- 4 Aralık 2023
- 57
- 192
- 13
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Aynı olayı bir arkadaşım yaşadı. Taraflara farklı konuşan kişi bir noktada ele verdi kendini. Ortada ithamlar olunca taraflar yüzleşmek istedi, haliyle her şey patır patır döküldü ortaya. Yalan söylediği taraflardan biri de benim de arkadaşım olan güya kızın en iyi arkadaşı. Sonuca gelirsek şu an o kızla hiç kimse arkadaşlığını sürdürmüyor.
Ben o kızla arkadaştım(artık ben de değilim). Kendisi benim tanıdığım en ilgi budalası insandı. Muhtemelen sizdeki numunenin kumaşı da aynıdır. Hiç canınızı sıkmayın üstüme kalır diye, gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Ortak tanıdığınız, o kız ve sizin yapacağınız üçlü bir konuşmada o kızın kendini aklama şansı yok.
Ben o kızla arkadaştım(artık ben de değilim). Kendisi benim tanıdığım en ilgi budalası insandı. Muhtemelen sizdeki numunenin kumaşı da aynıdır. Hiç canınızı sıkmayın üstüme kalır diye, gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Ortak tanıdığınız, o kız ve sizin yapacağınız üçlü bir konuşmada o kızın kendini aklama şansı yok.