- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.862
- 548
- 25
- Konu Sahibi ucanhayaller
Onun demesine gerek kalmadan siz kendiniz diyebiliyorsunuz bu daha önemli.Ben isterdim ki aman zamanında bana da yürümüştü dengesiz heralde boşver desin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun demesine gerek kalmadan siz kendiniz diyebiliyorsunuz bu daha önemli.Ben isterdim ki aman zamanında bana da yürümüştü dengesiz heralde boşver desin.
Dese ne olacak ki? Ne fark edecek?Ben isterdim ki aman zamanında bana da yürümüştü dengesiz heralde boşver desin.
Beni önemsiyor diye düşünürdüm.Dese ne olacak ki? Ne fark edecek?
Uzaktan bir arkadaşının meselesine yaklaşır gibi tavrı.Dese ne olacak ki? Ne fark edecek?
Ablanın seni önemseyip önemsemediğini hal ve hareketlerinden az çok anlayabilirsin diye düşünüyorum. Bu olayla bunu belirleyemezsin ki. Çok yanlış olur. Ablan çocuğu umursamadığı için kendisi yüzünden reddetme diye demişte olabilir. Yani tam tersi seni önemsediği içinde böyle bir şey demiş olabilir.Beni önemsiyor diye düşünürdüm.
Ben adama deli divane aşık değilim ki arada kalmayayım diye geri çekiliyor. İnsan böyle bir adamı dengesiz diye düşünüp aman o bana da yürüdü uzak dur der. Yani kardeşinin dengesiz adamla olmasını istemez.Ablanın seni önemseyip önemsemediğini hal ve hareketlerinden az çok anlayabilirsin diye düşünüyorum. Bu olayla bunu belirleyemezsin ki. Çok yanlış olur. Ablan çocuğu umursamadığı için kendisi yüzünden reddetme diye demişte olabilir. Yani tam tersi seni önemsediği içinde böyle bir şey demiş olabilir.
Böyle bir durumu kimsenin kolay kolay içi almaz.Ablanın seni önemseyip önemsemediğini hal ve hareketlerinden az çok anlayabilirsin diye düşünüyorum. Bu olayla bunu belirleyemezsin ki. Çok yanlış olur. Ablan çocuğu umursamadığı için kendisi yüzünden reddetme diye demişte olabilir. Yani tam tersi seni önemsediği içinde böyle bir şey demiş olabilir.
Ablan onu dengesiz değil iyi biri olarak görüyor ama. Demiş ya iyi bir çocuk diye. Herkesin ilgi gösterme,önemseme şekli farklıdır. Sen istiyorsun ki ablan senin istediğin şekilde ilgi göstersin. Bir olaydan seni önemsemediği sonucuna varman çok yanlış.Ben adama deli divane aşık değilim ki arada kalmayayım diye geri çekiliyor. İnsan böyle bir adamı dengesiz diye düşünüp aman o bana da yürüdü uzak dur der. Yani kardeşinin dengesiz adamla olmasını istemez.
Ablama vaktinde yürümüş şimdi de bana yürüyen adama niye iyi etiketi yapıştırıyorAblan onu dengesiz değil iyi biri olarak görüyor ama. Demiş ya iyi bir çocuk diye. Herkesin ilgi gösterme,önemseme şekli farklıdır. Sen istiyorsun ki ablan senin istediğin şekilde ilgi göstersin. Bir olaydan seni önemsemediği sonucuna varman çok yanlış.
Onu anladım şunu soruyorum çocuğun hoşlandığını nasıl anladınız bakışından mı gülüşünden mi somut bir şey var mı ? Ablanız böyle sanmış olamaz mı ?Üniversitedeyken bir ara evde konusu geçti
Ablana hala asiksa ona yakın olmak seni tavliyor intikam almaya çalışıyor olabilir mi.Baslamadan hiç olmasın bence.İyi niyetli bile olsa ablanla ikisini yanyana görmekten rahatsızlık duyabilirsin.Ablam benden iki üst sınıftaydı ve ablama üniversitede hafiften hoşlandığını belli eden bir çocuk vardı. Evde de bir kaç kez konusu geçmişti. Ablamın o dönem beğendiği bir çocuk olduğu için buna yüz vermedi. Ablamın bu arkadaşı sosyal medyalardan beni eklemiş. Hiç kullanılmayan bir sosyal mecradan da eklemiş demek ki özellikle aratmış. İlk instagramdan eklediğinde ortak arkadaşlar çok ondan eklemiştir diye düşündüm ama bence öyle değil. İlişkisi yok yazan sosyal medya hesabından da ayrıca eklemiş. Merhaba yazmış bana. Okuldayken bir muhabbetimiz olmasa da ablamların sınıfına uğradığımdan bir merhabalığım vardı. Ablam olursa da iyi çocuk düşn bence diyor. Ablam evli bu arada. Ablam neden durumu normal gibi görüyor, ayrıca çocuk utanmadan bana yürümeye çalışıyor olabilir mi ?
Yürümüş derken ilanı aşk mı etmiş? Aşkından ölüp bitiyorum mu demiş? Yoksa basit bir hoşlantı mı? Her hoşlantı yürümek sayılmaz. Nasıl bir yürüme bu mesela?Ablama vaktinde yürümüş şimdi de bana yürüyen adama niye iyi etiketi yapıştırıyor
E derdiniz ne o zaman ? Kendinize niye hiç yoktan drama yaratıyorsunuz öyle bir durum kesinlikle olamazsa engelleyin geçin konuşmaya bile değmez kiBenim kabul etme gibi bir durumum kesinlikle olamaz zaten
Adama cevap vermedi, acaba olur mu düşüncem de yok. Ablam neden bu kadar duyarsız kalıyor beni üzdüE derdiniz ne o zaman ? Kendinize niye hiç yoktan drama yaratıyorsunuz öyle bir durum kesinlikle olamazsa engelleyin geçin konuşmaya bile değmez ki
Ablama senin arkadaşın beni her yerden eklemiş dediğimde hıı o bir ara benden hoşlanıyordu diye tekrar söyleyip sonra da iyi çocuk düşün olursa dedi. Ablamın dediği kısmıyla ve evde geçen konu itibariyle bilgim var sadeceOnu anladım şunu soruyorum çocuğun hoşlandığını nasıl anladınız bakışından mı gülüşünden mi somut bir şey var mı ? Ablanız böyle sanmış olamaz mı ?
Derdimi o kadar iyi anlamışsınız ki.Konu sahibinin asıl derdi istek gönderen adam değil konu sahibin asıl derdi ablasının 40 Kat yabancıymış gibi tepki vermesi ve vakti zamanında kendisinden hoşlanan kişiyle kardeşinin ciddi bir ilişki yaşarsa evlenirse aynı ortamda bulunmaktan rahatsızlık duymayacağı, adamın kötü niyet beslemesi ihtimaline karşı ablasının bu konuya duyarsız kalması . Ablamızın tutumu gerçekten benim de hoşuma gitmedi.
Hiçbir türlüsünün benim için oluru yok. Ben adama değil ablamın bana bu kadar uzak kalmasına üzüldümYürümüş derken ilanı aşk mı etmiş? Aşkından ölüp bitiyorum mu demiş? Yoksa basit bir hoşlantı mı? Her hoşlantı yürümek sayılmaz. Nasıl bir yürüme bu mesela?
Sorduğum şey bu değil yalnız benim.Hiçbir türlüsünün benim için oluru yok. Ben adama değil ablamın bana bu kadar uzak kalmasına üzüldüm