Olayı anlatıyorum .....nedir bu koca tarafı düşüncesiz ligi!!!?

Çünkü ben evin büyük çocuğuyum, gerektiği yer de erkek işlerini de yapmalimisim

Eşimin kendine saygısı yok diyorsunuz ama sizin de kendinize saygınız yok. Olsaydı sizi saymayan adamın peşinde oraya buraya sürüklenmezdiniz.
Herkes kime diş geçirebilirse ona geçiriyor işte.
Sizin bir duruşunuz olmazsa eşiniz de onun bunun lafıyla kafasına göre at koşturur tabii.

Destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. evimizdeki genel huzursuzluk için yeni bir soru paylaşıyorum orayi da okuyup bana bir akıl verirseniz çok mutlu olurum

Eşek olursan semer vuran çok olur. Eşinizle oturun konuşun, o tepki koymayacaksa sizin koyacağınızı o zamanda geri dönüşü olmayan şeyler yaşanacağını söyleyin.
Suç karşı tarafta değil ki, gel deyince gelen, git deyince giden kocanızda.

yani böyle düşünmekte çok haklısın ki o gün hastane işiniz var eşin durumu belirtebilirdi sesini cikarabilirdi

kocanız kendı sınırlarını cızemedıgı için bnce sız kendinize sıkıntı yapmayın bırakın gitsin kendı nasılsa mahvolcak bole bole ıns akıllanır dıcem ama erkekler zorlukta çekse konu kendi aılesıyse hıcbırsey olmamış gbı davranıyorlar. Yorum yapsanız sız kotu olacaksınız bnce sız hıc karışmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…