- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Zaten kizin konusmalrini bi gorsen cocuga cok aşık gibiBence aldatılan sevgili çocuktan ayrılmayacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten kizin konusmalrini bi gorsen cocuga cok aşık gibiBence aldatılan sevgili çocuktan ayrılmayacak![]()
Kendimi kandırırken ben ya arkadaşım alkollü müsünTamamda amac neydi
Sevgilisi zaten anlattigina gore rahat bi kiz herseyi yasamislar tatillere falan gitmisler hediyeler almis
Ama benden hic bi beklentisi yokken neden surekli konusmayi sürdürdü kafasina estikce falanda degil devamli konustuk o yuzden de hic suphe uyandirmamisti bende baska biri olacagina dair
Sence ne kadar sürer kavuşmaları?
Zaten kizin konusmalrini bi gorsen cocuga cok aşık gibi
Bu yoruma +1 cümle eklemek istiyorum. Senin aşkından değil, kendi karaktersizliginden.yaptiginin sizin iyi ya da kötü bir tarafınıza alakası yok.Siz olmasanız bir başkası.belki de sizinle birlikte baskalariNe duymak istiyorsun umutsuz?
Adam şereflinin önde gideniymis işte.
Başka ne sebep arıyorsun?
Siz daha yüz yüze görüşmemişsiniz, kendine bir şeyleri mâl etmeye çalışman komik olur, senin aşkından değil olan yani.
Adamla devam edicek onaylayacak birini arıyor işteNeden hâlâ bir çıkar yol aradığınızı anlayamadım. Aslında şuan acayip soğumuş olmanız gerekirdi. Sevgilisine de size de yalan söylemiş. Yakalanınca da çemkirmis size suç atmış. Bunu düşünmek bile insanı sinirlendirir.
O kızgınlık sizde yok ama..
Tamamda bana sitemin neKonu sahibine pes demek istiyorum !!!
Söyleyeceklerim bu kadar.
Ya bende ciddi ciddi soruyorum bide
Duzgunce yorum yapacaksan yap yoksa da gerisini tahmin edersin
Sen de ne yazsam beğenmiyosun amaSeni ciddiyete davet ediyorum canisi
Gunlerdir dusunmekten kafayi yemek uzereyimBunun nesini ciddi ciddi soruyorsun sjsjklş
Asıl sen bu konuyu dalga geçmek için açmadıysan sıkıntı büyük.
Sevgilisi devam etmek istiyorsa ileride olacak olayları da az çok tahmin ediyordur.katlanirim derse ,benim çok boş vaktim var uğraşırım derse devam etsin yoksa ayrilsinSevgilisinin yerinde olsan napardin peki
Sen kızı ha bire düşürmeye çalışacağına kendi acizliğine bir baksana sen kızdan farklı mısın hala adamı kendi içinde aklamaya çalışıyorsun evet seni kullanmadı sevdi dememizi bekliyorsun yazmak için kızı kullandı her şeyi yapıyordu şu bu diye kendini kandırıyorsun burdaZaten kizin konusmalrini bi gorsen cocuga cok aşık gibi
Gunlerdir dusunmekten kafayi yemek uzereyim
Sen kalkmis bide dalga gecmek icin mi actin konuyu diyorsun
Belkide gazozuna ilaç katacaktı.sonraaaaaaaaaaaNolur cozelim yaa kafayi yiyecem
Peki söyle soyleyeyim herseyi kiza anlatarak mesajlari gondererek iyi mi yaptim kotu muSen kızı ha bire düşürmeye çalışacağına kendi acizliğine bir baksana sen kızdan farklı mısın hala adamı kendi içinde aklamaya çalışıyorsun evet seni kullanmadı sevdi dememizi bekliyorsun yazmak için kızı kullandı her şeyi yapıyordu şu bu diye kendini kandırıyorsun burda
Ne bu siddet bu celal giiizzKonu sahibine pes demek istiyorum !!!
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bı kere yanında ki kızı kullandı cinsel olarak, çünkü o elinin altındaydı, ama Umutsuza umutsuzca aşıktı, 7 24 konuştuklarını dair elimizde belgeler var, ama sizve burda ki herkes hasetinden catladigi ve de kadın kadının düşmanı olaraktan, bu saatte acıkiyorum ben ya, gene gittim indirdim dolapta ne var ne yokSen kızı ha bire düşürmeye çalışacağına kendi acizliğine bir baksana sen kızdan farklı mısın hala adamı kendi içinde aklamaya çalışıyorsun evet seni kullanmadı sevdi dememizi bekliyorsun yazmak için kızı kullandı her şeyi yapıyordu şu bu diye kendini kandırıyorsun burda
İyi de adamın zaten uzun süreli bir ilişki var. Belki evlenecek o kişiyle. Kendine heyecan aramış ve sizinle takılmış.Tamamda bana sitemin ne
Sanki boynuz takan benim var ya
Ne duygusu ne bağı allah aşkına ya. Diyelim ki duygusal bağ var size karşı ne olacak ne yapacaksınız o zaman ?Benimle ilgili bir duygusal bag var miydi peki onda