerime alındım:/
seni tanimiyorum ama ailende / sülalende olasi bir can sıkıcı durumda/ angaryada - kimsenin istemeyecegi islerde ilk akillara gelen sensen , "courylawer yapar zaten" diye sıyrılıyorlarsa, yaparken yalandan bir iki soz haric takdir görmeyip yapmayinca herkesten ayri ayri papara yiyip onca yaptiklarin unutulup sen kötü oluyorsan evet sizin ailenin enayisi de sensin demektir, üstüne alinabilirsin. malesef bizim toplum en zayif halkayi secip onu lehine kullanmak konusunda cok deneyimli, bu bizim genlerimize islemis. neredeyse her ailede/sulalede boyle bir enayi vardir. "yok bizim sulalemizde oyle bir sey hepimiz esitiz" diyen o ailenin enayisi değildir- yapılan angaryalar o kisinin gorevi görüldüğü icin ailenin enayisine herkesten fazla is kitlendiginden habersizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…